- הוסף לסימניות
הנעל לא גמישה, מקווה שזה בסדר כי בכל זאת מציעים את זה בצעד ראשון...בחירה מעולה
גם אני קניתי לצעד ראשון פפאיה והחזיק פצצה חצי שנה.
הנעל לא גמישה, מקווה שזה בסדר כי בכל זאת מציעים את זה בצעד ראשון...בחירה מעולה
גם אני קניתי לצעד ראשון פפאיה והחזיק פצצה חצי שנה.
www.prog.co.il
אני קניתי העונה נעלי נייק. כי הם היו חמודות ויחסית זולות מעודפיםהיי
אני מאד רוצה לקנות לבן שלי נעל יפה, אך גם טובה לצעד ראשון
לא אוהבת בכלל את העיצוב של נעלי פאפיה
האם מישהי יודעת על נעלי נייק/ אדידס וכו' שהן טובות לצעד ראשון?
תודה!
אני קניתי לבכור שלי אלפנטןהיי
תודה!
אני חפשתי המון נייק או אדידס אבל אין בכלל המידות של צעד ראשון, המידה הכי קטנה היתה כפול מהרגל שלו. אם את מב"ב קניתי בר"ע בנעלי נובוק נעליים ממש מתוקות שמחזיקות לו כבר חצי שנה כמו חדשות, לא בעיצוב של פפאיה. (גם אני לא אוהבת את העיצוב שלהם)היי
תודה!
אז אני שאלתי אורטופד מומחה מאד מה להקפיד בקנית נעל צעד ראשון והוא אמר לי שהן תהינה הנעלים הכי יפות בחנות...אני חושבת שיותר מידי מסתכלים על עיצוב ויופי ולא מבינים עד כמה קריטי שהם יהיו קלות, גמישות ונוחות.
לא כל נעל שהיא במידה של הילד או שכתוב עליה צעד ראשון היא באמת עונה על כך.
יהיו בע"ה עוד הרבה שנים להלביש נעליים מדוגמות וממותגות.
הנעליים של פפאיה היו כאלו. למרות שאולי באמת הן פחות מעוצבות.
אז מה דעתו? שלא משנה מה קונים? גם נעל מאלי אקספרס???אז אני שאלתי אורטופד מומחה מאד מה להקפיד בקנית נעל צעד ראשון והוא אמר לי שהן תהינה הנעלים הכי יפות בחנות...
ועכשיו ברצינות הוא אמר לי שזה אמונות טפלות וביזנס של אנשים...
חודשיים- שלושה שהולך היטב. אפשר גם יותר....אחרי כמה זמן שהילד הולך אתן קונות נעלים?
כמה שיותר מאוחר יותר טובאחרי כמה זמן שהילד הולך אתן קונות נעלים?
לי דוקא פיזיותרפיסטית אמרה לי שחוץ מזה שהנעל חיבת להיות יפה חיב לראות שהילד הולך בנוח כי אם לא הילד לא יסכים ללבוש את הנעל [וקרה לי כשהנעל היתה קטנה]אז אני שאלתי אורטופד מומחה מאד מה להקפיד בקנית נעל צעד ראשון והוא אמר לי שהן תהינה הנעלים הכי יפות בחנות...
ועכשיו ברצינות הוא אמר לי שזה אמונות טפלות וביזנס של אנשים...
פסדר אף אחד לא התכוון שהנעל תהיה קטנהלי דוקא פיזיותרפיסטית אמרה לי שחוץ מזה שהנעל חיבת להיות יפה חיב לראות שהילד הולך בנוח כי אם לא הילד לא יסכים ללבוש את הנעל [וקרה לי כשהנעל היתה קטנה]
ראית את הדוגמאות של פונפנו?היי
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים