עזרה "נתיב" אני בהלם! כך זה עובד אצלם? אולי יש למישהו עיצה?

• הוסף לסימניות
בשביל לשמור/להעתיק את תכולת התיבת מייל
ניתן לסנכרן את האוקיימייל עם האאוטלוק (בPOP)

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא יעזור לכל האתרים שבהם את רשומה באמצעות כתובת המייל שלך (במקרה שיש כאלו).
יש אתרים שבהם שם המשתמש הוא כתובת המייל, ואין אפשרות להחליף אותו.
א. בכולם אפשר להחליף.
ב. הכניסה לא תחסם אלא לא יוכלו לשחזר את הכניסה אם תחסם הסיסמא.

• הוסף לסימניות
תשאלי את השאלה בפורום חומרה ורשתות, יש שם חברה אלופים, שמכירים את כל הדרכים להעביר, ויפנו אותך גם למדריכים מוכנים שכבר נכתבו בעבר.

• הוסף לסימניות
לגבי הסרת התוכנה ב200 ש"ח אפשר לעשות פירמוט למחשב שתמיד טוב בשבילו
ועל הדרך להפטר מהתוכנה של נתיב
זה מה שאני עשיתי בזמנו כשעברתי מהם
צפו לעוד ביוקרטיה כגון דף ניתוק רק בפקס
ועוד כל מיני ירקות אני התעקשתי וקיבלתי במייל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חצי שנה, לפי החוק.
בפועל הם עושים צרות צרורות, הספקים הנעזבים. וללקוחות השבויים אין מה לעשות.

אגב: כל העצות להעברה, ניתוב וכו' - יעילות רק כל עוד הספק המקורי מחזיק את תיבת המייל המדוברת, כשהיא פתוחה. הוא חייב לעשות זאת, כאמור, במשך חצי שנה, שבה אפשר לעדכן את כולם בכתובת החדשה.

ברגע שהספק מוחק את התיבה, שום עצה לא תעזור. הכתובת פשוט לא קיימת יותר, וכל מה שיישלח אליה יחזור עם הודעת שגיאה.

נכון מנסיון.
שום העברה או הבטחה לא מועילה.

@hbecker - כנראה שלגבי התיבה שלך היה באג במערכת.
נתיב מנתקים לאחר תקופה קצרה. ושום מייל לא מגיע לתיבה וכמובן לא עובר הלאה.

העצה הבטוחה ביותר היא לפתוח תיבת מייל בג'ימל ולשלוח הודעה ברורה ובולטת לכל אנשי הקשר.

• הוסף לסימניות
@hbecker - כנראה שלגבי התיבה שלך היה באג במערכת.
נתיב מנתקים לאחר תקופה קצרה. ושום מייל לא מגיע לתיבה וכמובן לא עובר הלאה.

העצה הבטוחה ביותר היא לפתוח תיבת מייל בג'ימל ולשלוח הודעה ברורה ובולטת לכל אנשי הקשר.
כדאי כבר עכשיו לפני שהם יגלו את זה בעקבות הפרסום כאן בפורום

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
העצה הזו טובה אם קיימת תיבת מייל שאליה מגיעות הודעות.

כאמור לעיל. נתיב מנתקת כליל את תיבת המייל ולכן כל הדרכים לשינוע הודעות ממייל למייל לא רלוונטיות לגבי נתיב.
אפשר אבל לפתוח תיבה חדשה בג'ימייל ולהעביר לשם באופן חד פעמי את כל המיילים,
ושנתיב ימחקו את המייל הקודם...

וכעת יש לכם את החשבון החדש שפתחתם.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הנה עוד סיבה לעבור לנט פרי מייד ולא שיהיהנ
זה עדיין לא יעזור לכל האתרים שבהם את רשומה באמצעות כתובת המייל שלך (במקרה שיש כאלו).
יש אתרים שבהם שם המשתמש הוא כתובת המייל, ואין אפשרות להחליף אותו.
מה הבעיה
אפשר להמשיך להשתמש עם השם הזה בדיוק כמו שהשם משתמש יהיה "הרב זושא כץ"
הבעיה תהיה אולי כשמישהו יבקש את אותו כתובת ויכנס לאותו אתר

• הוסף לסימניות
זה לא עולה 30 ש"ח הסרה מנתיב?
תכל'ס, אני לא שילמתי שקל. היתה לי בעיה באינטרנט, לצורך בדיקה הסרנו את התוכנ של נתיב מולם, כדי לראות אם הם עושים את הבעיה, והתקנתי נטפרי :)

מאז אני מבינה מה המשמעות של הסלוגן "החופש לגלוש בטוח"
הבדל שמים וארץ, שווה כל שקל להתנתק מהם!!!

אפילו באתר של בנק הפועלים יכולות להיות תמונות של נשים, ובנטפרי התמונה לא מופיעה! פשוט תענוג.

• הוסף לסימניות
גם נטפרי לוקחים כסף.
רק שב'נטפרי' מראש בשעת ההתקנה יש אזהרה ש'הסרה' עולה קנס של 100 ש"ח
ובנתיב אין
כמו כן בנתיב בלי התוכנה זה לא שווה כלום
ובנטפרי זה הגנה נוספת מעבר לסינון

• הוסף לסימניות
רק מה, שבנתיב כשפתחתי שם את החסימה, היא הציע לי כתובת מייל ואני בתמימותי ללא הבנה כלל,
פתחתי את הכתובת כמו שאמרה, עם סיומת: enativ.com@ במקום שיהיה לי סיומת נורמלית של gmail.
כל החברות, שאני מתעסקת עימם, האתרים והרכישות... מה יהיה עליהם?
איך משנים שם כתובת...
מה זה הטבעת חנק הזו?
שיתנו לי לעבור עם הכתובת שלי לשרת אחר, זה לא מציאותי?, אין כזה דבר בשום מקום?

• הוסף לסימניות
לגבי הסרת התוכנה ב200 ש"ח אפשר לעשות פירמוט למחשב שתמיד טוב בשבילו
ועל הדרך להפטר מהתוכנה של נתיב
זה מה שאני עשיתי בזמנו כשעברתי מהם
צפו לעוד ביוקרטיה כגון דף ניתוק רק בפקס
ועוד כל מיני ירקות אני התעקשתי וקיבלתי במייל
בהצלחה
גם אני כך עשיתי והם רצו גם שאני יחתום על איזה טופס ויחזיר לפקס ולא היה לי איך אז אחרי חודש ששילמתי סתם פשוט התקשרתי לחברת האשראי שלא תתן להם לגבות יותר זה יותר קל ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה