- הוסף לסימניות
לי זה הופיע מיד.זה היה דלוק. כביתי והדלקתי. תוך כמה זמן זה קולט אותו? כי עדיין לא עשה לי את הסימן
לי זה הופיע מיד.זה היה דלוק. כביתי והדלקתי. תוך כמה זמן זה קולט אותו? כי עדיין לא עשה לי את הסימן
תלחצי על חיפוש ואז>לוח הבקרה>חומרה וקול>ואז בכרטיסיה התקנים ומדפסות לחצי על מנהל ההתקנים>תגללי למטה ותלחצי על עכברית והתקני הצבעה אחרים ושלחי צילומסךשו אה דא?
כותב שלא נמצאו נתונים..תלחצי על חיפוש ואז>לוח הבקרה>חומרה וקול>ואז בכרטיסיה התקנים ומדפסות לחצי על מנהל ההתקנים>תגללי למטה ותלחצי על עכברית והתקני הצבעה אחרים ושלחי צילומסך
תלחצי על מקש ווינדוס ומיד תכתבי לוח הבקרהכותב שלא נמצאו נתונים..
איפה לחפש לוח הבקרה?
לא נותן ליתלחצי על מקש ווינדוס ומיד תכתבי לוח הבקרה
תכתבי רק אות ל ותבדקילא נותן לי![]()
ווינדוס 10 או 8.1 ?
וועליה...ווינדוס 10 או 8.1 ?
אולי ננסה לפתור הכול בשליטה מרחוק?וועליה...
נראה לי 10.
???אולי ננסה לפתור הכול בשליטה מרחוק?
מה השאלה?
לא,מה השאלה?
מה זה שליטה מרחוק?
אוקי אז אשלח לך הודעה פרטית בנוגע לשליטה?זה מה שאתם אמרתם
לא כתוב מה לעשות אם א"א ללחוץ על 'צריכת חשמל'
כןאוקי אז אשלח לך הודעה פרטית בנוגע לשליטה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים