שם איש וביתו
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ברור שלא,לא מחייב שמדובר על פצצת אטום, במיוחד שזה יכול לתת פתח לרוסיה וסין להשתמש בנשק כזה באוקראינה וטייואן
השאלה מה מתקפת הסופרלטיבים הזו
ברור שלא,לא מחייב שמדובר על פצצת אטום, במיוחד שזה יכול לתת פתח לרוסיה וסין להשתמש בנשק כזה באוקראינה וטייואן
תודהמדבריך משמע שההצלחה הכבירה עכשיו היא כ"כ טבעית, פשוטה ומחוייבת המציאות , כך שרק צריך לחשוש מהתקפה טורקית/מצרית שאז אין לנו סיכוי...
האם אחרי שביארתי את דבריך אתה כבר מבין כמה אתה טועה, כמה המילים הללו רחוקים מהשקפת התורה, היהדות והאמת השקופה???!!!
הטקסט המלא שהוא כתבאין דברים כאלה. טרמאפ מפרסם מסרון שקיבל ממייק האקבי.
השגריר-פסטור כותב לטראמפ כי אלוקים בחר בו לרגע הזה וכי לא היה רגע כזה מאז טרומן ב-1945…. (הטלת פצצת אטום על הירושימה ונגסאקי)
זה הרמז הכי עבה שיכול להיות.
אריאל כהנא
אנחנו אומרים אותו הדבר במילים אחרות...א. עד לפני שבוע כולם הסבירו עד כמה שיטת הפרוקסי היא גאונית וגורמת לאיראן להיות בלתי פגיעה.
ב. מלחמת השחרור, זוכר? מבצע קדש? ששת הימים? שלא לדבר על יום כיפור שהתחלנו בנחיתות נוראית - הפתעה ופלישה של 2 צבאות סדירים עם שיריון וכו לתוך שטחנו.
בכולם ניצחנו ובענק.
כמו שכולם אומרים פה; זה בודאי לא טבעי.
לא איראן, לא המלחמות שהזכרתי, ולא טורקיה או מצריים שאתה טוען שהם משהו אחר לגמרי - הם לא אחרת מהממלחמות שכבר "ד' עוז לעמו יתן".
אבל הסיכוי שהם ילכו על כל הקופה לא נראה גבוה. כי ארה"ב כבר הגיעה לגרעין...דווקא זה יותר קרוב למציאות מאשר האיומים על ’מתקפת הרחפנים הגדולה בעולם מאז מכת ארבה’
כי כמות החיילים הפגיעים בבסיסים הקרובים לאיראן שעלולים להיפגע במקרה של התקפה איראנית על כל הקופה הוא עצום. בין השאר בגלל שאלו טילים לטווח קצר שקשים ליירוט.
אילו באמת ארה"ב הייתה מאיימת בגרעין, ואני לא רואה לכך לא היתכנות ולא בדל של רציונל,אבל הסיכוי שהם ילכו על כל הקופה לא נראה גבוה. כי ארה"ב כבר הגיעה לגרעין...
הוא לא שונה כלל...הסיפור עם איאן אחרי נפילת הפרוקסיז הוא שונה, ודרש בעיקר קבלת החלטות קשה על מחירים בלתי נסבלים,
שבחסדי שמים עצומים נמנעו ולא התממשו
הפוך. התייחסתי לאיראני שהסביר שהם הולכים להרוג עשרות אלפי חיילים אמריקאים, והסברתי למה זה לא הם לא יעזו לעשות זאת, גם אם ארה"ב תתקוף איזה מתקן או שנים.אילו באמת ארה"ב הייתה מאיימת בגרעין, ואני לא רואה לכך לא היתכנות ולא בדל של רציונל,
אז בוודאי שהמשטר ישתמש בכל הכלים שנותרו לו
אין לו מה להפסיד יותר וזה יום הדין מבחינתו
אז נסכם שהמנהלים ישתדלו למחוק, ואנחנו נשתדל להוריד דירוג.זה בקשה נכונה אבל זו בעיה
כי לפעמים אלו איומים יותר מבוססים שמובאים גם על ידי כת’’צים וכו.
חוצמזה שיש עוד הרבה תתי כללים שהייתי שמח לקבוע כדי להפוך את האשכול למועיל יותר, הבעיה שהם קשים לאכיפה ולהבחנה וזה רק יבלבל.
צוות המנהלים (בזמנים כאלו מגייסים גם מנהלים במיל’...) משתדל למחוק לפי ראות עיניו גם כשזה לא עובר על כלל ברור.
בפרטנר הנציגה אמרה לי שזה קשור לפיקוד העורף....אני ניסיתי, פניתי לרמי לוי והם פתחו לי את דור 4 ומאז אני מקבל התרעות. Q34G.
נ.ב. הנציגה במוקד קשקשה לי משהו שאני ביקשתי לסגור כנראה...
הוא לא חרדי?מה הסיפור של "אבו צלאח", זה נשמע כמו ערוץ איראני.. אני חושב שאין ענין להביא דיווחים שלו, במיוחד שרובם סתם ברברת בלתי פוסקת
וכל שאר הדיווחים שלהם, על תפיסת מרגלים מלטי"ם וכו' וכו'.איראן: מצאנו ציוד מעקב ומכשירים השייכים לישות הציונית, המוצבים במקומות ביטחוניים ורגישים
נכון, בירושלים זה כך וחבל שאנשים בסוף לא יזהרו באמת כשיש את האזהרה כי יגידו שכנראה שוב לחינם...כבר פעם שלישית שיש לנו התרעה, ואין אזעקה, רק אצלנו? (ירושלים)
בסופו של דבר יש את האזעקה הרגילה ויש דקה וחצי להגיע למרחב מוגן (שזה מה שהיה עד היום)נכון, בירושלים זה כך וחבל שאנשים בסוף לא יזהרו באמת כשיש את האזהרה כי יגידו שכנראה שוב לחינם...
זה נראה שמנסים למשוך זמן קצת כדי שארה"ב תכנס פנימה, היו לטראמפ כמה דברים חשובים, המצעד הצבאי בשבת, ומפגש הG7.מישהו יכול להסביר לי מה קורה כעת באיראן - סתם מפוצצים להם בניינים? מה עם כל השאיפות הגרנדוזיות?
זה נשמע כמו בעזה - שמחכים רק להתקפלות לעיסקת חטופים.
סליחה שזה יצא לי שמאלני מדיאבל אני באמת רוצה להבין.
בקיצור, השאלה שלי היא כזו: האם יש לנו כעת שם מטרות ברורות. או סתם תקיפות, עד שהם יתקפלו?
יש מערכות הגנה שיכולות לסכל מטוסים, אותם השמידו. יש תותחים קטנים לאלפים שלא יכולים לפגוע במטוסים הישראליים, אבל כן יכולים לפגוע בכטבמי"ם שטסים בגובה נמוך. אי אפשר להשמיד את כל התותחים האלו, זה כמו נשק ידני. יש כמויות.מישהו יודע להסביר איך כל הזמן אומרים מערכות הגנ"א הופעלו בטהרן אם חיה"א השמיד את כל המערכות????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: