נפגעי גולובנציץ\ בנין שלם- קבלתם היום טלפון?

• הוסף לסימניות
הנושא שם לא היה בעיקרו הקברים הם נמנעו כמעט מלדבר עליו, הנושא היה, 'אנשים', אל תאמינו, מרמים אתכם. וכאן בא הבן ושואל, משהו יודע אם יש דברים בגו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהו אחר;1257087:
הנושא שם לא היה בעיקרו הקברים הם נמנעו כמעט מלדבר עליו, הנושא היה, 'אנשים', אל תאמינו, מרמים אתכם. וכאן בא הבן ושואל, משהו יודע אם יש דברים בגו?

הם מדברים שם על רמת חסידים, אין קשר בין הבעלים של בנין שלם לרמת חסידים בשלבי הביצוע, אולי בשלבי הרעיונות.

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוזר.
בנאדם יטרח רק כדי לעזור לאנשים תמימים ומסכנים?

אולי.

כנראה שלא.

• הוסף לסימניות
ברור שזו לא עזרה ומסירות נפש, אלא אינטרסים כלכליים ומניעים לא הגונים, אבל על הדרך זכינו שהקב"ה פותח לנו את העיניים, ושמענו עובדות שגורמות לנו להתעשת.
שוב, רק מי שבתוך הסיפור הזה יכול להבין למה הכוונה, אבל אדרבא אחרים, אתם בהחלט יכולים להזדהות.

• הוסף לסימניות
קיבלתי טלפון אפילו שאני לא קשור אליהם!
עוד הטרדה טלפונית:
אשתי מקבלת כל יום טלפון מאיזה מספר של חב"ד תזכורת לספירת העומר ואי אפשר לבטל את זה!!!:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1257104:
אשתי מקבלת כל יום טלפון מאיזה מספר של חב"ד תזכורת לספירת העומר ואי אפשר לבטל את זה!!!:mad:

מה רע?

• הוסף לסימניות
הכי אני אוהבת שסוטים מהנושא, בסוף עוד נגיע כאן לחוות דעת על תמונות וצילומים :) או על אוטובוסים למחר.... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהו אחר;1256919:
ברור שלשיחה יש שתי מטרות. א. להרתיע את הציבור כדי לא לרכוש שם. ב. להאיר את העיניים לרוכשי בנין שלם. המטרה שלי היתה להבין את הסעיף השני. כיוון שמי ששייך לסעיף הראשון כבר יודע מראש את הסיכונים הנדרשים.

ברור כשמש שאין לך מושג על מה את/ה מדבר/ת.
יש להם מטרה אחת בלבד: כסף! כסף! כסף!

חבל על הויכוחים והדבורים.
מי שלא בירר מבפנים את הענין ולא חקר, ולא דיבר עם רבנים שלא ידבר.
המצב שם לא פשוט, אבל שיחת הטלפון נועדה להלחיץ את הקונים להכנע לסחטנות של אנשים שאינם קשורים כלל וכלל לפרויקט.
בנין שלם מתעכבת מסיבותיה (לא שזה בסדר), אבל זב לא קשור לטלפון ההוא.

ומה שהכי מעצבן זה כל ה"יפי נפש" שמאמינים לסיקריקים האלו.
רוב מוחץ של גדו"י מהחוגים שלנו (לא קיצונים וכו) סמדו ידיהם על הראב"ד שספג וסופג הרבה דברים לא נעימים (בלשון המעטה...) ואנשים מאמינים להם שיש שם קברים...
כל פעם שאנחנו שומעים את הסיפור, עוד איזה חכמולוג אומר - אין עשן בלי אש... בטוח יש קברים וכו...
האנשים שדאגו לשיחת טלפון הזאת יודעים בדיוק איפה לדרוך, ומתי. הם יודעים גם על מי לדרוך. ב"קהילה" שלהם יש להם פסיכולוגיות ושיטות אחרות.
תמיד קל לשמוע ולחוות דעה אחשרי ששומעים את הסיפור מלמעלה, אבל כל בר דעת שחקר מעט, ראה והריח שהסיפור הזה מסריח למרחוק...

וד"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1257075:
אני אישית משלמת כבר 65 חודשים שכירות X3000 ש"ח = 195.000 ש"ח (חוץ מזה ששנתיים שלמתי 3200)
מספיק לך למה אני מה"נפגעי"?

אז את מנפגעי הסיקריקים...

• הוסף לסימניות
הסיקריקים למדו להשתמש בטלפון.
וגם לשווק את עצמם דרך הודעות בפרוג
זה בהחלט משהו אחר, לא בטוח שהניק יודעת שמשתמשים בה, אבל למעשה יש כאן ניק שמנסה לשווק אג'נדה מסויימת, שאני מקווה שמה שעומד מאחוריה זאת תמימות ותו לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהו אחר;1257046:
זה לא קשור לרבנים, רב שואלים לפני שעושים מעשה,
אחרי שאדם מפסיד את כספו, אין מקום לשאלת רב.

באיזה תורה זה כתוב?

• הוסף לסימניות
קיבלתי שיחה לנייד, ניתקתי אחרי 2 שניות, נמאס מכל הטלפונים האלה מכל מיני מפרסמים לפחות 5 פעמים ביום.
את עסוקה עם הילדים, באמצע לתלות כביסה וכו', רצה לענות ו--- שוב שטויות..... ו---- שוב פרסומות. ....
איך עושים לזה סוף??????????

• הוסף לסימניות
גם אני מה"נפגעי" ולא, לא קיבלתי שום שיחה. למרות שעד היום קיבלתי את כל השיחות מכל הצדדים.

וכמו שכבר העירו כאן, מי שלא חווה את עוגמת הנפש העצומה מכל הסיפור הזה (והפסיד את ההצגה הטובה בכנס שהיה...) אין לו היכולת להבין במה מדובר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חניק;1257205:
קיבלתי שיחה לנייד, ניתקתי אחרי 2 שניות, נמאס מכל הטלפונים האלה מכל מיני מפרסמים לפחות 5 פעמים ביום.
את עסוקה עם הילדים, באמצע לתלות כביסה וכו', רצה לענות ו--- שוב שטויות..... ו---- שוב פרסומות. ....
איך עושים לזה סוף??????????

לוחצים על הספרה 9 לחיצה ארוכה
וזה מוציא אותך מרשימת התפוצה שלהם.
באמת מקריץ הדבר הזה...

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה הפרויקט המדובר
ובכל זאת גם אני קיבלתי טלפון
ואני תוהה
למה אני צריכה לשמוע את כל הלשון הרע הזה( זה מה שזה נשמע לי)
וכל הרפש הזה
מעניין אם כולנו נתאגד לתבוע את אותו אחד שהפיץ את הטלפון זה, מה יהיה...
(השיחה היתה מטלפון לא חסוי כך שאולי יש אפשרות לדבר מי זה?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה