התייעצות נעלי צעד ראשון המלצותיכן

• הוסף לסימניות
הנעל לא גמישה, מקווה שזה בסדר כי בכל זאת מציעים את זה בצעד ראשון...
איזה דגם לקחת?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
היי
אני מאד רוצה לקנות לבן שלי נעל יפה, אך גם טובה לצעד ראשון
לא אוהבת בכלל את העיצוב של נעלי פאפיה
האם מישהי יודעת על נעלי נייק/ אדידס וכו' שהן טובות לצעד ראשון?
תודה!

• הוסף לסימניות
היי
תודה!
אני קניתי העונה נעלי נייק. כי הם היו חמודות ויחסית זולות מעודפים
למעשה הן דפוקות יוצאות לו מהרגל ולא תומכות בשום צורה.
אבל בהחלט יתכן שזה רק הדגם הזה.
לדעתי כלל אצבע שתיהיה סגירה עם שרוך ולא סקוץ'

• הוסף לסימניות
היי
תודה!
אני קניתי לבכור שלי אלפנטן
ולשני שלי פאפיה
אני גם יותר אוהבת ספורט ולא אהבתי מה שראיתי באתר
אבל כשהלכתי לחנות שלהם במלחה היה להם ספורט חמודות צעד ראשון וזה יושב לו מעולה

• הוסף לסימניות
היי
תודה!
אני חפשתי המון נייק או אדידס אבל אין בכלל המידות של צעד ראשון, המידה הכי קטנה היתה כפול מהרגל שלו. אם את מב"ב קניתי בר"ע בנעלי נובוק נעליים ממש מתוקות שמחזיקות לו כבר חצי שנה כמו חדשות, לא בעיצוב של פפאיה. (גם אני לא אוהבת את העיצוב שלהם)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיותר מידי מסתכלים על עיצוב ויופי ולא מבינים עד כמה קריטי שהם יהיו קלות, גמישות ונוחות.
לא כל נעל שהיא במידה של הילד או שכתוב עליה צעד ראשון היא באמת עונה על כך.
יהיו בע"ה עוד הרבה שנים להלביש נעליים מדוגמות וממותגות.
הנעליים של פפאיה היו כאלו. למרות שאולי באמת הן פחות מעוצבות.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיותר מידי מסתכלים על עיצוב ויופי ולא מבינים עד כמה קריטי שהם יהיו קלות, גמישות ונוחות.
לא כל נעל שהיא במידה של הילד או שכתוב עליה צעד ראשון היא באמת עונה על כך.
יהיו בע"ה עוד הרבה שנים להלביש נעליים מדוגמות וממותגות.
הנעליים של פפאיה היו כאלו. למרות שאולי באמת הן פחות מעוצבות.
אז אני שאלתי אורטופד מומחה מאד מה להקפיד בקנית נעל צעד ראשון והוא אמר לי שהן תהינה הנעלים הכי יפות בחנות...:(
ועכשיו ברצינות הוא אמר לי שזה אמונות טפלות וביזנס של אנשים...

• הוסף לסימניות
אז אני שאלתי אורטופד מומחה מאד מה להקפיד בקנית נעל צעד ראשון והוא אמר לי שהן תהינה הנעלים הכי יפות בחנות...:(
אז מה דעתו? שלא משנה מה קונים? גם נעל מאלי אקספרס???
פשוט ממה שראיתי, כל מי גיסות/חברות שהלבישו נעלים של בובות חרסינה והיה קשה לתינוק ללכת איתם....
אפילו על הילדים הפרטיים שלי שמתי לב ששכל שהנעל רכה יותר וגמישה יותר היה להם נוח ללכת יותר.... פחות הסתרבלו ופחות נפלו...

• הוסף לסימניות
לי דוקא פיזיותרפיסטית אמרה לי שחוץ מזה שהנעל חיבת להיות יפה חיב לראות שהילד הולך בנוח כי אם לא הילד לא יסכים ללבוש את הנעל [וקרה לי כשהנעל היתה קטנה]

• הוסף לסימניות
צעד ראשון- ממש קריטי לקנות נעל איכותית וחזקה (לאו דווקא יקרה) זה משפיע על היציבה ועל ההליכה לכל השנים הבאות

• הוסף לסימניות
היי
תודה!
ראית את הדוגמאות של פונפנו?
הדוגמאות שבאתר של פאפיה בכלל לא דומות לעיצובים של פונופנו
אני קניתי לבן שלי נעל בסגנון סניקרס בצבע לבן מהממת ממש.
לפי מה שאני יודעת נייק ואדידס לא טובים לצעד ראשון, כמו גם שהמוכרים לא יודעים להתאים את המידה הנכונה ללד
ובצעד ראשון זה קריטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה