שלום! אני יעל.
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ממה שהבנתי זו תופעה רחבהקורה לי גם בשבועיים האחרונים. לא היה בכל השנים הקודמות.
כל החברות שלי בעבודה עם נתיב מדווחות על אותה בעיה.
ממה שהבנתי זו תופעה רחבהקורה לי גם בשבועיים האחרונים. לא היה בכל השנים הקודמות.
גם אני עם הבעיה הזו.ממה שהבנתי זו תופעה רחבה
כל החברות שלי בעבודה עם נתיב מדווחות על אותה בעיה.
@יופלה אפרסק @צנונית @שלום! אני יעל.@הנהלת נתיב
אשמח לתגובה.
לי מוגדר, בהחלט@יופלה אפרסק @צנונית @שלום! אני יעל.
בהחלט לא אמור לקרות. אנחנו מעוניינים שמח. הפיתוח יבדקו מה קורה אצלכם. האם לכולכם מוגדר מצב שינה במחשב?
תוכלו לענות כאן או באישי.
כנראה כן, אני עושה כיבוי רק כשצריך פעם בכמה ימים.@יופלה אפרסק @צנונית @שלום! אני יעל.
בהחלט לא אמור לקרות. אנחנו מעוניינים שמח. הפיתוח יבדקו מה קורה אצלכם. האם לכולכם מוגדר מצב שינה במחשב?
תוכלו לענות כאן או באישי.
מי שיכול לשים לוג שיאבחן מה קורה כשהמשתמש מתנתק, שיכתוב שם משתמש או טלפון באישי, כדי שנוכל לאבחן ולתקן.גם אצלי כך (כתבתי כבר לפני כחודש או באשכול זה או בעמיתו).
אני בדרך כלל סוגר את מכסה המחשב, לא במצב שינה ולא מכבה וכך זה קורה מידי הרבה פעמים.
אין איך לבדוק שהמשתמש מתנתק, כי זה קורה רק בכיבוי/מצב שינהמי שיכול לשים לוג שיאבחן מה קורה כשהמשתמש מתנתק, שיכתוב שם משתמש או טלפון באישי, כדי שנוכל לאבחן ולתקן.
(זה לא קורה אצל כולם, ולכן, אנחנו צריכים משתמשים שזה כן קורה אצלם, כדי לבדוק, ובס"ד לתקן)
בכל מקרה, לפני שהוא נכבה, או כשהוא "מתעורר" קורה איזשהוא תהליך, שגורם אצלכם לסגירה של נתיב.אין איך לבדוק שהמשתמש מתנתק, כי זה קורה רק בכיבוי/מצב שינה
שאז המחשב כבוי.
יש דרך פשוטה. להיכנס בחלון אנונימי, ואז נתיב חוסם עם אפשרות בקשה. מהיר וקלבקשה נוספת:
כשאני נכנסת לסרטון יוטיוב חסום - הדף שאני מקבלת הוא כזה:
צפה בקובץ המצורף 2155521
הבעיה: כשאני רוצה לבקש פתיחה - אין לי דרך ישירה. אני צריכה:
1. לפתוח כרטיסיה חדשה,
2. לחפש את האתר של נתיב,
3. בתוך האתר של נתיב - לחפש את האופציה של הוספת אתרים,
4. לפתוח פניה להוספת אתר,
5. לחזור לכרטיסיה של היוטיוב החסום,
6. להעתיק את הכתובת של הסרטון החסום,
7. לחזור לכרטיסיה של נתיב,
8. להדביק בטופס בקשת האתר,
9. לשלוח, סוף סוף.
מעצבן אותי כל פעם מחדש, האריכות הזאת.
אי אפשר לשים כפתור לנתיב בחלונית החסימה של יוטיוב חסום או משהו כזה?
היי שלוםנתיב ופרוג בשיתוף פעולה ייחודי ועכשיו תורכם לדבר
שאלות על סינון? הצעות לשדרוג?
פיצ'רים חדשים?
אנחנו כאן הצוות וההנהלה בלי פילטרים – מקשיבים, משתפים ומעדכנים.
מי שמצטרף – משפיע.
כמו שנכתב כאן, יש גם אפשרות של shift+ F5יש דרך פשוטה. להיכנס בחלון אנונימי, ואז נתיב חוסם עם אפשרות בקשה. מהיר וקל
מה שם המשתמש או הטלפון?היי שלום
אני עם מחשב עם סינון נתיב
להפתעתי המוחלטת
בעלי אומר לי עכשיו שכבר כמה ימים המחשב ללא סינון... לקח זמן עד שעלה על זה שפשוט אין סינון.
והשירות לקוחות סגור כעת.
איך אפשר ליצור קשר עם משהו כדי שיבדוק למה אין סינון על המחשב?
למה בעבר? עדיין קורה. בעבר לא קרה, ולאחרונה התחילבדומה למה שהיה בעבר אצל @יופלה אפרסק
הכוונה היתה שיחזור להיות כמו בעבר: ללא ניתוקים בלתי צפויים.למה בעבר? עדיין קורה. בעבר לא קרה, ולאחרונה התחיל
רוצה לציין לשבח את @הנהלת נתיבהיי שלום
אני עם מחשב עם סינון נתיב
להפתעתי המוחלטת
בעלי אומר לי עכשיו שכבר כמה ימים המחשב ללא סינון... לקח זמן עד שעלה על זה שפשוט אין סינון.
והשירות לקוחות סגור כעת.
איך אפשר ליצור קשר עם משהו כדי שיבדוק למה אין סינון על המחשב?
לא הבנתי מה צריך לעשות כדי לבדוק.בכל מקרה, לפני שהוא נכבה, או כשהוא "מתעורר" קורה איזשהוא תהליך, שגורם אצלכם לסגירה של נתיב.
אנחנו יכולים להשלים עם זה שכך זה, וזהו,
או לנסות לבדוק, בתפילה שנצליח למנוע זאת, כדי שנחזור למצב שהיה בעבר אצל @יופלה אפרסק (ללא ניתוקים )
הנושאים החמים