שואל לעניין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עמדתי והסתכלתי איך הם מנקים, מה עוד יכולתי לעשות?וואו מה עשית?
אני רוצה@שואל לעניין אתם מהמרכז?
אם כן יכול להיות שיש לי רעיון בשבילכם.
נכון, בגלל זה אין אף בית בישראל שמעסיק עובדת זרה בניקיון.רק מציינת שרק לעקרת בית אסור להעסיק עובדת זרה בניקיון.
סופרים, רחובות ובתי מלון מותר בשכר מינימום עובדים זרים
אם את מאלה שלוקחות כל כך קשה את העוזרת - באמת לא שווה לך.עשיתי את השרותים, אמבטיות עם אקונומיקה, הזזתי לה את הרהיטים, החזרתי למקום, שטפתי את הסמרטוטים.....
החבאתי את כל חפצי הערך, ביטלתי את כל התכניות לשעות ארוכות, שילמתי 100 שקל לשעה, התחנפתי כדי שלא תברח, כיבדתי בקפה או מים ומאפה.....
ממש תודה !!!
מעדיפה לנקות לבד
אשמח לשמוע@שואל לעניין אתם מהמרכז?
אם כן יכול להיות שיש לי רעיון בשבילכם.
אני רוצה
בשמחה בפרטיאשמח לשמוע
וכמה הם לוקחות?נכון, בגלל זה אין אף בית בישראל שמעסיק עובדת זרה בניקיון.
כל המולדוביות/רוסיות/אוקראיניות שמסתובבות בשכונות החרדיות הן רק תיירות שהגיעו להסתכל מקרוב על אורח החיים החרדי.
מצד שני כשאת משלמת לפי חוק יש לך את כל התוספות מעבר לשכר עצמו - זה יוצא אותו דבר אם לא יקר יותר (מס הכנסה, ביטוח לאומי, פנסיה וכו').וכמה הם לוקחות?
אם זה היה חוקי היה אפשר לשלם להן מינימום
אבל את והעוזרת מבוטחותמצד שני כשאת משלמת לפי חוק יש לך את כל התוספות מעבר לשכר עצמו - זה יוצא אותו דבר אם לא יקר יותר (מס הכנסה, ביטוח לאומי, פנסיה וכו').
שנים היתה לי, ואפילו live in, כיום ממש קשה להשיג. אין לי כוח לתרגל כל פעם מישהי אחרת ואז להתאכזב מחדש!אם את מאלה שלוקחות כל כך קשה את העוזרת - באמת לא שווה לך.
צריך לדעת להנות מעוזרת.
אני נותנת לה לבצע בעצמה את כל הרשימה הנ"ל,
מעדיפה לעבוד כמה שעות נוספות במשרד, במזגן, על כסא - ובכסף שאקבל על השעות האלה אתן לערלה לעשות את העבודה השחורה.
לא יודע איך התפקשש שלי..נראלי שזה אסור חוקית למטפלת הזרה.
חסר שהיה קורא לה משהו בבית של הסבתא..
נכון יואו,מזל טוב
החלטה נבונה
פעם סבתא שלי עצרה פיליפינית של זקנה ברחוב ושאלה אותה אם היא רוצה בזמן ההפסקה לנקות אצלה
היא הייתה אלופה
מקובל בהתחלה לקבוע חד פעמי ואם מרוצים אחרי כמה פעמים אז קבוע.ננסה את זה בעז"ה
החשש הוא מכל מיני הפתעות...
עצלניות/גנבות/חולות נפש
מקובל לעשות ראיון ואודישן?
את מתכוונת לעוזרות חרדיות?עשיתי את השרותים, אמבטיות עם אקונומיקה, הזזתי לה את הרהיטים, החזרתי למקום, שטפתי את הסמרטוטים.....
החבאתי את כל חפצי הערך, ביטלתי את כל התכניות לשעות ארוכות, שילמתי 100 שקל לשעה, התחנפתי כדי שלא תברח, כיבדתי בקפה או מים ומאפה.....
ממש תודה !!!
מעדיפה לנקות לבד
מצאת מישהי?לי יש בעיה להשאיר אותם לבד. איך עושים את זה?
ונגיד אני רוצה מיון של ארונות. קצת קשה לתת לעשות בלי שאני עומדת שם.
חוץ מז הייתי רוצה משהו קבוע נגיד בין 16:30-19:30 ככה שתבריק לי את הבית וכל שבוע ניקח ביחד פרוייקט אחר (ארונות, מקרר וכו..)
לאץ. הלוואי שהייתי מוצאת אחת שאפשר לסמוך עליה ולדעת גם לשחררמצאת מישהי?
נשים ירושלמיות ,כמו שכבר כתבו לפני, לוקחות עבודות בית.לא..
אבל תודה!
אזור ירושלים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //