נעלי צעד ראשון-מה מומלץ

• הוסף לסימניות
bibi

• הוסף לסימניות
אלפנט - ELEFANT
מבית נמרוד
אלו הנעליים המומלצות ביותר לצעד ראשון!!!!!
גם הדגמים שלהם מאד יפים ועדכניים
קצת יקר.... אבל שווה כל שקל

יש לכם חנות נמרוד בירושלים?
(אולי במלחה?)

• הוסף לסימניות
מאד ממליצה על טשר'ס
מומחית בהתאמת נעלי צעד ראשון!
נעליים תוצ"ח במחירים ממש טובים

• הוסף לסימניות
הפרמטר החשוב ביותר לנעל צעד ראשון הוא נוחות הילד.
סוליה רכה,
מידה מתאימה
סגירה טובה, ששומרת על צורת הרגל.

מעבר לזה, מכירה ילדים שנעל רכה מידי (ביבי וכו') לא היתה טובה להם, ולא הסכימו לצעוד בה.
תני לילד ללכת בחנות, שימי לב שלא יוצא לוו מאחור, לא אוויר מיותר בצדדים, לא מחליק וכו'.

אגב, לצעד ראשון עדיף לרכוש נעל, ולא סנדל.

אם מעניין אותך נעל מדהימה של ביבי, בנות, מידה 20, חדשה (היתה בשימוש כשעתיים, והוסרה עקב אי התאמה)
פני באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעצבת גרפית;1007564:
אלפנט - ELEFANT
מבית נמרוד
אלו הנעליים המומלצות ביותר לצעד ראשון!!!!!
גם הדגמים שלהם מאד יפים ועדכניים
קצת יקר.... אבל שווה כל שקל

יש לכם חנות נמרוד בירושלים?
(אולי במלחה?)
ELEFATEN
אכן, נעלים מעולות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1007573:
הפרמטר החשוב ביותר לנעל צעד ראשון הוא נוחות הילד.
סוליה רכה,
מידה מתאימה
סגירה טובה, ששומרת על צורת הרגל.

מעבר לזה, מכירה ילדים שנעל רכה מידי (ביבי וכו') לא היתה טובה להם, ולא הסכימו לצעוד בה.
תני לילד ללכת בחנות, שימי לב שלא יוצא לוו מאחור, לא אוויר מיותר בצדדים, לא מחליק וכו'.

אגב, לצעד ראשון עדיף לרכוש נעל, ולא סנדל.

אם מעניין אותך נעל מדהימה של ביבי, בנות, מידה 20, חדשה (היתה בשימוש כשעתיים, והוסרה עקב אי התאמה)
פני באישי.

מסכימה עם כל מה שכתבת ב-100 אחוז, חוץ מעניין הסנדל - אין שום הבדל בין נעל סגורה לסנדל, כל עוד הן איכותיות. מה שכן, עדיף לא לקנות סנדל שהאצבעות בו פתוחות - זה פחות נוח, ומזמין פגיעות ברגל.

• הוסף לסימניות
הלאה:
המלצות על חנויות מקצועיות לצעד ראשון בבני ברק והסביבה?

• הוסף לסימניות
דווקא לא מצטרפת להמלצה על נמרוד, לדעתי הם ירדו מאוד בשנים האחרונות וכבר רוב הנעליים שלהם סינטטיות והמחיר לא ירד כלל. הסינטטי לא מחזיק, מניסיון רב.

אורטו בייבי של פפאיה מצויינות גם מניסיון רב ואני אוהבת את העיצובים שלהן.
לאחרונה שהייתי צריכה נעלי שבת זולות (לעומת פפאיה ואלפנטן) לתינוקת קניתי ד"ר סטפס ב140, אורטופדי עור מלא ואני מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1008693:
דווקא לא מצטרפת להמלצה על נמרוד, לדעתי הם ירדו מאוד בשנים האחרונות וכבר רוב הנעליים שלהם סינטטיות והמחיר לא ירד כלל. הסינטטי לא מחזיק, מניסיון רב.

אורטו בייבי של פפאיה מצויינות גם מניסיון רב ואני אוהבת את העיצובים שלהן.
לאחרונה שהייתי צריכה נעלי שבת זולות (לעומת פפאיה ואלפנטן) לתינוקת קניתי ד"ר סטפס ב140, אורטופדי עור מלא ואני מרוצה.

של נמרוד על הפנים (ממש כך! חוץ מזוג סנדלים אחד לא הייתי מרוצה אף פעם) אבל של אלפנטן - איכות מעולה! יש לי ניסיון עם הרבה מאוד זוגות שלהם.
יש גם איזושהי חברה אחת ספרדית, שאינני זוכרת את שמה, שהיא מעולה ממש, אבל אם בא לך ככה באיזור 270 אז תבררי לעומק.

אין לי ניסיון עם פאפיה לגיל הרך, אבל קניתי פאפיה ספורט לילדה בת 5 לא שובבה מדי והנעליים לא שרדו אפילו עונה אחת!
בקשר לאלפנטן (שאין לי מניות אצלם, אלא אני ממש מרוצה מהם) - המבנה של הנעל טוב במיוחד לבעלי כף רגל רחבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1008706:
יש גם איזושהי חברה אחת ספרדית, שאינני זוכרת את שמה, שהיא מעולה ממש, אבל אם בא לך ככה באיזור 270 אז תבררי לעומק.

בירושלים, יש להשיג ברשת חניות "נעלי רמות" - יש להם סניפים ברמות, ובגאולה.
איכות מעולה!!!
לגיסתי יש נעליים צעד ראשון, עברו 4 ילדים ונראות חדשות לגמרי!!!

[המחיר כמו שאמרו כמעט כמו 4 זוגות נעליים... ;)]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1008711:
איכות מעולה!!!

הסניף ברמות נסגר,
יש להם חנות רק בגאולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1008711:
איכות מעולה!!!

לפי מה שהבנתי הם כבר לא מייבאים אותם.
ואם כבר, תזכירי לי, מה השם?

• הוסף לסימניות
אנדנינס נראה לי.

אלפנטן הן כמה רמות מעל פאפיה, הנעליים נשארות חדשות. הכי זול נראה לי ב"לודמיר" במאה שערים, ירושלים. בנעלי רמות יש לפעמים מעונות קודמות של פאפיה קצת יותר זול. הייתי בהלם שהן עולות כמעט כמו האלפנטן שגם התייקרו בטירוף. כולה נעליים פצפוניות לחצי שנה בקושי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1008716:
הסניף ברמות נסגר,
יש להם חנות רק בגאולה

נכתב ע"י GRN;1008722:
לפי מה שהבנתי הם כבר לא מייבאים אותם.
ואם כבר, תזכירי לי, מה השם?

אני רואה שאני לגמרי לא מעודכנת.... :rolleyes:
את האמת, שאני לא קליינטית שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1008725:
אנדנינס נראה לי.

אלפנטן הן כמה רמות מעל פאפיה, הנעליים נשארות חדשות. הכי זול נראה לי ב"לודמיר" במאה שערים, ירושלים. בנעלי רמות יש לפעמים מעונות קודמות של פאפיה קצת יותר זול. הייתי בהלם שהן עולות כמעט כמו האלפנטן שגם התייקרו בטירוף. כולה נעליים פצפוניות לחצי שנה בקושי...

תודה. אנדונינס.

בנעלי רמות יש מעונות קודמות גם של עוד חברות. שווה לנסות אותם.
בלודמיר זה אכן הכי זול בירושלים.
אפשר להשיג בשא"ל (בתעשיה אווירית) במחיר זול יותר, למי שמגיע לאיזור ;).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1008725:
אנדנינס נראה לי.

דווקא אצלי אלפנטן אמנם נותרו חזקות ושלמות אבל החל מהשבוע הראשון נראו מרופטות יחסית (וזה לבת עדינה, לא לבן יש הבדל כידוע), מאז קניתי רק פפאיה צעד ראשון ונשארו במצב מעולה.

אגב ההמלצה על פפאיה היא על אורטו בייבי בלבד!! לגילאי 5 וכאלה באמת לא משהו בכלל.

נראה לי שהרבה יצרנים בכלליות משקיעים מאוד בצעד ראשון כדי לקנות את ההורה הצעיר כלקוח קבוע ואחר כך כבר ממש לא, זה המסקנה שהגעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1008732:
תודה. אנדונינס.

בנעלי רמות יש מעונות קודמות גם של עוד חברות. שווה לנסות אותם.
בלודמיר זה אכן הכי זול בירושלים.
אפשר להשיג בשא"ל (בתעשיה אווירית) במחיר זול יותר, למי שמגיע לאיזור ;).

יש בשוויץ ב-50 ש"ח בערך, בסיילים, למי שמעונין... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1008746:
יש בשוויץ ב-50 ש"ח בערך, בסיילים, למי שמעונין... ;)
את רצינית?

• הוסף לסימניות
אהה, ואני לא יודעת מתי הסיילים אבל נראה לי שזה יוצא בחופש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת