- הוסף לסימניות
התפרסם כעת מטעם ועדת הדיור לבני הישיבות הליטאים על אזור נוסף בהם מתפתח קהילה חדשה.
משהו יודע פרטים בנידון.
תודה רבה
משהו יודע פרטים בנידון.
תודה רבה
אם דירת 3 חדרים יוצאת 1.2M וזה הנחה של 150,000 והאיכלוס הוא עוד 3 שנים השכירות שישלמו עד אז תכסה את כל ההנחהמצורף
דיברתי על הטענה הזאת פעמים רבות שהיא טעות משורשהאם דירת 3 חדרים יוצאת 1.2M וזה הנחה של 150,000 והאיכלוס הוא עוד 3 שנים השכירות שישלמו עד אז תכסה את כל ההנחה
מערב נתיבות סמוך לפרויקטים של כרמלאיפה בדיוק הפרוייקט באיזה שכונה?
מותאם לציבור? סוכה ? איזור חרדי?
סמוך לכרמל אין פרוייקט בתכנון/בניהמערב נתיבות סמוך לפרויקטים של כרמל
כמובן שחרדי ליטאי ומרפסות סוכה
רייניץ אמר שמדובר ב-2000 יח"ד וביתד כתוב 618
זה שאלה שגם אני שאלתי את עצמיסמוך לכרמל אין פרוייקט בתכנון/בניה
אולי הכוונה במעלות הנחל?
רוב הפרויקטים החרדיים ברמות מאיר אכלוס באזור עוד 3 שנים (בעצם כולם חוץ מנחלת בראשית שלב א' שמתאכלס עכשיו)אם דירת 3 חדרים יוצאת 1.2M וזה הנחה של 150,000 והאיכלוס הוא עוד 3 שנים השכירות שישלמו עד אז תכסה את כל ההנחה
מפוצץ עצניקים כול העזורמערב נתיבות סמוך לפרויקטים של כרמל
כמובן שחרדי ליטאי ומרפסות סוכה
רייניץ אמר שמדובר ב-2000 יח"ד וביתד כתוב 618
20 משפחותמפוצץ עצניקים כול העזור
זה מעלות הנחל, קרוב לכרמל גאוגרפית אבל לא טכניתזה שאלה שגם אני שאלתי את עצמי
יתכן שזה מעלות הנחל ובעיקרון השכונה הזאת מתוכננת לחילונים אבל במקום לנחש אפשר לשאול את הועדה
המחירים בקהילה גבוהים משמעותית משאר העיראם דירת 3 חדרים יוצאת 1.2M וזה הנחה של 150,000 והאיכלוס הוא עוד 3 שנים השכירות שישלמו עד אז תכסה את כל ההנחה
אתם יודעים עוד פרטים על הפרוייקט? מי הקבלן ואיפה הוא בדיוק במעלות הנחל והאם הפרויקט משווק כבר בחוץ?זה מעלות הנחל, קרוב לכרמל גאוגרפית אבל לא טכנית
זו שכונה נפרדת לגמרי
היזם הוא אהרוניאתם יודעים עוד פרטים על הפרוייקט? מי הקבלן ואיפה הוא בדיוק במעלות הנחל והאם הפרויקט משווק כבר בחוץ?
אז איך ועדת הדיור הפנתה לשם?אם היזם הוא אהרוני, זה מאוד מוזר, כי לפני שלוש חודשים התעניינתי בפרוייקט, וזה לא היה פרויקט חרדי, אלא חילוני לגמרי, ואמרו לי שיהיה דתיים בבניין אבל ממש לא חרדי, ומה שזכור לי אין שם מרפסות סוכה (אולי בודדים), יכול להיות קצת מוזר אבל יכול להיות שהכל השתנה כי לא הלך להם המכירות אז שינו לציבור החרדי, בקיצור תבדקו טוב טוב
רייסדור לחילונים?זה מה שאמרתי, יכול להיות שלא הלך להם המכירות, אז שינו את זה לציבור החרדי, מה שכן זה שכונה חדשה, שהיא לגמרי חילונית, לידם בונים יורו ישראל, וממולם רייסדור, שזה בעיקרון לחילוניים. (זה מה שגרם לי בסוף לקנות ברמות מאיר)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים