הרגע צנחתי מהנקיונות ובדיוק אני נתקלת באשכול
שאפתי 4 ליטר אקונומיקה + חצי בקבוק 00 + ז'אוול ב12 שע' האחרונות.......
סיימתי ב"ה, בשעה האחרונה אני מרגישה שהגרון שלי בוער, ממש מקשה לנשום, מה יכול להקל???
מזכיר לי את אחי כנער, שתפקידו היה לנקות את התנור בערב פסח.מסכת גזים, לא סיפור יקר, וטוב שיש בבית, גם לריסוסי ג'וקים.
קודם כל לומדים לקח לפעם הבאה.הרגע צנחתי מהנקיונות ובדיוק אני נתקלת באשכול
שאפתי 4 ליטר אקונומיקה + חצי בקבוק 00 + ז'אוול ב12 שע' האחרונות.......
סיימתי ב"ה, בשעה האחרונה אני מרגישה שהגרון שלי בוער, ממש מקשה לנשום, מה יכול להקל???
נסחפת...ולפותחת האשכול - הסיכון של החומרים לעובר הוא בעיקר בשליש הראשון.
מזהירים הרבה משאיפות של חומרים מסוכנים כי זה יכול ליצור מומים ולגרום להפלות.
ממש לא!!!נסחפת...
חומרים מסוכנים זה יותר בכיוון של סמים, וגם אלכוהול
@מילה בסלע תנוחי טוב ואל תעשי מזה צחוק. זה לא טוב לגוף. לכי לנוח ותשאירי למישהו אחר / תותרי על הקרמיקות והכי חשוב לשתות הרבה!
בקורס הכנה ללילדה אמרו לנו להימנע כליל מתרסיסים, להעדיף חומר במריחה.ממש לא!!!
החומרים האלה . האלה בדיוק - סנט מוריץ. אנטי קלאק. ואפילו אקונומיקה. זה ממש לא בריא לעובר.
זה לא בריא. אבל הסיכונים המשמעותיים שציינת נובעים מסמים (חומרים מסוכנים) ולא מחומרי נקיון. עדיף לא להכניס ללחץ סתםממש לא!!!
החומרים האלה . האלה בדיוק - סנט מוריץ. אנטי קלאק. ואפילו אקונומיקה. זה ממש לא בריא לעובר.
אני קוראת שהיו לך הרבה חוויות ניקיון הפסח הזה...בשל ה'מצב' המיוחד נכנסתי לפחדים: נשמתי ביומיים האחרונים כמות של אנטי קלאק, אבל ממש כמות, והקרמיקות באמבטיה עוד לפני... אין מצב לנקות אותן בלי האנטי קלאק הזה. האם יש גורם רפואי מוסמך (מוקד אחיות נעבך..!) שיכול לענות בשעה כזו האם החומר מזיק?
תודה!
אני קוראת שהיו לך הרבה חוויות ניקיון הפסח הזה...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים