התייעצות נשירה- התקרחות - מי יודע?

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות לתופעה של התקרחות בשיער הראש
גיל 30
יש פתרון?
אשמח לתגובות
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
יש משהו שנקרא PRP, שיטה מיוחדת לשמירה ועיבוי השיער... פני למומחים בתחום והתעניני מה זה

• הוסף לסימניות
עוד משהו?
איזה שמפו אולי?
מי יודע?

• הוסף לסימניות
פעם פטנט רשום בהמודיע כתב על הנושא של נשירה, ואחד הסברות של ציבור הקוראים היה, שאלו מהגברים הטובלים במקוה, אזי יש בתוך המים חומרי חיטוי כמו כלור או ברום, וזה יכול להיות לטענתם, גורם לנשירה.
ולכן הם הציעו שכל פעם כשיוצאים ומתנגבים, לשמן עם שמן זית, את עיקרי שורשי השער.

• הוסף לסימניות
יש איזה אישה מבוגרת, לא נשואה בשם אילנה מרחבי שמוכרת ערכה של שמפו ומרכך,מיוחד בידיוק בשביל זה, זה אמור לעשות פלאים ממש,
המספר שלה הוא:0548416612

• הוסף לסימניות
בני השתמש כשנה בשמפו שלה וללא תגובה כלל!!!
בעצם, כן- הכיס הגיב בהתרוקנות..

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה..
בדקתי לגבי העניין עם ההתקרחות..
מה שמצאתי שיש לחברת פוראוור תשובה לעניין.. (כמובן שבעז"ה בלבד!)
גם המחירים לא בשמיים!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה..
בדקתי לגבי העניין עם ההתקרחות..
מה שמצאתי שיש לחברת פוראוור תשובה לעניין.. (כמובן שבעז"ה בלבד!)
גם המחירים לא בשמיים!!
יש למישהו כאן נסיון עם השמפו הזה???

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
טוב, זה לא באמת מתאים להתקרחות מסיבית...
זה אולי מתאים יותר לילדים לפני גיל 3 שרוצים לעבות להם את השיער
בכל אופן - מהנסיון שלי - לא ממש הואיל..
לדעתי ולפי נסיוני.. זה פשוט אינדיבידואלי לכל אדם.
במיוחד שצריך לדעת מדוע יש את הנשירה כי יש כמה וכמה סיבות לזה.
לי באופן אישי, וכן לכמה וכמה אנשים ששמעתי הועילו המוצרים הנ"ל.
דרך אגב אני עשיתי טיפול ב 1500 שקל שהואיל לחלק אנשים, אבל לי זה לא עזר.
לכן אני אומר שאם זה מוצר זול, אז למה לא לנסות.
בכל אופן בהצלחה, ואם תרצו שאפנה אותם למי שמכר לי אז בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה