עזרה נשמתי הרבה אנטי קלאק... מי יכול לייעץ בשעה כזו?

• הוסף לסימניות
סנט מוריץ בהריון, מותר?

• הוסף לסימניות
@מילה בסלע
במקום האנטי קלאק..
יש קצף ניקוי של חברת סנט מוריץ עושה את הקרמיקות (וגם את הרובה) מבריקות בלי טיפת צהוב.
פשוט להשפריץ כמות נכבדה ולשטוף אחרי כמה שעות. אין צורך לשפשף.

לדעתי זה החומר הכי יעיל ושאינו מסוכן כלל. גם לא לבגדים...

• הוסף לסימניות
הרגע צנחתי מהנקיונות ובדיוק אני נתקלת באשכול
שאפתי 4 ליטר אקונומיקה + חצי בקבוק 00 + ז'אוול ב12 שע' האחרונות.......;)
סיימתי ב"ה, בשעה האחרונה אני מרגישה שהגרון שלי בוער, ממש מקשה לנשום, מה יכול להקל???

• הוסף לסימניות
סיימתי ב"ה, בשעה האחרונה אני מרגישה שהגרון שלי בוער, ממש מקשה לנשום, מה יכול להקל???

קודם כל לשתות הרבה!

• הוסף לסימניות
לשתות חלב

• הוסף לסימניות
מסכת גזים, לא סיפור יקר, וטוב שיש בבית, גם לריסוסי ג'וקים.
מזכיר לי את אחי כנער, שתפקידו היה לנקות את התנור בערב פסח.
למי שזוכר היו חומרים נוראיים לניקוי תנורים שהיו מרססים אותם לאחר חימום התנור.
הוא (אחי) היה מסתגר עם החומר והתנור במטבח סגור, חובש מסכת גז, כן זו מהמלחמה ויוצא בריא ושלם לאחר שעה.

• הוסף לסימניות
המון חלב
גם אני שאפתי היום כמות נכבדה של אקונומיקה + סנו פורטה + אנטי קאלק
היה לי כאב ראש נורא וקושי בנשימה (ממש הרגשתי את גבולות הריאות), כל הלשון שלי חתכים (מהשאיפה! בעלי שאל אם שתיתי לבדוק שזה עובד...) :eek:
שתיתי ליטר (!) חלב, וממש עזר

• הוסף לסימניות
אני מרססת את התנור עם מגבת על פי,סוגרת ללילה שלם ובבוקר מעבירה ניגוב...בתבניות אני מרססת בתוך שקית אשפתון חזקה,סוגרת ללילה שלם ובבוקר מנגבת
אז למה צריך לשאוף אנטי קאלק?באמבטיה?עשיתי בכוונה אריחים מט,שלא רואים את האבנית..

• הוסף לסימניות
קודם כל לומדים לקח לפעם הבאה.
אין שום מצוה לנקות לפסח על חשבון הבריאות!
במיוחד נשים במצב מיוחד, שכל מה שנכנס אליהן עובר ישירות לחיים החדשים הנרקמים בהן.
איפה האחריות?
אני פונה גם ל @מילה בסלע.
באמת נראה לכן שהניקיון יותר חשוב מהבריאות?
אי אפשר להפקיד את החומרים המסוכנים בידיים אחרות בתקופה כזו? קטונתי מלהבין.
אפילו לעוזרת הגויה שלי שהודיעה לי לאחרונה על הבשורה ה'משמחת' (אותה, לא אותי. היא לכאורה מועמדת לפיטורין אחרי פסח...) לא נתתי לנקות את התנור עם סנט מוריץ, והודעתי לה להביא מישהי אחרת במקומה למשימה.

עצה מעשית היא לאוורר הרבה את הבית ולשתות הרבה מים, שיש בהם חמצן נקי שמגיע גם למערכת הנשימה.

• הוסף לסימניות
זה משהו הבדיקת גבולות יכולות ההישרדות.:rolleyes:
אני מזמן נטשתי את המערכה הזו.
אם אני שמה אז משפריצה בלי לנשום לכמה שניות ועפפה... ואחר חוזרת שוב.
זה סוג של הרעלה... יש אנשים שממש יכולים להתעלף מזה ולאבד נשימה.
החומרים האלה גם אם הם לא מזיקים מידית הם מזיקים בהחלט. כל שאיפה פוגמת בריאות. וזה יכול להצטבר.

ולפותחת האשכול - הסיכון של החומרים לעובר הוא בעיקר בשליש הראשון.
מזהירים הרבה משאיפות של חומרים מסוכנים כי זה יכול ליצור מומים ולגרום להפלות. רק מה שזה הכל בסוג של סטטיסטיקות וזה לא מוכח אחד על אחד. לא רוצה שתיבהלי יתר על המידה
כי מה שהיה היה ועכשיו הכל בידי שמים,
וכוונתך רצויה לפניו ויהיה זה לזכות.

• הוסף לסימניות
אני רק מדמיינת מישהו נזכר בשניה האחרונה שלא הספיק 'מנחה', רץ לביהכ"נ ושוכח להוריד את מסיכת הגז מהפנים...
ולפותחת האשכול - הסיכון של החומרים לעובר הוא בעיקר בשליש הראשון.
מזהירים הרבה משאיפות של חומרים מסוכנים כי זה יכול ליצור מומים ולגרום להפלות.
נסחפת...
חומרים מסוכנים זה יותר בכיוון של סמים, וגם אלכוהול

@מילה בסלע תנוחי טוב ואל תעשי מזה צחוק. זה לא טוב לגוף. לכי לנוח ותשאירי למישהו אחר / תותרי על הקרמיקות והכי חשוב לשתות הרבה!

• הוסף לסימניות
נסחפת...
חומרים מסוכנים זה יותר בכיוון של סמים, וגם אלכוהול

@מילה בסלע תנוחי טוב ואל תעשי מזה צחוק. זה לא טוב לגוף. לכי לנוח ותשאירי למישהו אחר / תותרי על הקרמיקות והכי חשוב לשתות הרבה!
ממש לא!!!
החומרים האלה . האלה בדיוק - סנט מוריץ. אנטי קלאק. ואפילו אקונומיקה. זה ממש לא בריא לעובר.

• הוסף לסימניות
ממש לא!!!
החומרים האלה . האלה בדיוק - סנט מוריץ. אנטי קלאק. ואפילו אקונומיקה. זה ממש לא בריא לעובר.
בקורס הכנה ללילדה אמרו לנו להימנע כליל מתרסיסים, להעדיף חומר במריחה.
וכמובן - לא כאלו חומרים.
תביאו בחשבון שהעובר זוכה להגנה כלשהי, אבל עדיין מה שהאמא נושמת עובר אליו.
וגם אם אתן 'רק' עצמכן בלי שום מצב מיוחד, אתן לא בני אדם?
אתן לא מחויבות לשמור על בנותיו של הקב''ה?

• הוסף לסימניות
אני נושם הכי עמוק שאפשר, משפריץ סנט מוריץ במשך כחצי דקה, ובורח לנשום מחוץ לחדר עד שהאדים יורדים.

• הוסף לסימניות
ממש לא!!!
זה לא בריא. אבל הסיכונים המשמעותיים שציינת נובעים מסמים (חומרים מסוכנים) ולא מחומרי נקיון. עדיף לא להכניס ללחץ סתם
מה גם שההשפעה של החומרים הללו היא בדרכי הנשימה וצורבת באיברים הללו, כי האדים נוגעים שם, קשה לי מאד לשער כמה מתוך החומרים הללו חודרים למחזור הדם, וכמה מגיעים לעובר אם בכלל. הנזק העיקרי הוא לאם שצריכה יותר חמצן מהרגיל וממילא שואפת יותר אוויר רווי באדים הצורבים האלו, לכן מומלץ מאד מאד לאשה בהריון לא להתעסק בחומרי נקיון חריפים.
אגב, גם לא לנקות, זה מאמץ פיזי ואת אמורה לא להתאמץ יותר מדי
גם אקנומיקה מהולה במים שמעבירים בקטנה מוציאה מכלל חמץ כל פרור שנמצא אם נמצא. ולכלוך וצהוב שעל הקרמיקות זה לא חמץ!

• הוסף לסימניות
בשל ה'מצב' המיוחד נכנסתי לפחדים: נשמתי ביומיים האחרונים כמות של אנטי קלאק, אבל ממש כמות, והקרמיקות באמבטיה עוד לפני... אין מצב לנקות אותן בלי האנטי קלאק הזה. האם יש גורם רפואי מוסמך (מוקד אחיות נעבך..!) שיכול לענות בשעה כזו האם החומר מזיק?

תודה!
אני קוראת שהיו לך הרבה חוויות ניקיון הפסח הזה...:p

• הוסף לסימניות
אני קוראת שהיו לך הרבה חוויות ניקיון הפסח הזה...:p

וזה עוד בלי לשתף אתכם בסאגה של המשלוח הפסחי שלי שהגיע לכתובת אחרת... (פשוט לא ענה על כללי הפורום...) ועד שמצאנו את שווי ה-1200 האלה נפל לי הלב מאה פעם...

• הוסף לסימניות
תיזהרו עם כל החומרים האלו,
לא יודעת איך אתן כל כך מלכלכות שצריך כל כך קשה לנקות....

אתמול עשיתי סנט מוריץ לסירים ותבניות
הנחתי על השיש קרטון ועליו בתוך שקית השפרצתי סנט מוריץ לסירים
ההדפס מהשקית עבר לשיש!! והשיש מעוטר לי בלוגו אדום וכחול!!
(מזל שדאגתי לבריאות ועשיתי בחצר כך שהנזק לא מצער כל כך, ד"א יש רעיון איך להסיר את הקישוט החדש?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה