סינונים נתיב נוחתת בפרוג

לא הבנתי מה צריך לעשות כדי לבדוק.
אני מסיימת לעבוד, עוזבת את המחשב והולכת (משאירה מסך פתוח- נייד). אחרי כמה זמן המסך נכבה והוא ואני עוברים למצב שינה.
אני קמה בבוקר מפעילה, ורואה שבמקום דף הבית של ג'ימייל יש לי דף בית של נתיב, זה אומר שהתנתק מתישהו ואין לי מושג מתי.
איך אפשר לעלות על הבעיה בצורה כזו?
אמנם לא קורה אצלי הרבה, אבל כשכן קורה שצריך להתחבר מחדש (להערכתי: בעדכון גרסה) - מה שמעצבן - זה שכשחוזרים אחורה - לא מגיעים לדף שנתיב השתלט עליו - אלא לדף הכניסה של נתיב.
ולא תמיד אפשר לחלץ את הכתובת המקורית מדף הכניסה של נתיב.
וזה - מה - זה - מעצבן.

מי שיכול לשים לוג שיאבחן מה קורה כשהמשתמש מתנתק, שיכתוב שם משתמש או טלפון באישי, כדי שנוכל לאבחן ולתקן.
(זה לא קורה אצל כולם, ולכן, אנחנו צריכים משתמשים שזה כן קורה אצלם, כדי לבדוק, ובס"ד לתקן)
תזכורת: מי שיכול לשים אצלו לוג מורחב, כדי שנבדוק מה קורה במצב כשהתוכנה מתנתקת, יעזור לכל האחרים...

אמנם לא קורה אצלי הרבה, אבל כשכן קורה שצריך להתחבר מחדש (להערכתי: בעדכון גרסה) - מה שמעצבן - זה שכשחוזרים אחורה - לא מגיעים לדף שנתיב השתלט עליו - אלא לדף הכניסה של נתיב.
ולא תמיד אפשר לחלץ את הכתובת המקורית מדף הכניסה של נתיב.
וזה - מה - זה - מעצבן.
הנושא של הדף שמוחלף בלוגאין של נתיב יטופל בע"ה בגירסה הבאה שתופץ למשתמשים.

הנושא של הדף שמוחלף בלוגאין של נתיב יטופל בע"ה בגירסה הבאה שתופץ למשתמשים.
יש לכם פתרון לנושא הvpn שעוקף את החסימה? יש לי חסימה של נתיב ולצערי גיליתי לאחרונה שאנשים שהשתמשו במחשב שלי הצליחו לעקוף את החסימה בקלות על ידי vpn שהעבירו מכרטיס למחשב

יש לכם פתרון לנושא הvpn שעוקף את החסימה? יש לי חסימה של נתיב ולצערי גיליתי לאחרונה שאנשים שהשתמשו במחשב שלי הצליחו לעקוף את החסימה בקלות על ידי vpn שהעבירו מכרטיס למחשב
קשה לענות בלי לדעת באיזה VPN מדובר, כי זה תחום רחב מאוד. אם תוכל לפרט באישי איזה VPN הותקן, זה יעזור להבין את המצב.
בכל מקרה, לנתיב יש מענה טוב לנושא: השילוב של תוכנה על המחשב יחד עם ספק מוגן חוסם בהרבה מקרים גם חיבורי VPN שמעבירים את הגלישה דרך רשת אחרת או מדמים מחשב אחר.

קשה לענות בלי לדעת באיזה VPN מדובר, כי זה תחום רחב מאוד. אם תוכל לפרט באישי איזה VPN הותקן, זה יעזור להבין את המצב.
בכל מקרה, לנתיב יש מענה טוב לנושא: השילוב של תוכנה על המחשב יחד עם ספק מוגן חוסם בהרבה מקרים גם חיבורי VPN שמעבירים את הגלישה דרך רשת אחרת או מדמים מחשב אחר.
אני יודע באיזה vpn מדובר, אין לי פרימיום לכתוב באישי

עם אני צריך GPT ונתיב לא פותחים לי בשופו"א
מה אפשר לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה