דרוש מידע נקודות מס רטרואקטיבית

• הוסף לסימניות
רוצה לדעת האם החוק להלן:

■ רשות המיסים
קבלת שתי נקודות זיכוי במס הכנסה
זכאים: הורים לילדים המקבלים קצבה לילד נכה
איך מקבלים: ניתן לקבל את ההטבה באמצעות המעסיק - יש למלא טופס 101 ולצרף
אישור על קבלת הקצבה, לחלופין ניתן לפנות למשרדי מס הכנסה בבקשה לתיאום מס
לשנה הנוכחית או בבקשה להחזר מס עבור שנים קודמות.

מישהי יודע לומר לי אם מקבלים רטרואקטיבית?

ז"א הילד שלי עדין פחות מ9 חודשים ורק שנה הבאה יהיה בן 9 חודשים
כאשר אקבל אישור נכות ממס הכנסה בגיל 9 חודשים(שנת 2023) אוכל להכיל את האישור גם על שנת 2022?
כי מבחינת הרפואה הוא אלרגי כבר בשנת 2022

• הוסף לסימניות
רוצה לדעת האם החוק להלן:

■ רשות המיסים
קבלת שתי נקודות זיכוי במס הכנסה
זכאים: הורים לילדים המקבלים קצבה לילד נכה
איך מקבלים: ניתן לקבל את ההטבה באמצעות המעסיק - יש למלא טופס 101 ולצרף
אישור על קבלת הקצבה, לחלופין ניתן לפנות למשרדי מס הכנסה בבקשה לתיאום מס
לשנה הנוכחית או בבקשה להחזר מס עבור שנים קודמות.

מישהי יודע לומר לי אם מקבלים רטרואקטיבית?

ז"א הילד שלי עדין פחות מ9 חודשים ורק שנה הבאה יהיה בן 9 חודשים
כאשר אקבל אישור נכות ממס הכנסה בגיל 9 חודשים(שנת 2023) אוכל להכיל את האישור גם על שנת 2022?
כי מבחינת הרפואה הוא אלרגי כבר בשנת 2022
מאיזה חודש יהיה האישור ?
אם הוא יהיה רק משנת 2023, אז לא תהיה זכאית על שנת 2022

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי,
אם תקבלו גמלת בטו"ל רטרואקטיבית (אין לי מושג האם זה כך במקרה המדובר) - תוכלו גם לקבל החזר על נקודות זכות רטרואקטיבית.
אם לא - לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה