נכתב ע"י מילה בסלע;977162:עד שבחרתי העוף בקופה הראשית כמעט הפשיר... אני מגיעה הביתה והתינוק שלי (נו, רחלים, בואי נגיד ביחד: 'אמרתי לך.........') פורץ בבכי מבוהל... הוא הסכים לנעול אבל פחד לעמוד איתן, וזה במידה שלו וזה אמור להיות נח!
טוב, רק לתמונות...
אגב, משהו יודע אם זה נורמלי? זה שלב בתהליך ההיכרות עם הנעל?!...
יש מצב הפוך, שילד צריך דווקא הרגשה יותר יציבה, זה נותן לו בטחון.נכתב ע"י מילה בסלע;977162:בקיצור, חרשתי היום את עירי הקטנה (בני ברק תובב"א) ולא מצאתי מאומה. עליתי לעזרה ואחווה והיה שם מבחר ענק, ממש ענק במחיר נורמלי פחות או יותר (50-70) בהרבה מידות ודוגמאות, רכות וקשות עם כל סוגי הסוליות....
עד שבחרתי העוף בקופה הראשית כמעט הפשיר... אני מגיעה הביתה והתינוק שלי (נו, רחלים, בואי נגיד ביחד: 'אמרתי לך.........') פורץ בבכי מבוהל... הוא הסכים לנעול אבל פחד לעמוד איתן, וזה במידה שלו וזה אמור להיות נח!
טוב, רק לתמונות...
אגב, משהו יודע אם זה נורמלי? זה שלב בתהליך ההיכרות עם הנעל?!...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים