שירבירשירי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אין לי סימן כמה המחשב טעון ומתי הבטריה הולכת להתחסל.
איך אני מחזירה את הסימן?
אשמח לעזרה.
תודה רבה.
איך אני מחזירה את הסימן?
אשמח לעזרה.
תודה רבה.
לא. בדקתי.אולי זה בחץ שבשורת המשימות?
יתכן גם שצריך הפעלה מחדש למחשב (לי זה עזר פעם)
גם אחרי הפעלה מחדש?לא. בדקתי.
גם משם התאדה.
לא.גם אחרי הפעלה מחדש?
לא מופיע לי כזאת שורה.לחצתי על 'בחר אילו סמלים יופיעו בשורת המשימות'
זה נמצא בהגדרותלא מופיע לי כזאת שורה.
תלחצי למטה על הגדרות שורת המשימות
לכי למטה בכותרת אזור ההודעות תלחצי על
צריך לגלגל קצת למטה, שם מופיע בצבע אדום השורה 'בחר אילו סמלים יופיעו בשורת המשימות'
זה היה דלוק. כביתי והדלקתי. תוך כמה זמן זה קולט אותו? כי עדיין לא עשה לי את הסימןלכי למטה בכותרת אזור ההודעות תלחצי על
הפעל או בטל סמלי מערכת ותלחצי על צריכת חשמל
לא ללחוץ על בחר אילו סמלים אלא על הפעל או בטל סמלי מערכתגם לי קרה בדיוק השבוע.
נכנסתי להגדרות שורת המשימות (דרך לחצן ימני על שורת המשימות).
לחצתי על 'בחר אילו סמלים יופיעו בשורת המשימות'
לי היה מוגדר על 'צריכת חשמל' פעיל. ביטלתי אותו והפעלתי שוב - וחזר הסמל.
אמור מידזה היה דלוק. כביתי והדלקתי. תוך כמה זמן זה קולט אותו? כי עדיין לא עשה לי את הסימן
לאמחשב נייח?
מענין כי אמור להיות שאפשר ללחוץ על הכפתור
שו אה דא?דריברים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים