ניק 139689
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
למה אין שליטה? בנוקיות אין אינטרנט ובחורים בוודאי לא מחזיקים סמארטפון ברשותם, אם הם בישיבה אז לא אמור להיות להם מחשב לכאורה הם הכי רחוקים מהצ'אטרק שעל בחור אין לנו כ"כ שליטה מה הוא עושה, ודאי בהשוואה לבחורה
למה אין שליטה? בנוקיות אין אינטרנט ובחורים בוודאי לא מחזיקים סמארטפון ברשותם, אם הם בישיבה אז לא אמור להיות להם מחשב לכאורה הם הכי רחוקים מהצ'אטרק שעל בחור אין לנו כ"כ שליטה מה הוא עושה, ודאי בהשוואה לבחורה
די נו באמתלמה אין שליטה? בנוקיות אין אינטרנט ובחורים בוודאי לא מחזיקים סמארטפון ברשותם, אם הם בישיבה אז לא אמור להיות להם מחשב לכאורה הם הכי רחוקים מהצ'אט
לכאורה מה הבעיה ללכת לחדר מחשבים שפזורים בכל רחביי הארץ?למה אין שליטה? בנוקיות אין אינטרנט ובחורים בוודאי לא מחזיקים סמארטפון ברשותם, אם הם בישיבה אז לא אמור להיות להם מחשב לכאורה הם הכי רחוקים מהצ'אט
סליחה קבל תיקוןתגובה קיצונית בעניי
רוב בחברה זה בגוגל צ'אט?
אולי תלוי כל חברה וחברה
הציבור החרדי כבר מזמן מגוון בגווני הקשת
צרם לי קצת ההכללה...
בחלק הזה הבדל בין בחורים לבחורות... ונו באמתת בחור ילך לחדר מחשבים כדי להתכתב בגוגל צ'אט?לכאורה מה הבעיה ללכת לחדר מחשבים שפזורים בכל רחביי הארץ?
כן כן באמת, ואם את רואה את המצב שונה אז אדרבה תחכים אותידי נו באמת
...
חוץ מזה שבוואצפ כל העולם נמצא.לגמרי, אין הבדל כלל בין וואצפ לגוגל צ'אט
לא חייבים תוכנה כדי להיות בנטפרי, אני צריכה גם סטיק אז יש לי סטיק של נטפרי ואין לי שום תוכנה שלהם על המחשב - אני יכולה לצאת כל שניה - פשוט להחליף סים.למה משמיצים את אתרוג?
כי הסינון שלו על הפנים זה למה.
ובאמת זה לא מתאים לי - אז אני לא שם
ובנטפרי צריך להסיר את התוכנה שעל המחשב שזה 100 שח
יותר מורכב מאתרוג לא?
אין ספק שהמורה צדקה במשפט הזה!גם אם היה נכון שהמורה תתבטא באופן יותר מאוזן, זה לא מעלים את האמת שבדבריה.
ברור שכן, אך בת שמכירה את הענינים ולהגיד לה היום להפסיק בכלל את השימוש באינטרנט מסונן כי לכל כפתור יש כוח, זה נכון באופן כללי. בת שצריכה שימוש במייל ובאתרים לצורך פרנסתה, צריך להכנס לתוך הענין ולא לדבר מלמעלה, זה מחזק מחוזקות ולא נותן כלים פרקטיים לבנות שנמצאות בתוך השימוש (וגם יש כאלו שזקוקות לו)1. ואם לא כתוב - אז זה לא עלול להיות שער לגיהנם?
בלחיצת כפתור באינטרנט מסונן? בשביל מה הוא מסונן??2. אם זה 'לפעמים רק לעמוד הבא' - אז תמיד זה לעמוד הבא? האם יש ויכוח על העובדה שאפשר בלחיצת כפתור להגיע לתהום טכנולוגית?
אין בעיה -לא חייבים תוכנה כדי להיות בנטפרי, אני צריכה גם סטיק אז יש לי סטיק של נטפרי ואין לי שום תוכנה שלהם על המחשב - אני יכולה לצאת כל שניה - פשוט להחליף סים
תופתע אבל בגוגל צ'אט רצים סדרות וסרטים בכמויות שקשה לנחש בכלל שזה דתי.... קבוצות של הארי פוטר, האח הגדול ועוד זמרות\זמרים חילוניים לגמרי... לפעמים גוגל צ'אט יותר גרוע מוואצפ באמתחוץ מזה שבוואצפ כל העולם נמצא.
בגוגל צ'אט רק העולם החרדי. הבדל דרמטי.
אם מדובר במרחב משותף אז נטפרי יודעים טוב מאד לחסום אותםתופתע אבל בגוגל צ'אט רצים סדרות וסרטים בכמויות שקשה לנחש בכלל שזה דתי.... קבוצות של הארי פוטר, האח הגדול ועוד זמרות\זמרים חילוניים לגמרי... לפעמים גוגל צ'אט יותר גרוע מוואצפ באמת
שאלה מצוינת... ומהמציאות בשטח הם לא תמיד יודעים לחסוםאם מדובר במרחב משותף אז נטפרי יודעים טוב מאד לחסום אותם
לאחרונה כל יום נפתחים עוד מרחבים משותפים של עדכונים/ציוצים/שירים וכל מיני... (ראיתי גם קבוצה שלכאורה הכניסה שם "רק לבנות" וכאילו מעלות שם "סטטוסים" וכמובן דיבוורים על שירים וכו וכו.. אתם מבינים שלא בודקים אחת אחת אם באמת זה בחורה או....) תכלס לא עובר יומיים והם כבר נחסמים.. ואז הם פותחים חדש ושוב זה נחסם...
וחוץ מזה שמעתי על הרבה מקרים שמישהו פתח צאט עם בחורה וכשהיא שאלה מאיפה יש להם את המייל שלה ענו ממרחב משותף כלשהו...(מהגדולים ) , עכשיו אני לא מבינה איך למען ד' הם יודעים למי לשלוח??? לא מאמינה שהם מנסים אחד אחד עד שמישהו עונה להם... בקבוצות האלה נמצאים גם אברכים
אז למה אין אפשרות כזאת שאי אפשר לראות את המשתתפים בקבוצה??
תיקון משמעותי!!!סליחה קבל תיקון
בציבור שאני חלק ממנו, וחלקים נרחבים ממנו משתמשים בנטפרי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים