נעלם הכסף :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;889686:
הכסף הופקד בתיבה של האלתור (לא חשמלי)
ואין את פיתקית האישור. מכיוון שהמפקיד מיהר מאוד- הוא כתב על הדף שהיה אמור להשאיר עצמו, בלי שיעבור דרך הקופי, וכנראה אחד העובדים שרוקן את התיבה ניצל את העובדה הזו להלאים את הכסף.
השאלה היא אם יש מה לעשות?

המפקיד הזה הוא "מהצד שלכם" הוא מישהו שהיה חייב לכם?
סתם מעניין אותי בשביל לשלול איזו קונספירציה...

• הוסף לסימניות
לא היה צ'ק, והסניף לא מעוניין לבדוק במצלמות , המפקיד הוא בעל החשבון, והוא אחי, כך שקונסיפירציה אין כאן, לכאורה.

• הוסף לסימניות
השאלה אם אין דרך לחייב אןתו לבדוק במצלמות?
ואגב, אם כבר לחייב אז יש לעשות זאת מהר, כי אחכ כבר החומר עלול להמחק מהמצלמות (קראתי באיזה מקום שהוא נשמר שם שבועיים).
אני כן הייתי פונה דרך האתר של תלונות על הבנקים או מישהו כמה שיותר מהר. אם תפני רק לסניף- והם מסרבים, כשתפני לגורמים מלמעלה, הרי שפתאום הם יסדרו לך את זה.

• הוסף לסימניות
ואגב, אושר, התלבטתי אם לכתוב לך באישי, והכרעתי על במה זו כי חשוב לי שאנשים נוספים ייעזרו:
לפי ההתנהלות שלך שנשמעת ממה שפרטת, גם לו אני הייתי הבנק הייתי עונה לך אותו דבר בהתחמקות.
לאחרונה ראיינתי איש מקצוע בנוגע להתנהלות של חברה מסויימת מול לקוח, והוא אמר לי: 'את יודעת למה המקרה שאת מתארת אינו יחיד וחוזר על עצמו דווקא אצל החרדים? זה כי החברות הללו יודעות שהם מתנהלות מול לקוחות ששומרים על לשה"ר, והן יודעות שהמעשים שלהן לא יצאו החוצה ואין איש פוצה פה ומצפצף, ולכן חוזרות על העוולות הללו בכל פעם מחדש'.
אז נכון, התפעלתי שמי כעמך ישראל ושחרדים שומרים על לשונם, אבל יש מקום לדיון אם בגלל שמירת הלשון במקום הלא נכון הזיקה להרבה אנשים בהמשך.
אני חושבת שבמקרה שלך אין מקום להתנהלות עדינה. פרסןם המקרה, פניות לגורמים מתאימים, שליחת מכתב אפילו למפקח על הבנקים או לכתובת המתאימה (מבטיחה לך שיש כזו, ואם תרצי אני אחפש לך מי), העיקר שהכסף יוזר אלייך ושהבנק ייקח אחריות על הנעשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;890552:
ואגב, אושר, התלבטתי אם לכתוב לך באישי, והכרעתי על במה זו כי חשוב לי שאנשים נוספים ייעזרו:
לפי ההתנהלות שלך שנשמעת ממה שפרטת, גם לו אני הייתי הבנק הייתי עונה לך אותו דבר בהתחמקות.
לאחרונה ראיינתי איש מקצוע בנוגע להתנהלות של חברה מסויימת מול לקוח, והוא אמר לי: 'את יודעת למה המקרה שאת מתארת אינו יחיד וחוזר על עצמו דווקא אצל החרדים? זה כי החברות הללו יודעות שהם מתנהלות מול לקוחות ששומרים על לשה"ר, והן יודעות שהמעשים שלהן לא יצאו החוצה ואין איש פוצה פה ומצפצף, ולכן חוזרות על העוולות הללו בכל פעם מחדש'.
אז נכון, התפעלתי שמי כעמך ישראל ושחרדים שומרים על לשונם, אבל יש מקום לדיון אם בגלל שמירת הלשון במקום הלא נכון הזיקה להרבה אנשים בהמשך.
אני חושבת שבמקרה שלך אין מקום להתנהלות עדינה. פרסןם המקרה, פניות לגורמים מתאימים, שליחת מכתב אפילו למפקח על הבנקים או לכתובת המתאימה (מבטיחה לך שיש כזו, ואם תרצי אני אחפש לך מי), העיקר שהכסף יוזר אלייך ושהבנק ייקח אחריות על הנעשה.

מסכימה איתך חלקית,
אכן את צודקת וצריך שלא ינצלו את זה שהחרדים לא מדברים לשוה"ר וכד'....
אבל במקרה הנ"ל זה לא ממש שייך, כי אם אין הוכחת הפקדה אז הבנק לא אמור לצאת מגדרו. כל יום יבוא מישהו ויגיד שהפקיד מזומן אבל אין לו הוכחה.......
ברגע שאת מפקידה חובת ההוכחה היא עלייך!!!!!
אם היה דף העתק, או ספח המעטפה זה כבר סיפור אחר.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;890573:
מסכימה איתך חלקית,
אכן את צודקת וצריך שלא ינצלו את זה שהחרדים לא מדברים לשוה"ר וכד'....
אבל במקרה הנ"ל זה לא ממש שייך, כי אם אין הוכחת הפקדה אז הבנק לא אמור לצאת מגדרו. כל יום יבוא מישהו ויגיד שהפקיד מזומן אבל אין לו הוכחה.......
ברגע שאת מפקידה חובת ההוכחה היא עלייך!!!!!
אם היה דף העתק, או ספח המעטפה זה כבר סיפור אחר.......
מותר לבנק לעשות צעד קטן לעבר הלקוח. לא כל בא מישהו וטוען דבר כזה, וגם אם נניח שכן, מה הבעיה לתת לצפות במצלמות? זה עולה להם חשמל של הפעלת המחשב? אם לקוח שלי היה מאבד אלפי שקלים לא הייתי עושה הכל כדי לסייע לו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;890586:
מותר לבנק לעשות צעד קטן לעבר הלקוח. לא כל בא מישהו וטוען דבר כזה, וגם אם נניח שכן, מה הבעיה לתת לצפות במצלמות? זה עולה להם חשמל של הפעלת המחשב? אם לקוח שלי היה מאבד אלפי שקלים לא הייתי עושה הכל כדי לסייע לו?

אם בעל החשבון הוא לקוח טוב של הבנק (דהיינו, שעובר אצלו סכומים יפים בחשבונות ולא רק אוברדרפט..) הייתי מציעה לאיים בעזיבת הבנק, זה עובד לא רק אצל חברות הסלולר, התחרות חדרה גם לתחום הבנקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;890586:

בהחלט מותר לבנק לעשות צעד לקראת הלקוח, ואפילו שניים..ואם זה סניף שמכבד את עצמו הם אכן יעשו את זה. אבל מפה עד לאיים עליהם בפרסום הסיפור, התנהלות לא עדינה וכד', כמו שהמלצת.......קצת רחוק!
כי אחרי הכל משורת הדין הם לא חייבים כלום!!!!

לעומת זאת איום על סגירת החשבון נשמע הרבה יותר יעיל!

• הוסף לסימניות
כל הנושא הזה של פתק האישור בכלל לא אמור להוות הוכחה:
א. אני יכולה לגשת לסניף,לקחת פתק ולזייף
ב. לא רשום על ה"אל תור" שאין להם אחריות במידה ולא לקחת איתך את הטופס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;890694:
בהחלט מותר לבנק לעשות צעד לקראת הלקוח, ואפילו שניים..ואם זה סניף שמכבד את עצמו הם אכן יעשו את זה. אבל מפה עד לאיים עליהם בפרסום הסיפור, התנהלות לא עדינה וכד', כמו שהמלצת.......קצת רחוק!
כי אחרי הכל משורת הדין הם לא חייבים כלום!!!!

לעומת זאת איום על סגירת החשבון נשמע הרבה יותר יעיל!
לא איום. איומים של לקוח קטן לא מפחידים בנקים. אלא לנסות לפנות לרק מי שאפשר ולא לשבת בעדינות על הספה המרופדת בבית.
ואני בטוחה אגב שאושר לא יושבת כרגע על הספה.. רק שרציתי להסביר למה זה לא אמור להיות רחוק.

• הוסף לסימניות
מה ז"א, הם חייבים לבדוק במצלמות! זה לא אמור להוות בעיה.
אם אתם יודעים את התאריך וסביבות השעה שבה הופקדה המעטפה, זה אמור להיות פשוט ביותר. אל תוותרו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;890721:
מה ז"א, הם חייבים לבדוק במצלמות! זה לא אמור להוות בעיה.
אם אתם יודעים את התאריך וסביבות השעה שבה הופקדה המעטפה, זה אמור להיות פשוט ביותר. אל תוותרו.
יש לנו את כל הפרטים, עד הקטנים ביותר,
אבל כנראה צריך לשבת למנהל סניף על הוריד, וזה מה שנעשה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;890743:
יש לנו את כל הפרטים, עד הקטנים ביותר,
אבל כנראה צריך לשבת למנהל סניף על הוריד, וזה מה שנעשה בעז"ה.
תעדכני על הסוף - כשיהיה טוב בעז"ה

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהו שקרה לו אותו הדבר
והוא עמד חזק על הבנק והם זיכו אותו
דרך אגב פנינו פעם למפקח על הבנקים בנושא אחר
והם עובדים קצת לאט אבל היו יעילים להפליא
כדאי לנסות לפנות אליהם ולהגיד שזה דחוף

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכול הזה קצת נבהלנו ופנינו לפקיד הבנק שלנו עם הסיפור,
כי גם אנחנו הפקדנו לאחרונה סכום מכובד באותה השיטה של "לזרוק את המעטפה לתיבה" וזהו,
ללא אסמכתא או אישור כלשהו להפקדה.
הפקיד, שמטפל בחשבונותינו במקצועיות ובמסירות כבר שנים רבות, המליץ לא להפקיד בשום פנים ואופן בשיטה הזאת אלא כל צ'ק (או מזומן) בנפרד עם אסמכתא, בלי להתעצל...
ותודה לאושר ששיתפה ואולי מנעה בכך עוד מקרים כאלה.

• הוסף לסימניות
הבטחתי שאגלה מה בסוף...
אז הבנק הציע פשרה של חצי- חצי, ושילם חמישים אחוז.
זה היה עדיף על פני ללכת עד הסוף, לעוד שנה של טרטורים, גם ככה זה נסחב חודשים...

והמסקנה כמו שכתבה לאה למעלה. וכן לא לשכוח שעגמת הנפש נקבעה משמים.
תודה רבה לכל המייעצים והמשתתפים!

• הוסף לסימניות
אינני יודע מה הסכום, אבל אתה יכול להודיע שהיות וכבר קרו דברים דומים בסניף (לי אישית, אבל היה לי אישור הפקדה, וכמה דקות אחרי שהודעתי שאישור ההפקדה קיים - נמצא פתאום הכסף) לא תהיה לך ברירה אלא לערב משטרה, אם תוך יום-יומיים זה לא נמצא. תודיע את זה לפקיד שטיפל בך. אגב, הסניף עוד לא נסגר? כי הלקוחות כבר הועברו לסניפים האחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יערי;909159:
אינני יודע מה הסכום, אבל אתה יכול להודיע שהיות וכבר קרו דברים דומים בסניף (לי אישית, אבל היה לי אישור הפקדה, וכמה דקות אחרי שהודעתי שאישור ההפקדה קיים - נמצא פתאום הכסף) לא תהיה לך ברירה אלא לערב משטרה, אם תוך יום-יומיים זה לא נמצא. תודיע את זה לפקיד שטיפל בך. אגב, הסניף עוד לא נסגר? כי הלקוחות כבר הועברו לסניפים האחרים.
נכון, הבעיה היא שזה הופקד בסניף הזה, והחשבון בסניף גאולה.
לכן רק סניף גאולה טיפלו בעניין. פנים מאירות כאילו לא היה קשור לעסק.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מחתים 40-50 איש שיעזבו את הבנק באם זה לא חוזר.
מנסיון, במקרה אחר - שב/י חצי שעה מחוץ לסניף בזמן עומס והדפים יתמלאו.
הרצינות של האנשים לא משנה כמו שתראה איך ייצרו איתכם קשר במיידי
לי חתם מבין כולם מישהו שמעביר סכום יפה בבנק שזה לבד הספיק להם....
וכמו"כ אין כתובת בבנק שלא אמורה לדעת מזה, החל מלשכת מנכ"ל, ביקורת, תלונה"צ ועד למנהל הסניף
בצירוף הפיסקה העתק: תקשורת חרדית/חילונית - מדור רלוונטי.

נסו את זה בכל דבר, ותראו איך דברים מתחילים לזוז מהר יותר....
(מנהל הסניף שלי כבר למד איך מתנהגים....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה