רבקה פרידמן
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
ואיפה כדאי לקנות בירושלים
ELEFATENנכתב ע"י מעצבת גרפית;1007564:אלפנט - ELEFANT
מבית נמרוד
אלו הנעליים המומלצות ביותר לצעד ראשון!!!!!
גם הדגמים שלהם מאד יפים ועדכניים
קצת יקר.... אבל שווה כל שקל
יש לכם חנות נמרוד בירושלים?
(אולי במלחה?)
נכתב ע"י לללי;1007573:הפרמטר החשוב ביותר לנעל צעד ראשון הוא נוחות הילד.
סוליה רכה,
מידה מתאימה
סגירה טובה, ששומרת על צורת הרגל.
מעבר לזה, מכירה ילדים שנעל רכה מידי (ביבי וכו') לא היתה טובה להם, ולא הסכימו לצעוד בה.
תני לילד ללכת בחנות, שימי לב שלא יוצא לוו מאחור, לא אוויר מיותר בצדדים, לא מחליק וכו'.
אגב, לצעד ראשון עדיף לרכוש נעל, ולא סנדל.
אם מעניין אותך נעל מדהימה של ביבי, בנות, מידה 20, חדשה (היתה בשימוש כשעתיים, והוסרה עקב אי התאמה)
פני באישי.
נכתב ע"י השקעה;1008693:דווקא לא מצטרפת להמלצה על נמרוד, לדעתי הם ירדו מאוד בשנים האחרונות וכבר רוב הנעליים שלהם סינטטיות והמחיר לא ירד כלל. הסינטטי לא מחזיק, מניסיון רב.
אורטו בייבי של פפאיה מצויינות גם מניסיון רב ואני אוהבת את העיצובים שלהן.
לאחרונה שהייתי צריכה נעלי שבת זולות (לעומת פפאיה ואלפנטן) לתינוקת קניתי ד"ר סטפס ב140, אורטופדי עור מלא ואני מרוצה.
נכתב ע"י GRN;1008706:יש גם איזושהי חברה אחת ספרדית, שאינני זוכרת את שמה, שהיא מעולה ממש, אבל אם בא לך ככה באיזור 270 אז תבררי לעומק.
נכתב ע"י sh12;1008711:בירושלים, יש להשיג ברשת חניות "נעלי רמות" - יש להם סניפים ברמות, ובגאולה.
איכות מעולה!!!
לגיסתי יש נעליים צעד ראשון, עברו 4 ילדים ונראות חדשות לגמרי!!!
[המחיר כמו שאמרו כמעט כמו 4 זוגות נעליים...]
לפי מה שהבנתי הם כבר לא מייבאים אותם.נכתב ע"י sh12;1008711:בירושלים, יש להשיג ברשת חניות "נעלי רמות" - יש להם סניפים ברמות, ובגאולה.
איכות מעולה!!!
לגיסתי יש נעליים צעד ראשון, עברו 4 ילדים ונראות חדשות לגמרי!!!
[המחיר כמו שאמרו כמעט כמו 4 זוגות נעליים...]
נכתב ע"י חלומי;1008716:הסניף ברמות נסגר,
יש להם חנות רק בגאולה
נכתב ע"י GRN;1008722:לפי מה שהבנתי הם כבר לא מייבאים אותם.
ואם כבר, תזכירי לי, מה השם?
נכתב ע"י אפרתה;1008725:אנדנינס נראה לי.
אלפנטן הן כמה רמות מעל פאפיה, הנעליים נשארות חדשות. הכי זול נראה לי ב"לודמיר" במאה שערים, ירושלים. בנעלי רמות יש לפעמים מעונות קודמות של פאפיה קצת יותר זול. הייתי בהלם שהן עולות כמעט כמו האלפנטן שגם התייקרו בטירוף. כולה נעליים פצפוניות לחצי שנה בקושי...
דווקא אצלי אלפנטן אמנם נותרו חזקות ושלמות אבל החל מהשבוע הראשון נראו מרופטות יחסית (וזה לבת עדינה, לא לבן יש הבדל כידוע), מאז קניתי רק פפאיה צעד ראשון ונשארו במצב מעולה.נכתב ע"י אפרתה;1008725:אנדנינס נראה לי.
אלפנטן הן כמה רמות מעל פאפיה, הנעליים נשארות חדשות. הכי זול נראה לי ב"לודמיר" במאה שערים, ירושלים. בנעלי רמות יש לפעמים מעונות קודמות של פאפיה קצת יותר זול. הייתי בהלם שהן עולות כמעט כמו האלפנטן שגם התייקרו בטירוף. כולה נעליים פצפוניות לחצי שנה בקושי...
נכתב ע"י GRN;1008732:תודה. אנדונינס.
בנעלי רמות יש מעונות קודמות גם של עוד חברות. שווה לנסות אותם.
בלודמיר זה אכן הכי זול בירושלים.
אפשר להשיג בשא"ל (בתעשיה אווירית) במחיר זול יותר, למי שמגיע לאיזור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים