רכישות בחו"ל **נקסט** קישורים ~ שאלות ~ המלצות

תשובה ממש מקורית ואנושית.
למי שלא מבין,
חיפשנו כבר שעות בנקסט ולא מצאנו,
ולכן פנינו כאן בבקשת עזרה מהציבור.

@היוש!
רק עכשיו שמתי לב ששאלת...
ב-20 זה משלוח לנקודת איסוף, וב-25 זה עד הבית.
רק שימי לב שמעל 225 כמדומני, מחיר המשלוח יורד ב-50% (כלומר 10 שח או 12.5 בהתאמה)

עשיתי עכשיו הזמנה ובקבלה אני תופשת שזה אמור להגיע לעיר אחרת יש מצב לשנות את זה עכשיו או שמאוחר מידי :(

עשיתי עכשיו הזמנה ובקבלה אני תופשת שזה אמור להגיע לעיר אחרת יש מצב לשנות את זה עכשיו או שמאוחר מידי :(
אחרי שזה נשלח את מקבלת קישור מדואר ישראל להסטת החבילה ואת יכולה לבחור כל כתובת אחרת שאת רוצה..

למה אני לא מצליחה לפתוח צאט עם נציג? בנקסט

הזמנתי מנקסט לפני יותר משבועיים
קבלתי הודעה שהחבילה נשלחה אך עדיין לא היגיעה
מה אפשר לעשות?
תמיד מגיע לי תוך 7-10 ימים

@טו בי שיין
יש עכשיו אפשרות חדשה באתר של נקסט- לראות את ההזמנות שלך.
שם יש פירוט איפה החבילה נמצאת- האם עדיין אצל נקסט או כבר בדואר.
כשאת עומדת על השם שלך בבנקסט- ולוחצת ההזמנות שלי, או דרך כאן:
בכל אופן- יש לך מספר חבילה בדואר?

רציתי לברר אם גודל הציפה של המצעים מנקסט למיטת יחיד מתאים לשמיכת פוך סטנדרטית שהוא בדרך כלל 1.50 על 2.00 מטר.
באתר מופיע המידות 135 על 200 ס"מ.

רציתי לברר אם גודל הציפה של המצעים מנקסט למיטת יחיד מתאים לשמיכת פוך סטנדרטית שהוא בדרך כלל 1.50 על 2.00 מטר.
באתר מופיע המידות 135 על 200 ס"מ.
אני חושבת ששמיכות הם 135
לפחות של ילדים
תמדדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה