דרוש מידע נעזרים בעוזרת?

• הוסף לסימניות
רק מציינת שרק לעקרת בית אסור להעסיק עובדת זרה בניקיון.
סופרים, רחובות ובתי מלון מותר בשכר מינימום עובדים זרים
נכון, בגלל זה אין אף בית בישראל שמעסיק עובדת זרה בניקיון.
כל המולדוביות/רוסיות/אוקראיניות שמסתובבות בשכונות החרדיות הן רק תיירות שהגיעו להסתכל מקרוב על אורח החיים החרדי.

• הוסף לסימניות
עשיתי את השרותים, אמבטיות עם אקונומיקה, הזזתי לה את הרהיטים, החזרתי למקום, שטפתי את הסמרטוטים.....
החבאתי את כל חפצי הערך, ביטלתי את כל התכניות לשעות ארוכות, שילמתי 100 שקל לשעה, התחנפתי כדי שלא תברח, כיבדתי בקפה או מים ומאפה.....
ממש תודה !!!
מעדיפה לנקות לבד
אם את מאלה שלוקחות כל כך קשה את העוזרת - באמת לא שווה לך.
צריך לדעת להנות מעוזרת.
אני נותנת לה לבצע בעצמה את כל הרשימה הנ"ל,
מעדיפה לעבוד כמה שעות נוספות במשרד, במזגן, על כסא - ובכסף שאקבל על השעות האלה אתן לערלה לעשות את העבודה השחורה.

• הוסף לסימניות
נכון, בגלל זה אין אף בית בישראל שמעסיק עובדת זרה בניקיון.
כל המולדוביות/רוסיות/אוקראיניות שמסתובבות בשכונות החרדיות הן רק תיירות שהגיעו להסתכל מקרוב על אורח החיים החרדי.
וכמה הם לוקחות?
אם זה היה חוקי היה אפשר לשלם להן מינימום

• הוסף לסימניות
באזור ירמיהו שמגר בכל בית "מובנה" עוזרת כזו או אחרת, זה פשוט חלק מרהיטי הבית.....
הבעיה היא שהטובות נתפסות במחיר מפולפל עם חשש גדול שיבוא אחר ויעלה יותר את המחיר
אין אמונה בגויים...
תבדקו אם אתם כאלה שמוכנים להכנס לשוק התחרותי הזה,

ישנם עוד כל מיני דרכים להגיע לזה כמובן לא הכל חוקי....
ישנם כמה נשים שמרכזות הרבה סביב הענין......

• הוסף לסימניות
וכמה הם לוקחות?
אם זה היה חוקי היה אפשר לשלם להן מינימום
מצד שני כשאת משלמת לפי חוק יש לך את כל התוספות מעבר לשכר עצמו - זה יוצא אותו דבר אם לא יקר יותר (מס הכנסה, ביטוח לאומי, פנסיה וכו').

• הוסף לסימניות
מצד שני כשאת משלמת לפי חוק יש לך את כל התוספות מעבר לשכר עצמו - זה יוצא אותו דבר אם לא יקר יותר (מס הכנסה, ביטוח לאומי, פנסיה וכו').
אבל את והעוזרת מבוטחות

• הוסף לסימניות
אם את מאלה שלוקחות כל כך קשה את העוזרת - באמת לא שווה לך.
צריך לדעת להנות מעוזרת.
אני נותנת לה לבצע בעצמה את כל הרשימה הנ"ל,
מעדיפה לעבוד כמה שעות נוספות במשרד, במזגן, על כסא - ובכסף שאקבל על השעות האלה אתן לערלה לעשות את העבודה השחורה.
שנים היתה לי, ואפילו live in, כיום ממש קשה להשיג. אין לי כוח לתרגל כל פעם מישהי אחרת ואז להתאכזב מחדש!
הכי גרוע זה לבנות עליהן, ובסוף הן מבריזות!
מין בעיתיות מובנית ש - אסור להן/לא נאה להן להודיע כשהן לא באות.

גברים אני לא מכניסה. ערבים אני לא מכניסה.

בעיקרון אני יכולה לכתוב ספר על כל העובדים שעברו אצלי בבית...

זה הרבה לבקש מישהי נורמלית, שמגיעה, מנקה והולכת.

* בלי לנקות על הדרך גם את כל התכשיטים כמו הקבועה האחרונה...

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה להשאיר אותם לבד. איך עושים את זה?
ונגיד אני רוצה מיון של ארונות. קצת קשה לתת לעשות בלי שאני עומדת שם.
חוץ מז הייתי רוצה משהו קבוע נגיד בין 16:30-19:30 ככה שתבריק לי את הבית וכל שבוע ניקח ביחד פרוייקט אחר (ארונות, מקרר וכו..)

• הוסף לסימניות
מזל טוב

החלטה נבונה

פעם סבתא שלי עצרה פיליפינית של זקנה ברחוב ושאלה אותה אם היא רוצה בזמן ההפסקה לנקות אצלה
היא הייתה אלופה
נכון יואו,
גם בת דודה שלי עצרה ברחוב מישהי שהיתה נראית לה מתאימה,
היא בקושי הבינה עיברית, בת דודתי היתה צריכה להוציא כסף מהארנק כדי להמחיש לה...
אני חושבת שבסוף היא ניקתה אחלה

אני מכירה אישה חסידית, חמודה ומטופחת שעובדת בבקרים בעבוות בית קלות (לא שטיפה, כן כביסות גיהוצים אולי קצת כלים, וכדו'
90 שקל לשעה היא עושה כסף טוב במקום לעבוד בבראשית ב38 שקל לשעה

• הוסף לסימניות
עשיתי את השרותים, אמבטיות עם אקונומיקה, הזזתי לה את הרהיטים, החזרתי למקום, שטפתי את הסמרטוטים.....
החבאתי את כל חפצי הערך, ביטלתי את כל התכניות לשעות ארוכות, שילמתי 100 שקל לשעה, התחנפתי כדי שלא תברח, כיבדתי בקפה או מים ומאפה.....
ממש תודה !!!
מעדיפה לנקות לבד
את מתכוונת לעוזרות חרדיות?
כי אצל אמא שלי יש רוסיות,
הן עושות גם את השרותים והאמבטיה.
בשביל זה היא מביאה עוזרת, שתעשה את כל הדברים הקשים.
ספונג'ה וכדו' גם אחים/ות שלי יכולים לעשות.

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה להשאיר אותם לבד. איך עושים את זה?
ונגיד אני רוצה מיון של ארונות. קצת קשה לתת לעשות בלי שאני עומדת שם.
חוץ מז הייתי רוצה משהו קבוע נגיד בין 16:30-19:30 ככה שתבריק לי את הבית וכל שבוע ניקח ביחד פרוייקט אחר (ארונות, מקרר וכו..)
מצאת מישהי?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה