בשרי נשאר לי כמויות של חזה עוף מהמרק, מה אפשר לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
  • לטבול בביצה עם תבלינים ולטגן
  • לפורר, לערבב עם הרבה סילאן ותיבול תואם, להקפיץ קצת במחבת עם שמן, לערבב כל הזמן, יוצא מכוער וטעים...
  • לעשות מזה "כאילו שניצל"
  • לא ניסתי, אבל ראיתי אחרות שעשו זאת: לקצוץ ולהכין קציצות.

• הוסף לסימניות
להוסיף לבצל מטוגן, לאדות מס' דקות, להוסיף תבלינים ולהגיש כמו שווארמה על פירה / "בורקס" כשל"פ

• הוסף לסימניות
להוסיף לירקות מוקפצים

• הוסף לסימניות
מקפיאה ומוסיפה כשמכינה שוארמה .
או- מטגנת בצל מוסיפה פטריות ואז את העוף עם רוטב פטריות - יוצא רוטב פטריות בשרי. טעים מעל בלינצס/בורקס או סתם על צנימים.

• הוסף לסימניות
לפרק ולהכין סלט עם מיונז, כמו טונה.

• הוסף לסימניות
תכיני רוטב כבדים עם החזה עוף
עם בלינצס זה יכול להיות מנה מצויינת לבוקר

• הוסף לסימניות
לפרק ולערבב עם בצל מטוגן ותבלינים ( פפריקה, גריל עוף, קצת תבלין לשווארמה, אבקת שום). זה עף עם תפו"א מאודים.
אפשר לעשות עם זה גם משהו כמו גאוצ'ו, למי שמכיר.

• הוסף לסימניות
האמת שאין לי מושג. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אפילו מתכון.
העיקר שזה טעים...

• הוסף לסימניות
@ה. בקר אלופה ברעיונות לניצול שאריות
ממליצה לך להמתין לרעיונות טובים שבוודאי לא חשבת עליהם
ותודה לך הני, אני תמיד נהנית לקרוא ולראות מתאבנים שנוצרו ממה שנשאר

• הוסף לסימניות
אני הכנתי פעם שווארמה מחזה עוף מאודה יצא ממש טעים
הנה המתכון, לא יודעת אם תצליחי להשיג פיתות (מותר כבר לומר את המילה הזו...) כ״כ מהר...

• הוסף לסימניות
אחותי הכינה פעם קציצות ברוטב מחזה עוף מבושל, דיווחה לי שיצא ממש טעים.

• הוסף לסימניות
להכין פירה, לקצוץ את החזה עוף ואז לערבב עם הפירה .
אחרכך לטגן במחבת יוצא מיוחד .
מכינים את זה המון ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה