כללי נתיב, יותר לגרפיקאים.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לאחר דו שיח עם מנהלי נתיב בהקשר לקהילת הגרפיקאים לשפר עוד יותר את סביבת העבודה. הסכימו לרעיון על כתובת אימייל אשר איליו ישלחו כל האתרים הנראים לכם כיעילים (רקעים, טקסטורות, וכד') לקהילה ואם ימצאו מתאימים יפתחו לרווחת כל הקהילה.

ההיתרונות:
א. לא יוגבלו מספר האתרים החודשי.
ב. גם שאינם מנויי נתיב יוכלו לשלוח כתובות לשיחרור לרווחת המשתמשים.

הכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

עם זאת אמרו שפתרונות שימצאו כברי ביצוע ישמחו לבצעם, על כן כל מי שבידו רעיון שיועיל לשלוח לכתובת הנ"ל לרווחת כולנו.
שימו לב! לE בין המילה פרוג לנתיב בכתובת (זה מה שהיה פנוי בGMAIL).

אי"ה אצור עימם מחר קשר לוודא שאכן השירות יופעל.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, תודה.

דבר שני, איך הם ידעו מי גרפיקאי? הם פשוט יפתחו לכולם? או שזה יהיה ע"פ מנויי פרוג?

סתם הערה, E נתיב לא נראה לי שזה קשור למה שהיה פנוי, כי גם הכתובת שלי שהיא דרך נתיב כתוב ENATIV וגם שם האתר שלהם הוא כך.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון זה מפורסם כאן בפרוג ולא בשום פורום אחר, בתקווה שהחומר שישלח לשם יהיה רלונתי ועניני.

אני לא יודע מה יהיה הנוהלים זה בקשה שהגשתי והם נענו' אשאל אותם מחר לכל פרטי הענין.

• הוסף לסימניות
כנראה לא הבנת את השאלה.

אם מספיק שאחד מגיש בקשה ואז הם פותחים את האתר (כמו שאמרת) אז מה זה משנה שזה מתפרסם רק פה בפורום?

בכל אופן תודה.

• הוסף לסימניות
כן, כל גרפיקאי שיגיש כתובת ענינית וימצא מתאים, הכתובת תשוחרר. (לכל הפחות לפי הסיכום)

זה הענין. שפתיחת האתרים לגרפיקאים תיהיה נגישה לכלל הגרפיקאים, כך כל המוצא אתר עניני יוכל לשלוח בקשה לטובת הכלל.

• הוסף לסימניות
אילו אנשים עם יוזמות!

המשיכו לפעול למעננו,
ובסוף בזכותכם כולם יעברו לנתיב!

• הוסף לסימניות
אפשר את הטלפון של נתיב?

• הוסף לסימניות
אני נרשמתי ל"נתיב" בעיקר בשביל שיצנזרו לי את אתרי התמונות בכלליות. ומה שהתברר שהם לא יכולים לעשות זאת, ולכן יצאתי משם.

יש למשהו פתרון לענין?

• הוסף לסימניות
מה רצית? שהם יאפשרו לך אתר ורק יוציאו משם את התמונות הלא כשרות? לא נראה לי שיש אפשרות כזו... הם יכולים רק לאשר אתר שהוא כשר. או אתר שזקוקים לו לצורך העבודה על פי בקשה מפורשת של המנוי.

• הוסף לסימניות
חברה, אל תמהרו. יש תוכנית שנרקמת עכשו עם ספקי האינטרנט.

התוכנית היא לפי מה שהבנתי: שיוכלו לגלוש לאן שרוצים ואיפה שיש תמונה לא צנועה או כתבה לא ראויה, יהיה תוכנה אצל הספק שיצנזר אוטומטי את הלכלוך.
איך זה בדיוק עובד? אני לא יודע!

התוכנית כבר גמורה. אבל האדמו"ר מבעלזא לא רוצה לצאת עם זה עד שכל הרבנים יחתמו על"ז. האדמו"ר מגור כבר חתם ומחכים לעוד כמה גדולים. זה לא יקח הרבה זמן.

בהתחלה בקשו הועד מהבעלזער לסגור גם את הפורומים בגלל ביוטל תורה. אמר להם האדמו"ר, שיפסיקו לדאוג לביטול תורה ויתנו פתרון ללכלוך...

• הוסף לסימניות
תודה על היוזמה!! לרווחת כל הגרפיקאים, שרוצים תמונות - אבל כשרות!

• הוסף לסימניות
אני ניראה לי יברך "שהחיינו" שכזה דבר יצא לפועל...

זה יהיה דבר גדול לאילו שלא רוצים ללכלך את עינהם הקדושות...

• הוסף לסימניות
נשמע לי מצויין, אבל איך בדיוק אפשר להפעיל דבר כזה?
בכל אופן אם זה באמת עובד אני אשמח מאוד להיות רשומה שם.

• הוסף לסימניות
גראפי. התוכנית כבר עובדת לא? זה מה שמציעים אינטרנט רימון.

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר של רימון
הנה קישור
מישהו יודע האם זה באמת כמו שהם כותבים?
הם באמת מצליחים לחסום את מה שהם מתארים?
אם כן זה נשמע אידאלי.

• הוסף לסימניות
חיים, אני לא יודע אם התוכנית יהי דרך רימון או אחרים. הרבנים עובדים עכשיו קשה עם כמה חברות כדי להוריד את השוק גם. וגם שרימון לא מספק אותם כמו שהם עכשו. אני לא יודע למה.

ביררתי עכשו ונודע לי שיש בזה כבר פוליטיקה....
סליחה לכל החברים שהכנסתי אותכם לכל הענין לפני שהתוכנית יצא לפועל.

אז, נחכה בצד ונראה....

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, והחיבור שלי לנתיב הוא דרך בזק בינלאומי- יש להם אפשרות לחסום אתרים. יותר נכון לפתוח לגלישה רק את האתרים המאושרים.
1. האם תהיה קיימת אופציה של אתרים שיהיו מצונזרים בפנים? מה זה רימון? קיימת שם כבר אפשרות כזו?
לדוגמא: אייסטוק- אפשרות להכנס ולראות או להוריד רק תמונות כשרות. האומנם?
2.האם הפריבילגיה המדוברת, שיפתחו אתרים לכלל ציבור הגרפיקאים לפי המלצות, המדובר הוא שאתרים אלו יפתחו אוטומטית לכולם או רק לפי בקשה מיוחדת?
כיום זה הולך שיש להם כ930 אתרים מאושרים ברשימת האתרים שלהם, אך הם פותחים ללקוח רק את האתרים שהוא מבקש. ללקוח אין גישה לרשימה זו שמתעדכנת כל העת. יוצא אם כן שיש צורך ברוח הקודש כדי לדעת לבקש את האתרים המבוקשים.
מה גם שלי, למשל, כחבר נתיב אין כמובן גישה חופשית לאינטרנט וממילא ישנם אתרים רבים שיכולים להביא לי תועלת עצומה אך איני יודע עליהם ואיני יודע שהם מאושרים.
אשמח לקבל תשובות בהקדם. נוגע אלי מאד.
בשורות טובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה