לא מקומי אבל הבנתי מכמה שיחות עם מקומיים שזה לא נכון, ורוב התושבים בנווה שרון הם חרדים/דתיים.כלל השכונות הם מעורבות עם רוב חילוני חוץ מרמות מאיר
גם לא מקומי,לא מקומי אבל הבנתי מכמה שיחות עם מקומיים שזה לא נכון, ורוב התושבים בנווה שרון הם חרדים/דתיים.
אתה צודק. וזה נכון.האם זה לא נכון?
במידה וזה נכון אז באמת ככל שיש פחות היצע יש יותר ביקוש...
הגם שזה נכון, עדיין יש אלפי דירות (מתוך אלפים רבים יותר לציבור הכללי) לציבור החרדי, וצריך לראות שיהיה כזה ביקוש שיגרום לעעליית מחירים. באופן כללי לא חושב שנכון לקנות להשקעה על סמך עליית ערךאתה צודק. וזה נכון.
אז על סמך מה?הגם שזה נכון, עדיין יש אלפי דירות (מתוך אלפים רבים יותר לציבור הכללי) לציבור החרדי, וצריך לראות שיהיה כזה ביקוש שיגרום לעעליית מחירים. באופן כללי לא חושב שנכון לקנות להשקעה על סמך עליית ערך
ההורים שלי גרים בנווה שרון.לא מקומי אבל הבנתי מכמה שיחות עם מקומיים שזה לא נכון, ורוב התושבים בנווה שרון הם חרדים/דתיים.
תודה.ההורים שלי גרים בנווה שרון.
יש הרבה דתיים וחרדים אך הרוב המוצהר וגם האופי של השכונה הוא חילוני
עדיין יש חרדים שקונים בנווה שרוןתודה.
ידוע לך על המגמה העתידית? האם יותר חרדים קונים שם עכשיו או יותר "בורחים" לפרוייקטים החרדים החדשים?
ממש לא נכון רב התושבים לא דתיים וחרדיםלא מקומי אבל הבנתי מכמה שיחות עם מקומיים שזה לא נכון, ורוב התושבים בנווה שרון הם חרדים/דתיים.
כשקונים להשקעה (להבדיל מקנייה למגורים), עסקה טובה, זה כשקונים פחות מחיר השוקאז על סמך מה?
יש לך המלצות ספיציפיות לפרויקטים שהם מתחת למחירי השוק?כשקונים להשקעה (להבדיל מקנייה למגורים), עסקה טובה, זה כשקונים פחות מחיר השוק
לא, ובאופן כללי, כבר קשה היום למצוא דבר כזה, למרות מה שהמשווקים מספרים,יש לך המלצות ספיציפיות לפרויקטים שהם מתחת למחירי השוק?
נכון , לכן בונים על עליית ערך (בטווח של 5 שנים , זה דבר הגיוני, לא? )לא, ובאופן כללי, כבר קשה היום למצוא דבר כזה, למרות מה שהמשווקים מספרים,
אני לא אומר שאין, אבל צריך לבדוק היטב היטב
הגיוני בהחלט!!!נכון , לכן בונים על עליית ערך (בטווח של 5 שנים , זה דבר הגיוני, לא? )
הכלל שלי הוא לא!נכון , לכן בונים על עליית ערך (בטווח של 5 שנים , זה דבר הגיוני, לא? )
אתה יועץ נדל"ן?הכלל שלי הוא לא!
לא בונים על עליית ערך, עליית ערך זה בונוס
עסקה טובה מרוויחים בה בקניה
עליית ערך אינה תלויה בקונה, ולכן לא עליה נכנסים לעסקה,
מתעסק בנדלן, אבל לא מתווך/משווקאתה יועץ נדל"ן?
אז אולי תוכל לכוון איך להגיע לעסקאות שאתה מדבר עליהם?מתעסק בנדלן, אבל לא מתווך/משווק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים