• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

נעזרת בי פעם? אשמח לטובה אישית...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה לא הפורום המתאים, אבל פה אני מרגישה הכי 'בבית' לפנות אליכן בבקשה אישית.
יש לי הכרת הטוב מאוד גדולה לישיבה של אחיי. שני אחים שלי למדו ואחד עדיין לומד בישיבת 'שכר שכיר' או ה'נגב' בשמה הישן יותר, הישיבה שהקים ר' יששכר מאיר זצוק"ל.
באופן אישי אני יכולה לומר לך שהישיבה ממש הצמיחה אותם.
הישיבה עורכת מגבית גדולה ביומיים הקרובים כדי לשפץ את הפנימיה (שנראית רע, אבלל ממש). אני, כהכרת הטוב על כל מה שנתנו לאחים שלי, החלטתי שאני מגייסת 3000 ש"ח לטובת המגבית. וכאן אני פונה שתעזרי לי.
זה יכול להיות כל סכום. גם עשרה שקלים לחודש למשך שנה זה הרבה מאוד.
אני אעריך כל תרומה לישיבה הזו. ויכולה לספר לך בהרחבה למה אני עד כדי כך מתאמצת בשביל ההצלחה של המגבית. אבל באמת יש לנו הכרת הטוב מאוד מאוד גדולה לישיבה.
ששאלו את ר' חיים קנייבסקי מה יזכה מי שיתרום לישיבה, אמר, שמי שתורם לתורה אין לך ברכה גדולה מזה.
אם יש אנשים שאת חושבת שיכולים להרתם למבצע הזה, אשמח שתענייני אותם, וזכות תרומתם תעמוד לך.
הנה קישור למגבית שתפתח מחר ב12 בצהרים.
https://www.charidy.com/hanegev/778992838
אפשר כמובן גם דרכי- 0527169665
אשמח שתשאלו שאלות ובכלל תקפיצו את האשכול הזה לפחות עד שאצליח לגייס את הסכום שהצבתי לעצמי.
תודה,
רחלי

• הוסף לסימניות
מקפיצה, המצב לא טוב...
אם לא נגיע ליעד, הכל ירד לטמיון:eek: (אין פה סמיילי בוכה)
אשמח ממש אם תתנו משהו. אפילו משהו של משהו.
אם תתנו עשרה שקלים, זה יחשב לעשרים, אם תתנו מאה, זה יוכפל למאתיים.
(וזה בלי לדבר על זכויות נצח של תמיכה בתורה)
רחלי

• הוסף לסימניות
תרמתי. יישר כח לך על המאמץ!

• הוסף לסימניות
עברנו את המיליון!
הודו להשם כי טוב!
upload_2019-2-3_22-43-59.png

מקווה שנגיע ליעד, אחרת-----
(לא רוצה לחשוב על זה)

• הוסף לסימניות
חייבת לספר סיפור מאחורי הקלעים של הקמפיין.
היום בפתיחת הקמפיין, באופן ממש מוזר קרסו כל המערכות מחשבים של הקמפיין.
במשך חמש שעות קריטיות (התחלת קמפיין--- זה קריטי! לא הצליחו לפתור את הבעיה, הביאו טכנאים מכל הארץ, מה לא.
אתם יכולים להבין את הלחץ...
בחורים החליטו ללכת להתפלל בקבר של ר' יששכר מאיר זצוק"ל, שיעזור להם.
לא עברו דקות אחדות (זה נשמע סיפור חסידי, אבל לא,) והבעיה נפתרה בצורה הכי פשוטה שרק אפשר!

תודה לכל מי שתורם!

• הוסף לסימניות
לשם הידע
התרומות לא רק לישיבה עצמה
ר' יששכר מאיר זצ"ל
פתח בנתיבות ובאזור עוד מוסדות
שפשוט כמשמעו :הצלת התורה והרוחניות של הנגב
ועכשיו הם חייבים בצורה נואשת כסף
וניסו להשיג ולא הצליחו
עד שהגיעו למסקנה לנסות יומיים התרמה
להציל את כל מוסדות רבנו
והם בעצם בניו
כי לרבי יששכר מאיר לא היו ילדים
כל אחד שתורם
שידע שהוא מציל יהודים מללכת למקומות זרים
ומציל את הישיבה הקדושה
ובעצם נותן שם ושארית לרב הצדיק

• הוסף לסימניות
שכר שכיר, עדכון 040219.png

ועוד רגע גם זה כבר לא מעודכן.

הצטרפו למרוץ נגד הזמן!

• הוסף לסימניות
תרמתי. תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
הסכום המופיע הוא כבר אחרי הכפלה?
כן.
חברה, המצב ממש לא טוב!!!
נשארו עוד רק ארבע שעות, ונשאר כמעט מליון ש"ח לגייס!!!

אם כל אחד שקורא את זה יתרום משהו, זה יכריע את כל הכף לכף זכות.

תעזרו בבקשה, שכל הקמפיין הזה לא ייפול!!!!

https://www.charidy.com/hanegev/778992838

• הוסף לסימניות
הככונה להצטרף לסכוןם שלך

גם לא רואה שיש שם אופציה בלי לרשום שם של בחור אלמוני
אפשר לתרום באופן אנונימי, ואתה יכולה להצטרף לתרומה שלי. שולחת לך טלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה