• הוסף לסימניות
אשמח אם יש משהי/ו שמחובר לנתיב, ויכול לספק לי אינפורמציה, איזה אתרים פתוחים... ואיך זה עובד... תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני מחוברת לנתיב ומרוצה פחות או יותר.
מבחינת התוכנה זה בסדר הבעיה לתפוס אותם זה בערך חצי שעה.
הם נותנים לך אתרים רבים ברירת מחדל .
כל חודש יש אפשרות להוסיף אתר נוסף חינם.
הוספת כל אתר נוסף בחודש 4 ש"ח.
בד"כ אתרים שהם בסדר הם פותחים. לא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

• הוסף לסימניות
אם את לוקחת את המסלול הרגיל אז בקושי אתרים פתוחים, ואת יכולה להוסיף רק איזה 4 אתרים לחודש
הכי מומלץ בנתיב זה לקחת מסלול אישי לפי הצורך.(בכל מקרה נתיב הם די קשוחים בנוגע לאתרים...)

• הוסף לסימניות
לי יש מסלול רגיל ויש לי אפשרות להוסיף רק אתר אחד בחודש.

מסלול אישי בכמה מייקר את החבילה?

• הוסף לסימניות
כל המסלולים כוללים המון אתרים שפתוחים בברירת מחדל - אא"כ בקשת שיורידו זאת.
כל המסלולים כוללים תשלום התחלתי, בערך - 150 ש"ח - על התקנה
כל המסלולים כוללים ספק אינטרנט, וכן -ללא התחיבות לשנה המחירים יקרים יותר

מסלול דואר - דואר אלקטרוני בלבד - 29 ש"ח לחודש
מסלול אישי - 10 אתרים לבחירתך - 29 ש"ח לחודש
מסלול שימושי - 10 אתרים בתחילה + 1 נוסף בכל חודש - 35 ש"ח לחודש
מסלול עסקי - 30 אתרים בתחילה + 12 כל חודש - 45 ש"ח לחודש

מקווה שדייקתי
תקנו אותי אם טעיתי

• הוסף לסימניות
אני בנתיב כבר הרבה שנים. מרוצה מאד.
ברוב המקרים פותחים אתרים שביקשתי. במקרים שלא - האתרים מאד לא מתאימים.
שווה לי לשלם על מסלול עסקי, ולא להיות מוגבלת.
היחס- מעל ומעבר. גם בפתרון בעיות שאינן קשורות ישירות אליהם.

• הוסף לסימניות
גם אני מרוצה מאוד בנתיב, אני במסלול שימושי, היו פתוחים לי בהתחלה כל מיני אתרים ואפילו ביקשתי להוריד לי (למשל את כל אתרי החדשות למיניהם) בשעתו ציינתי את עיסוקי כגרפיקאית ופתחו לי אתרים המתאימים לי.

• הוסף לסימניות
הטכנאי שלי אמר שהחומרה של נתיב שיבשה לי את המחשב, ושמעתי מעוד כאלה. כדאי לחשוב על כך.

• הוסף לסימניות
אני בנתיב במסלול העסקי. מרוצה.
לתפוס אותם - זה אכן קצת קשה.
אבל מצד שני ההרגשה שיש לי "גדר בטיחות" כל הזמן - שווה את זה

• הוסף לסימניות
אני למדתי שלא מטרידים אותם טלפונית, גם לי אין זמן מיותר....
אני שולחת מייל לתמיכה שלהם:
'<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>'
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
והם מטפלים במהירות!
היום בצהרם אתר אחד שכנראה עודכן לא נפתח לי תקין, הייתי צריכה אותו באמת דחוף, וציניתי זאת בנושא הפניה, עשיתי 'שלח', לא עברו 30 שניות ועל הקו היה נציג נחמד שהתקשר וטיפל בבעיה במקום.
כבר כמה פעמים גיליתי שבפניה לשם נענים ונושעים הכי מהר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;654812:
הטכנאי שלי אמר שהחומרה של נתיב שיבשה לי את המחשב, ושמעתי מעוד כאלה. כדאי לחשוב על כך.
לנתיב אין חומרה, ואם אתה מתכוון לתוכנה, תפנה אליהם בעזרת שליטה מרחוק, ויסדרו לך את זה מיידית, (ואף אם יתברר שזה לא אשמתם, לא יגבו ממך תשלום).
לצערינו יש טכנאים שנוח להם להפיל כל מה שלא מסתדר להם על 'נתיב'.

אני ב'נתיב' כבר זמן רב ומרוצה ביותר.

• הוסף לסימניות
שני הגרסאות החדשות שלהם 'מבוגבגות' לחלוטין. משבשות אתרים, ולא מסתדרות עם אנטי וירוסים למיניהם. (אני בכל פעם שפותח את נתיב נאלץ 'להשבית' קודם את האנטי-וירוס' מקאפי שעובד תדיר).
מה לעשות, אבל קשה להיות יהודי. עוד יותר קשה להיות לא יהודי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;654970:
שני הגרסאות החדשות שלהם 'מבוגבגות' לחלוטין. משבשות אתרים, ולא מסתדרות עם אנטי וירוסים למיניהם. (אני בכל פעם שפותח את נתיב נאלץ 'להשבית' קודם את האנטי-וירוס' מקאפי שעובד תדיר).

דווקא מהפעם האחרונה ששידרגו לי, הכל טס לי ונוסע חלק.
(רק גליתי רכיב חדש שמאפשר עקיבה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;654970:

איך אדע איזו גירסא מותקנת לי והאם יש גירסאות חדשות יותר?
גם לי היתה בעיה עם האנטיוירוס, יש פיתרון לזה?

כמו"כ אני רואה איטיות בגלישה באתר מסוים דווקא, יתכן שיש קשר לחסימה? ואם כן, אז שוב, יש מה לעשות בעניין?

ואם שאלתם האם אני מרוצה, אז מאוד. היחס והשרות שלהם מצוינים, והחסימה - נראה לי שאין ספק / תוכנה שמשתווה אליהם.
חוץ מהנ"ל, אני צריכה עוד לבדוק אם אכן זה קשור אליהם ועד כמה, ומה אפשר לעשות בעניין. (ומי שיכול לעזור בזה, יבורך..)

• הוסף לסימניות
לחצן ימיני על סמל נתיב למטה, ללחוץ על נתיב, אח"כ אודות, ואח"כ גירסה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;655004:
כמו"כ אני רואה איטיות בגלישה באתר מסוים דווקא, יתכן שיש קשר לחסימה? ואם כן, אז שוב, יש מה לעשות בעניין?

בודאי זה יתכן וקורה המון, אולי אותו אתר התעדכן ודורש פתיחה של איזה אתר מאחוריו? לי זה קורה המון, אני שולחת להם מייל עם כתובת האתר שלאחרונה לא עולה טוב או איטי, שולחת במקביל את תוצאות 'בדיקת כתובות חסומות' שאני עושה למטה שם מהאייקון של נתיב והם רואים מה חסר ופותחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;655013:
לחצן ימיני על סמל נתיב למטה, ללחוץ על נתיב, אח"כ אודות, ואח"כ גירסה,

תודה.
זה מה שרשום לי:

A3.11.57
V Error

מה זה ה-Error הזה??

נכתב ע"י start;655032:
בודאי זה יתכן וקורה המון, אולי אותו אתר התעדכן ודורש פתיחה של איזה אתר מאחוריו? לי זה קורה המון, אני שולחת להם מייל עם כתובת האתר שלאחרונה לא עולה טוב או איטי, שולחת במקביל את תוצאות 'בדיקת כתובות חסומות' שאני עושה למטה שם מהאייקון של נתיב והם רואים מה חסר ופותחים.

אפשר הסבר בעניין?
אני נכנסת לאתר ההוא, ו... ?

תודה רבה על העזרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;655116:
תודה.
זה מה שרשום לי:

A3.11.57
V Error

מה זה ה-Error הזה??

אפשר הסבר בעניין?
אני נכנסת לאתר ההוא, ו... ?

תודה רבה על העזרה!

כדאי לעדכן ל 11.63 לפחות.
יש כבר גירסה 12 עם מנגנון שמסנן אוטו' דפים עם תוכן לא הולם, אצלי הוא עשה בעיות וחזרתי גירסה לגירסה הנ"ל, אצל הרבה זה עובד מצוין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה