א. בכולם אפשר להחליף.זה עדיין לא יעזור לכל האתרים שבהם את רשומה באמצעות כתובת המייל שלך (במקרה שיש כאלו).
יש אתרים שבהם שם המשתמש הוא כתובת המייל, ואין אפשרות להחליף אותו.
חצי שנה, לפי החוק.
בפועל הם עושים צרות צרורות, הספקים הנעזבים. וללקוחות השבויים אין מה לעשות.
אגב: כל העצות להעברה, ניתוב וכו' - יעילות רק כל עוד הספק המקורי מחזיק את תיבת המייל המדוברת, כשהיא פתוחה. הוא חייב לעשות זאת, כאמור, במשך חצי שנה, שבה אפשר לעדכן את כולם בכתובת החדשה.
ברגע שהספק מוחק את התיבה, שום עצה לא תעזור. הכתובת פשוט לא קיימת יותר, וכל מה שיישלח אליה יחזור עם הודעת שגיאה.
אפשר אבל לפתוח תיבה חדשה בג'ימייל ולהעביר לשם באופן חד פעמי את כל המיילים,העצה הזו טובה אם קיימת תיבת מייל שאליה מגיעות הודעות.
כאמור לעיל. נתיב מנתקת כליל את תיבת המייל ולכן כל הדרכים לשינוע הודעות ממייל למייל לא רלוונטיות לגבי נתיב.
גם נטפרי לוקחים כסף.גם לי הם גבו 200!!! ש"ח על הסרת הסינון שלהם
כשעברתי לסינון אחר...![]()
הגיוני מאוד. להחזיק שרת עולה כסף, נתיב לא יקצו מקום בשרת שלהם לעולמי עד, לאנשים שהם כבר לא לקוחות שלהם.וכעת הכתובת הזו נסגרת לי כי אני יוצאת מחסימת נתיב! הגיוני?
ההבדל שבנט פרי לא חייבים את התוכנה בנתיב כן בנט פרי מסתפקים ב100 ש"חגם נטפרי לוקחים כסף.
מה הבעיהזה עדיין לא יעזור לכל האתרים שבהם את רשומה באמצעות כתובת המייל שלך (במקרה שיש כאלו).
יש אתרים שבהם שם המשתמש הוא כתובת המייל, ואין אפשרות להחליף אותו.
רק שב'נטפרי' מראש בשעת ההתקנה יש אזהרה ש'הסרה' עולה קנס של 100 ש"חגם נטפרי לוקחים כסף.
גם אני כך עשיתי והם רצו גם שאני יחתום על איזה טופס ויחזיר לפקס ולא היה לי איך אז אחרי חודש ששילמתי סתם פשוט התקשרתי לחברת האשראי שלא תתן להם לגבות יותר זה יותר קל ...לגבי הסרת התוכנה ב200 ש"ח אפשר לעשות פירמוט למחשב שתמיד טוב בשבילו
ועל הדרך להפטר מהתוכנה של נתיב
זה מה שאני עשיתי בזמנו כשעברתי מהם
צפו לעוד ביוקרטיה כגון דף ניתוק רק בפקס
ועוד כל מיני ירקות אני התעקשתי וקיבלתי במייל
בהצלחה
חודשי כמובן, גם לגוגל משלמים סכום דומה עבור סיומת אישית, מטעויות לומדים, נישט דא וואס צו טוהן....הכוונה לתשלום חד פעמי או חודשי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים