מלחמת התקומה נספח מיוחד - מלחמת ישראל-איראן - קראו היטב את הכללים

האם ארה''ב תצטרף לתקיפות באיראן בשבוע הקרוב

• כן

• לא

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
מדבריך משמע שההצלחה הכבירה עכשיו היא כ"כ טבעית, פשוטה ומחוייבת המציאות , כך שרק צריך לחשוש מהתקפה טורקית/מצרית שאז אין לנו סיכוי...
האם אחרי שביארתי את דבריך אתה כבר מבין כמה אתה טועה, כמה המילים הללו רחוקים מהשקפת התורה, היהדות והאמת השקופה???!!!
תודה

מה הסיוע שישראל מקבלת מארה"ב מאחורי הקלעים? חוץ מנשק כמובן.
השערה שלי
מודיעין- סיגינט, וצילומי לווין,
ככה"נ שימוש בבסיסים קרובים, לF35 החמקניים

אין דברים כאלה. טרמאפ מפרסם מסרון שקיבל ממייק האקבי.
השגריר-פסטור כותב לטראמפ כי אלוקים בחר בו לרגע הזה וכי לא היה רגע כזה מאז טרומן ב-1945…. (הטלת פצצת אטום על הירושימה ונגסאקי)

זה הרמז הכי עבה שיכול להיות.

אריאל כהנא
הטקסט המלא שהוא כתב

אדוני הנשיא, אלוהים ריחם עליך בבאטלר, פנסילבניה (מקום ההתנקשות בטראמפ) כדי שתהיה הנשיא המשמעותי ביותר במאה שנה - אולי אי פעם. את ההחלטות המוטלות על כתפיך לא הייתי רוצה שאף אחד אחר יקבל. יש לך קולות רבים שמדברים אליך אדוני, אבל יש רק קול אחד שחשוב. קולו. אני משרתך הממונה בארץ הזאת ואני זמין עבורך, אבל אני לא מנסה להגיע לנוכחותך לעתים קרובות כי אני סומך על האינסטינקטים שלך. אף נשיא בחיי לא היה בתפקיד כמו שלך. לא מאז טרומן ב-1945. אני לא מושיט יד כדי לשכנע אותך. רק כדי לעודד אותך. אני מאמין שתשמע מהשמיים ושהקול הזה חשוב הרבה יותר משלי או של כל אחד אחר. שלחת אותי לישראל כדי להיות העיניים, האוזניים והקול שלך ולוודא שהדגל שלנו מתנוסס מעל השגרירות שלנו. תפקידי הוא להיות האחרון שיעזוב. לא אנטוש את התפקיד הזה. הדגל שלנו לא יירד! לא חיפשת את הרגע הזה. הרגע הזה חיפש אותך! זה כבוד עבורי לשרת אותך!

נ.ב. לא לשכוח את הרקע של האמונה של האקבי לגבי אחרית הימים....

א. עד לפני שבוע כולם הסבירו עד כמה שיטת הפרוקסי היא גאונית וגורמת לאיראן להיות בלתי פגיעה.
ב. מלחמת השחרור, זוכר? מבצע קדש? ששת הימים? שלא לדבר על יום כיפור שהתחלנו בנחיתות נוראית - הפתעה ופלישה של 2 צבאות סדירים עם שיריון וכו לתוך שטחנו.

בכולם ניצחנו ובענק.

כמו שכולם אומרים פה; זה בודאי לא טבעי.
לא איראן, לא המלחמות שהזכרתי, ולא טורקיה או מצריים שאתה טוען שהם משהו אחר לגמרי - הם לא אחרת מהממלחמות שכבר "ד' עוז לעמו יתן".
אנחנו אומרים אותו הדבר במילים אחרות...
מלחמה סטנדרטית היא משהו אחר, נקודה.

אין אפשרות טבעית(!) לנצח במלחמה מול מעצמה אזורית כמו טורקיה, שמדורגת ככח צבאי חזק משמעותית מישראל
רק על ידי מבצעי חלון ראווה פנטסטיים,

ראה ערך אוקרינה/רוסיה, ואנחנו מדינה קטנטנה, עם כלכלה מוגבלת וכח עמידה מוטל בספק,

הסיפור עם איאן אחרי נפילת הפרוקסיז הוא שונה, ודרש בעיקר קבלת החלטות קשה על מחירים בלתי נסבלים,
שבחסדי שמים עצומים נמנעו ולא התממשו

אני לא יודע אם פרוקסיז זה גאוני או לא, אין ספק שזה שיתק אותנו שנים, ושלא היה קל כ"כ להתמודד עם זה עד שהכרענו אותם,
וזה אכן ממש, אבל ממש לא טבעי

דווקא זה יותר קרוב למציאות מאשר האיומים על ’מתקפת הרחפנים הגדולה בעולם מאז מכת ארבה’
כי כמות החיילים הפגיעים בבסיסים הקרובים לאיראן שעלולים להיפגע במקרה של התקפה איראנית על כל הקופה הוא עצום. בין השאר בגלל שאלו טילים לטווח קצר שקשים ליירוט.
אבל הסיכוי שהם ילכו על כל הקופה לא נראה גבוה. כי ארה"ב כבר הגיעה לגרעין...

אבל הסיכוי שהם ילכו על כל הקופה לא נראה גבוה. כי ארה"ב כבר הגיעה לגרעין...
אילו באמת ארה"ב הייתה מאיימת בגרעין, ואני לא רואה לכך לא היתכנות ולא בדל של רציונל,
אז בוודאי שהמשטר ישתמש בכל הכלים שנותרו לו
אין לו מה להפסיד יותר וזה יום הדין מבחינתו

אילו באמת ארה"ב הייתה מאיימת בגרעין, ואני לא רואה לכך לא היתכנות ולא בדל של רציונל,
אז בוודאי שהמשטר ישתמש בכל הכלים שנותרו לו
אין לו מה להפסיד יותר וזה יום הדין מבחינתו
הפוך. התייחסתי לאיראני שהסביר שהם הולכים להרוג עשרות אלפי חיילים אמריקאים, והסברתי למה זה לא הם לא יעזו לעשות זאת, גם אם ארה"ב תתקוף איזה מתקן או שנים.

זה בקשה נכונה אבל זו בעיה
כי לפעמים אלו איומים יותר מבוססים שמובאים גם על ידי כת’’צים וכו.
חוצמזה שיש עוד הרבה תתי כללים שהייתי שמח לקבוע כדי להפוך את האשכול למועיל יותר, הבעיה שהם קשים לאכיפה ולהבחנה וזה רק יבלבל.
צוות המנהלים (בזמנים כאלו מגייסים גם מנהלים במיל’...) משתדל למחוק לפי ראות עיניו גם כשזה לא עובר על כלל ברור.
אז נסכם שהמנהלים ישתדלו למחוק, ואנחנו נשתדל להוריד דירוג.

אגב נוכחתי שהמנהלים עושים באמת עבודה מצויינת, שאפו.

אני ניסיתי, פניתי לרמי לוי והם פתחו לי את דור 4 ומאז אני מקבל התרעות. Q34G.
נ.ב. הנציגה במוקד קשקשה לי משהו שאני ביקשתי לסגור כנראה...
בפרטנר הנציגה אמרה לי שזה קשור לפיקוד העורף.... :rolleyes:
צריך לבקש מהם לפתוח דור 4?

למשל
איראן: מצאנו ציוד מעקב ומכשירים השייכים לישות הציונית, המוצבים במקומות ביטחוניים ורגישים
וכל שאר הדיווחים שלהם, על תפיסת מרגלים מלטי"ם וכו' וכו'.
לא שזה מופרך שהם מצאו משהו. אבל ברור לנו שהם עסוקים כעת אך ורק בתעמולה, והצורך למצוא עובדות רלוונטיות לתעמולה הוא מבחינתם מיותר לגמרי. אז בשביל מה להדהד? זה סתם מעצבן.

1750169884542.png
זה ההנחיות החדשות?
לשהות 10 דק' ולא עד להודעה חדשה?

נ.ב. מנהלים יקרים, צריך להוסיף ללייקים "כוס מים" כלומר תשתה כוס מים ותירגע, כן גם לי לפעמים... זה מגיע.

כבר פעם שלישית שיש לנו התרעה, ואין אזעקה, רק אצלנו? (ירושלים)

כבר פעם שלישית שיש לנו התרעה, ואין אזעקה, רק אצלנו? (ירושלים)
נכון, בירושלים זה כך וחבל שאנשים בסוף לא יזהרו באמת כשיש את האזהרה כי יגידו שכנראה שוב לחינם...

נכון, בירושלים זה כך וחבל שאנשים בסוף לא יזהרו באמת כשיש את האזהרה כי יגידו שכנראה שוב לחינם...
בסופו של דבר יש את האזעקה הרגילה ויש דקה וחצי להגיע למרחב מוגן (שזה מה שהיה עד היום)

מישהו יכול להסביר לי מה קורה כעת באיראן - סתם מפוצצים להם בניינים? מה עם כל השאיפות הגרנדוזיות?
זה נשמע כמו בעזה - שמחכים רק להתקפלות לעיסקת חטופים.

סליחה שזה יצא לי שמאלני מדי;) אבל אני באמת רוצה להבין.

בקיצור, השאלה שלי היא כזו: האם יש לנו כעת שם מטרות ברורות. או סתם תקיפות, עד שהם יתקפלו?
זה נראה שמנסים למשוך זמן קצת כדי שארה"ב תכנס פנימה, היו לטראמפ כמה דברים חשובים, המצעד הצבאי בשבת, ומפגש הG7.
מישהו יודע להסביר איך כל הזמן אומרים מערכות הגנ"א הופעלו בטהרן אם חיה"א השמיד את כל המערכות????
יש מערכות הגנה שיכולות לסכל מטוסים, אותם השמידו. יש תותחים קטנים לאלפים שלא יכולים לפגוע במטוסים הישראליים, אבל כן יכולים לפגוע בכטבמי"ם שטסים בגובה נמוך. אי אפשר להשמיד את כל התותחים האלו, זה כמו נשק ידני. יש כמויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה