דרוש מידע נשים צעירות לכאן!!!!

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוףף רעיון חמוד לעשות לבעל לשבועות
אם אפשר לעלות תמונות
תודה מראש לכולם!!!!

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוףף רעיון חמוד לעשות לבעל לשבועות
אם אפשר לעלות תמונות
תודה מראש לכולם!!!!
רעיון טוב!
רק הכותרת.... למה לצעירות?
בכל גיל צריך התחדשות ואולי אצל הנשים ה'ותיקות' אפילו יותר...

• הוסף לסימניות
מה הבעלים שלכם אוהבים?
אוכלים חלבי בלילה או ביום?

• הוסף לסימניות
אין לי תמונות..
שנה אחת עשיתי לו מארז של פרלינים עם XL ועוד דברים שהוא אוהב ולכל דבר הוספתי מיתוג
שנה אחרת קליק כריות עם עוד דברים וכתבתי הכריות היחידות שלך להלילה...
עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
כן!
אין לי תמונות..
שנה אחת עשיתי לו מארז של פרלינים עם XL ועוד דברים שהוא אוהב ולכל דבר הוספתי מיתוג
שנה אחרת קליק כריות עם עוד דברים וכתבתי הכריות היחידות שלך להלילה...
עוד רעיונות?
ואוו תודה
אפשר עוד?

• הוסף לסימניות
לתת משהו טעים ומפנק, בעדיפות על ביתי. (אפשר להכין כבר עכשיו ולהקפיא).
לצרף מתנה שימושית אבל לא מוקצה. למשל- לא מחברת חידושי תורה, אבל נגיד סטנדר, ספר טוב בנושא הנלמד בכולל/ חברותא (אפשר לשאול אותו/ את אשתו של החברותא/ המוכר).
שימו לב שהעיקר הוא הלב, פחות המחיר של המתנה. לבן עדיף עוגת ביסקוויטים עם כיתוב מזילוף שוקולד ב7 דקות עבודה ומחיר של 20 שקל, ממשהו קנוי ב100 שקל.

• הוסף לסימניות
תראי כאן
וכאן
וכאן

• הוסף לסימניות
מחפשת יותר בסגנון הזה (לא חייב לקחת איתו לביכ"ס)
חברה אמרה לי שמתור מאורסת היא קנתה לחתנה כוס שעליו היה כתוב "כל דקת לימוד שלך לא ישווה לכל הזהב שבעולם:" ומילתה את הכוס בפרליני שוקולד בצורת מטילי זהב ומטבעות זהב והכינה 2 עוגות ומכתב מחמם
אני רוצה כזה סגנון!
לאף אחד אין רעיון? תמונה?

• הוסף לסימניות
מחפשת יותר בסגנון הזה (לא חייב לקחת איתו לביכ"ס)
חברה אמרה לי שמתור מאורסת היא קנתה לחתנה כוס שעליו היה כתוב "כל דקת לימוד שלך לא ישווה לכל הזהב שבעולם:" ומילתה את הכוס בפרליני שוקולד בצורת מטילי זהב ומטבעות זהב והכינה 2 עוגות ומכתב מחמם
אני רוצה כזה סגנון!
לאף אחד אין רעיון? תמונה?
לפעמים זה יותר מלחיץ ממעודד.
את נותנת בערב שבועות פינוק,
הוא כבר מבין.

זו דעתי. לא חייב שאני צודקת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה