הבנאדם המוצלח
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מחפשת דחוףף רעיון חמוד לעשות לבעל לשבועות
אם אפשר לעלות תמונות
תודה מראש לכולם!!!!
אם אפשר לעלות תמונות
תודה מראש לכולם!!!!
רעיון טוב!מחפשת דחוףף רעיון חמוד לעשות לבעל לשבועות
אם אפשר לעלות תמונות
תודה מראש לכולם!!!!
צודקתרעיון טוב!
רק הכותרת.... למה לצעירות?
בכל גיל צריך התחדשות ואולי אצל הנשים ה'ותיקות' אפילו יותר...
כן אבל התכונתי ליותר רעיון יפהמה הבעלים שלכם אוהבים?
אוכלים חלבי בלילה או ביום?
ואוו תודהאין לי תמונות..
שנה אחת עשיתי לו מארז של פרלינים עם XL ועוד דברים שהוא אוהב ולכל דבר הוספתי מיתוג
שנה אחרת קליק כריות עם עוד דברים וכתבתי הכריות היחידות שלך להלילה...
עוד רעיונות?
www.prog.co.il
לפעמים זה יותר מלחיץ ממעודד.מחפשת יותר בסגנון הזה (לא חייב לקחת איתו לביכ"ס)
חברה אמרה לי שמתור מאורסת היא קנתה לחתנה כוס שעליו היה כתוב "כל דקת לימוד שלך לא ישווה לכל הזהב שבעולם:" ומילתה את הכוס בפרליני שוקולד בצורת מטילי זהב ומטבעות זהב והכינה 2 עוגות ומכתב מחמם
אני רוצה כזה סגנון!
לאף אחד אין רעיון? תמונה?
זה תלוי בבעללפעמים זה יותר מלחיץ ממעודד.
את נותנת בערב שבועות פינוק,
הוא כבר מבין.
זו דעתי. לא חייב שאני צודקת![]()
בהחלט!זה תלוי בבעל
יש כאלה שיעודד אותם ויש כאלה שלא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים