עזרה נשמתי הרבה אנטי קלאק... מי יכול לייעץ בשעה כזו?

• הוסף לסימניות
סנט מוריץ על שקית?.....

עשית קעקוע מוצלח לשיש:)

• הוסף לסימניות
עשיתי עכשיו עם חומר בתנור, והעיניים שלי שורפות.
אולי זה מעייפות..

• הוסף לסימניות
סנט מוריץ על הסיר,
הסיר בתוך השקית
השקית על הקרטון
הקרטון על השיש

על זה בדיוק צחקתי: סנט מוריץ שנוגע בשקית...? ברור שכך יקרה...
אגב לשם מה הצורך בשקית? כדי לכלוא את הריח וכו'?

• הוסף לסימניות
על זה בדיוק צחקתי: סנט מוריץ שנוגע בשקית...? ברור שכך יקרה...
אגב לשם מה הצורך בשקית? כדי לכלוא את הריח וכו'?
הצורך בשקית הוא כדי לשמור על החומר בפעולה,
לא רעיון שלי אלא של הרבה נשים בעולם, נראה לי שאפילו למדתי את זה מפרוג.
והגנתי על השיש עם קרטון...
אז איך כולן עושות?

• הוסף לסימניות
אז איך כולן עושות?

אין לי מושג איך עושות כולן
אני אישית שמה באמבטיה ואז הכל יורד ישירות לביוב, והאמבטיה מרויחה ברק על הדרך.
כשרציתי לנצל כל טיפה ממש, שמתי על הרשתות של התנור.

נ.ב. וכמובן נועלת אח"כ את הדלת מפני הזוחלים...

• הוסף לסימניות
אז איך כולן עושות?
אני שמה בתוך אשפתון,
לא נשארו סימנים.

• הוסף לסימניות
כשזה בתוך שקית החומר הפעיל עובד הרבה יותר טוב, את מוציאה בבוקר מהשקית ונשאר לך רק ללטף את הסירים שנאלצים להפרד משכבת השומן השרוף.

• הוסף לסימניות
הרגע היה אצלי מתקין של תנורים שהוא גם טכנאי, ואחת האזהרות שלו לתנור החדש היתה לא להשתמש בשום חלק מחלקי התנור בסנט מוריץ או סנו תנורים ודומיהם!!! אלא אם כן אני רוצה לספק פרנסה ליצרנים ולטכנאים.

• הוסף לסימניות
@שריתיש יש חומר בשם "קרם ניקוי" בצבע צהוב כזה של CIF
מעולה לניקוי השיש! שופכים קצת חומר על השיש - מציירים איתו ציור או כתבים את השם :) לוקחים כרית ניקוי יפנית יבשה ומתחילים לשפשף
אחרי פעם פעמיים לא נשאר זכר ללכלוך

• הוסף לסימניות
בכל טמבור שמחזיק היצע רחב יש מסכות לפנים מכל מיני סוגים החל מפשוטים וחד פעמיים והלאה. תמיד כדאי להחזיק כמה בבית. לא עולה יקר ומונע סכנות.
אל תתעצלו לשים כפפות ונשמית דהיינו מסכה לפנים לפני כל פעולת ניקוי אפילו רק משהו קטן עם אקונומיקה.

הכי מסוכן זה הקרצופים שעושים בחדר אמבטיה שאינו מספיק מאורר חזק ובמיוחד חדרון השירותים. עוצמת האדים השקופים פוגעת קשות בריריות האף והגרון וכך מגיעים פצועים וחבולים ומרוטים מעייפות וכאבי גרון לליל הסדר. ממש חבל.

אל תתעצלו. רכשו כפפות חד פעמי כמובן נטולי אבקת עמילן וכן מסכת פנים. ובכל פעולה הכי קטנה הלבישו אותם.

• הוסף לסימניות
לגבי תבניות התנור: באמבטיה - אני מרססת סנו פורטה (סנט מוריץ לא נכנס הביתה) ומכניסה לשקית אשפה
עבה
למשך שעות ההשהיה - מניחה על הסורגים, לא לפני ש'ריפדתי' אותם במספר שכבות של אשפתונים
בד"כ האשפתון הראשון נקרע אבל הבאים אחריו נשארים שלמים ולא מטפטף כלום לסורגים

• הוסף לסימניות
עשיתי היום את התבניות של התנור עם סנט מוריץ השריתי לשעתיים בתוך אשפתון על החלון במטבח
בנתיים השפרצתי על ה'בלעך' פורטה פלוס
אח"כ עברתי לנקות שולחנות וכסאות של המטבח
העברתי ניגוב עם סקוטש על ה'בלעך' ושטפתי בזרם מים ויצא נקי כמו חדש
לקחתי את התבניות של התנור והעברתי סקוטש ושטיפה במים ויצא כמו חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה