איזה מיקסר מומלץ? של חב' ימאה זה משהו טוב?איזה רמקולים זה? רמקולים שהם לא מהפירמות הטובות ודאי שמורידים באיכות. גם למיקסר יש השפעה רבה.
אפילו rcf ומיקסר יקר.איזה רמקולים זה? רמקולים שהם לא מהפירמות הטובות ודאי שמורידים באיכות. גם למיקסר יש השפעה רבה.
כן עולה 1700 שקל, אבל שווה כל שקל.אגב, יש איך להשיג בארץ רמקול תואם של קורג? מה שמלבישים על האורגן
איפה יש RCF במחירים טובים?
ואיזה דגמים מומלצים ?
אני מחפש קצת יותר זול...הכי מומלץ בעולם בעיקרון זה rcf 745
מכסה המון צרכים ובאיכות ועוצמה גבוהים מאוד
ראיתי אפילו בחתונות שלפעמים משתמשים בזוג 745 עם זוג סאבים וזהו
אבל המחיר 6000 ליחידה...
סאונדמנים אומרים ששווה
RCF זה לא.אגב, יש בחנות עולם הסאונד בראשון לציון רמקולים מדגם rc15a שזה חיקוי של rcf נראה לי הדגמי art שלהם
בזמנו אמר לי סאונדמן שהם חיקוח מוצלח, ואני נהנה מהם עד היום, אין לי הבנה לגמרי בהבדלים בין הסוגים אבל הוא נותן בראש
והוא זול מאוד
מישהו פה יודע לענות?מה אתם אומרים על מוניטורים
APS Klasik 7
ומה ההבדל בעוצמה? לאיזה גודל ציבור זה מתאים(ה12 וה15)?ה712 בגודל 12 אינץ' וה715 בגודל 15 אינץ'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים