נעלי טרום הליכה לחג

• הוסף לסימניות
לאלו שעדיין מענין אותם נעלי תינוקות- ראיתי בשילב יפיפיות ובהמון דוגמאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;977162:
עד שבחרתי העוף בקופה הראשית כמעט הפשיר... אני מגיעה הביתה והתינוק שלי (נו, רחלים, בואי נגיד ביחד: 'אמרתי לך.........') פורץ בבכי מבוהל... הוא הסכים לנעול אבל פחד לעמוד איתן, וזה במידה שלו וזה אמור להיות נח!

טוב, רק לתמונות...

אגב, משהו יודע אם זה נורמלי? זה שלב בתהליך ההיכרות עם הנעל?!...

גיסי הקטן והמתוק בכה מאוד כשנעלו את נעליו הקטנטנות. לכן חמותי הלבישה לו בכל פעם לכמה דקות שיתרגל אליהן, אחרי תקופה ביקרתי אצלם. השכיבו אותו לישון. ופתאום הוא בוכה ,מיילל, וצועק מרות -חוצה. הוציאו אותו מהמיטה והזאטוט שעט לסלון. זחל תחת השלחן ושלף את ה-נליים שלו בחיוך מנצח ומיהר למיטה. שם הוא הניח אותן ליד שערותיו הבלונדיניות ונרדם בחיוך מלאכי.

בקיצור נשמע נורמלי לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;977162:
בקיצור, חרשתי היום את עירי הקטנה (בני ברק תובב"א) ולא מצאתי מאומה. עליתי לעזרה ואחווה והיה שם מבחר ענק, ממש ענק במחיר נורמלי פחות או יותר (50-70) בהרבה מידות ודוגמאות, רכות וקשות עם כל סוגי הסוליות....

עד שבחרתי העוף בקופה הראשית כמעט הפשיר... אני מגיעה הביתה והתינוק שלי (נו, רחלים, בואי נגיד ביחד: 'אמרתי לך.........') פורץ בבכי מבוהל... הוא הסכים לנעול אבל פחד לעמוד איתן, וזה במידה שלו וזה אמור להיות נח!

טוב, רק לתמונות...

אגב, משהו יודע אם זה נורמלי? זה שלב בתהליך ההיכרות עם הנעל?!...
יש מצב הפוך, שילד צריך דווקא הרגשה יותר יציבה, זה נותן לו בטחון.
כשקניתי נעל ראשונה לקטן שלי, גם רציתי נעל הכי רכה וקלה, מדדנו "ביבי" והוא לא הסכים לעשות איתם אפילו פסיעה אחת, הוא הרים את הרגל והשאיר אתה באויר...
בעל החנות שיש לו מומחיות בנושא, אמר לי שלדעתו כדאי לנסות צעד ראשון עם סוליה יותר יציבה והנעל גם בנויה יותר , הוא הציע לי נייק מהממות עם סוליה דקה, הגימור שלהם נח ויציב יותר.
מדדתי לילד, העמדתי אותו ותוך שניה הוא ברח לי החוצה עם הנעליים לרגליו כזקן ורגיל. הייתי צריכה להלחם איתו להוריד אותן בלילה לפני המקלחת...
הרבה הצלחה בקנית הנעל להליכה, שילך בדרכים ישרות, ו...כן, שיקרע אותן בבריאות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה