נכתב ע"י OR_Design;1393546:אני בטוחה שאם אני ישאל את הרופאה היא תצחק לא???......
![]()
נכתב ע"י OR_Design;1393555:אז אולי זה כן גרם נזק לפי דברייך?
עכשיו כל דבר אני יקשר לזה..
לא, לא, ממש ממש לא.נכתב ע"י OR_Design;1393555:אז אולי זה כן גרם נזק לפי דברייך?
עכשיו כל דבר אני יקשר לזה..
נכתב ע"י OR_Design;1393613:אוי ואבוי!!!!
תמיד לא סמכתי על הקנגרו הזה והייתי תופסת אותה בנוסף לזה.
איזה מפחיד אמאאאאלה הייתי מתעלפת נראה לי מהפחד שתינוק כזה פצפון נופל
![]()
נכתב ע"י יעל א;1393629:אני לא אספור את הפעמים שהם נפלו.. אני מניקה בלילה והזהירו אותי שמסוכן לישון עם התינוק במיטה, ולא משנה מה עשיתי- הנקתי בישיבה על כסא לא נוח, איכשהו הייתי נרדמת והתינוק היה מחליק..
בסוף למרות כל ההזהרות חזרתי להניק במיטה צמודה לקיר, זה היה נראה לי הרע במיעוטו.
ורחלי, תזרקי את הקנגרו לפח, כנראה הקליפס הלך..
נכתב ע"י יעל א;1393633:אז אם הוא בסדר, איך זה נפתח?
את סגרת לא טוב, תודי!!!!!!!!!!!!!נכתב ע"י RacheliM;1393637:אין לי מושג כ"כ.
אני נוטה לחשוב שזה לא אני שפשוט סגרה לא טוב....
מעדיפה להאשים את הקליפס.
נכתב ע"י RacheliM;1393608:וגם ואם יש שבר בגולגולת - זה לא משהו שיש מה לעשות לו...זה מתאחה לבד.
בקיצור שאין לך מה לדאוג![]()
הכי נח להצמיד את מיטת האם לקיר בצד אחד ולעריסה בצד שני,נכתב ע"י יעל א;1393629:אני לא אספור את הפעמים שהם נפלו.. אני מניקה בלילה והזהירו אותי שמסוכן לישון עם התינוק במיטה, ולא משנה מה עשיתי- הנקתי בישיבה על כסא לא נוח, איכשהו הייתי נרדמת והתינוק היה מחליק..
בסוף למרות כל ההזהרות חזרתי להניק במיטה צמודה לקיר, זה היה נראה לי הרע במיעוטו.
נכתב ע"י sh12;1393685:לא רוצה להלחיץ, אבל מנפילה על הראש אפשר להינזק ולא רק שבר בגולגולת...
יש סיכון לדימום פנימי ויש סיכון לזעזוע מח.
יש לי שכן (ילד גדול, כבן 8) שאושפז למשך שבוע, כי החליק עם אופניים וקיבל זעזוע מח.
הכי נח להצמיד את מיטת האם לקיר בצד אחד ולעריסה בצד שני,
(או למיטת הבעל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים