נכתב ע"י pink;690082:בקשת תמונה עונה על זה??
נראה לך? זה היה בצחוק כמובן.נכתב ע"י גרפיקה100;690276:גם לי היה בדיוק כך שנעלו לי כמה הודעות ולא הבנתי על מה ולמה
טוב לדעת את זה....![]()
נראה לי שקצת הגזמת.נכתב ע"י הלל נאה;690322:אוקיי לדעתי יש גבול אפשר להוסיף הערה אבל למה לנעול
לפני שבועיים פתחתי אשכול וסמכתי שאקבל תשובה בתוך יומיים. לאחר יומיים הייתי צריך דחוף את התשובות ואופפפפ... נדפקתי.
האשכול נסגר עקב כותרת שאינה... אווןוףףףף יש גבול׳ למה צריך ללמד אנשים בדיוק בזמן הלא נכון.
כמה אנינכתב ע"י ROT;690334:ונתנו אתה 10
גרפיקה אתה 100
נכתב ע"י איצה מאייר;690336:כמה אני
ואת הסדר נשאיר ל'סדר באתר'
שלאחרונה ירד למחתרת.![]()
חחח....נכתב ע"י אברומי נויבירט;690338:איצ'ה, תיזהר לא לשלוף אותו ממחבואו...
![]()
כן אבל אם תסתכל אשכולות משנות 2008-2010 על כל אשכול נעול הוא גם כתב את סיבת הנעילה.נכתב ע"י ונתנו10;690349:סדר באתר הוא זה שנועל את רוב האשכולות,
רק ניסיתי להסביר מה שהוא ואחרים מרגישים כשרואים אשכול עם כותרת כזו.
נכתב ע"י ונתנו10;690266:
- כפל אשכולות
- לא בפורום הנכון
- כותרת לא משקפת את תוכן האשכול
- לא תוכן ענייני או חלילה השמצות וכו'
- סתם בגלל קריזה של מנהל שקם על צד שמאל
שנות 2008? ה"י.נכתב ע"י איצה מאייר;690390:כן אבל אם תסתכל אשכולות משנות 2008-2010 על כל אשכול נעול הוא גם כתב את סיבת הנעילה.
טעות קטנה:נכתב ע"י ונתנו10;690450:שנות 2008? ה"י.
אני מאמין שנמאס לו לפרט אחרי נעילת עשרות אלפי אשכולות בגלל ניקים שלא מתאמצים לדקה.
נכתב ע"י ונתנו10;690328:נראה לי שקצת הגזמת.
אין הרבה חוקים בפרוג, אבל החוק הראשון אומר:
כותרת נושא צריכה להיות מובנת אין לכתוב בבקשה, פליז דחוףףף.
פתחת לפני שבועיים האשכול הזה. כותרת האשכול היתה: דחחווווףףףףףףף!!!!!!!!!!! (כך במקור)
אתה כותב עכשיו שסמכת שתקבל תשובה בתוך יומיים!
ידעת מראש שתצטרך בדחיפות בעוד יומיים את התשובות?
רצית להלחיץ אנשים טובים, שעובדים קשה ביומיום, שיפנו מזמנם בשבילך ויעזרו לך, בדחיפווווות, כדי שבעוד יומיים כשיהיה לך זמן, תבוא לראות מה ענו לך?
אתה לא חושב שקצת הגזמת?
חבל שלא פתחת אשכול עם כותרת המשקפת את תוכן ההודעה,
תוך שעתיים (לא יומיים) היית מקבל 15 תשובות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים