לנתיב אין חומרה, ואם אתה מתכוון לתוכנה, תפנה אליהם בעזרת שליטה מרחוק, ויסדרו לך את זה מיידית, (ואף אם יתברר שזה לא אשמתם, לא יגבו ממך תשלום).נכתב ע"י וידאו פלוס;654812:הטכנאי שלי אמר שהחומרה של נתיב שיבשה לי את המחשב, ושמעתי מעוד כאלה. כדאי לחשוב על כך.
נכתב ע"י אלי אלימלך;654970:שני הגרסאות החדשות שלהם 'מבוגבגות' לחלוטין. משבשות אתרים, ולא מסתדרות עם אנטי וירוסים למיניהם. (אני בכל פעם שפותח את נתיב נאלץ 'להשבית' קודם את האנטי-וירוס' מקאפי שעובד תדיר).
מה לעשות, אבל קשה להיות יהודי. עוד יותר קשה להיות לא יהודי.
נכתב ע"י אלי אלימלך;654970:שני הגרסאות החדשות שלהם 'מבוגבגות' לחלוטין. משבשות אתרים, ולא מסתדרות עם אנטי וירוסים למיניהם. (אני בכל פעם שפותח את נתיב נאלץ 'להשבית' קודם את האנטי-וירוס' מקאפי שעובד תדיר).
מה לעשות, אבל קשה להיות יהודי. עוד יותר קשה להיות לא יהודי.
נכתב ע"י מירי10;655004:כמו"כ אני רואה איטיות בגלישה באתר מסוים דווקא, יתכן שיש קשר לחסימה? ואם כן, אז שוב, יש מה לעשות בעניין?
נכתב ע"י ROT;655013:לחצן ימיני על סמל נתיב למטה, ללחוץ על נתיב, אח"כ אודות, ואח"כ גירסה,
נכתב ע"י start;655032:בודאי זה יתכן וקורה המון, אולי אותו אתר התעדכן ודורש פתיחה של איזה אתר מאחוריו? לי זה קורה המון, אני שולחת להם מייל עם כתובת האתר שלאחרונה לא עולה טוב או איטי, שולחת במקביל את תוצאות 'בדיקת כתובות חסומות' שאני עושה למטה שם מהאייקון של נתיב והם רואים מה חסר ופותחים.
נכתב ע"י מירי10;655116:תודה.
זה מה שרשום לי:
A3.11.57
V Error
מה זה ה-Error הזה??
אפשר הסבר בעניין?
אני נכנסת לאתר ההוא, ו... ?
תודה רבה על העזרה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים