סאונד טוב

• הוסף לסימניות
איך אני מגיע לסאונד טוב ויפה כמו ברמקול של קורג???
תמיד כשאני מחבר את האורגן להגברה זה נשמע לי לא יפה לעומת הרמקול שמיוחד לPA4.
אין אפשרות שזה ישמע ככה גם בהגברה?

• הוסף לסימניות
איזה רמקולים זה? רמקולים שהם לא מהפירמות הטובות ודאי שמורידים באיכות. גם למיקסר יש השפעה רבה.

• הוסף לסימניות
מאז שאני עם RCF ומיקסר של Allen & Heath - האיכות מדהימה. אני מקפיד על כל פרט - גם על איכות הכבלים PL וXLR. לדעתי הכל משפיע.
אבל אף פעם לא שמעתי את הרמקול של קורג. האיכות הכי טובה שהאורגן שלי הגיע - זה אצלי בבית - בחיבור למערכת ביתית של סוני, מהישנות. (מהדור של המערכות הגדולות עם 2 רמקולי עץ גדולים) כל אורגן שביקר אצלי בבית - והיו הרבה - התכסה בושה וכלימה מול האיכות המדהימה של הPA4 עם המערכת סוני הזאת..

• הוסף לסימניות
אגב, יש איך להשיג בארץ רמקול תואם של קורג? מה שמלבישים על האורגן

• הוסף לסימניות
אגב המלצה, אם אתה רוצה שיהיה לך סאונד יפה ברמקול rcf אז אתה יכול לכוון את הסאונד על פיו, כלומר, לחבר בבית את הרמקול ולשבת על המערכת תופים שלרוב אתה משתמש בה ולכוון את הסאונד שישמע טוב, אח"כ הבאס (אתה יכול להוסיף פילטרים ולשחק בתוכם) וכן על זה הדרך, וגם במיקסר לכוון תדרים, לפעמים קצת לחתוך באסים אם אתה בתוך הבית

• הוסף לסימניות
איפה יש RCF במחירים טובים?
ואיזה דגמים מומלצים ?

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על מוניטורים
APS Klasik 7

• הוסף לסימניות
איפה יש RCF במחירים טובים?
ואיזה דגמים מומלצים ?

הכי מומלץ בעולם בעיקרון זה rcf 745

מכסה המון צרכים ובאיכות ועוצמה גבוהים מאוד

ראיתי אפילו בחתונות שלפעמים משתמשים בזוג 745 עם זוג סאבים וזהו

אבל המחיר 6000 ליחידה...
סאונדמנים אומרים ששווה

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ בעולם בעיקרון זה rcf 745

מכסה המון צרכים ובאיכות ועוצמה גבוהים מאוד

ראיתי אפילו בחתונות שלפעמים משתמשים בזוג 745 עם זוג סאבים וזהו

אבל המחיר 6000 ליחידה...
סאונדמנים אומרים ששווה
אני מחפש קצת יותר זול...

• הוסף לסימניות
אגב, יש בחנות עולם הסאונד בראשון לציון רמקולים מדגם rc15a שזה חיקוי של rcf נראה לי הדגמי art שלהם
בזמנו אמר לי סאונדמן שהם חיקוח מוצלח, ואני נהנה מהם עד היום, אין לי הבנה לגמרי בהבדלים בין הסוגים אבל הוא נותן בראש
והוא זול מאוד

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אגב, יש בחנות עולם הסאונד בראשון לציון רמקולים מדגם rc15a שזה חיקוי של rcf נראה לי הדגמי art שלהם
בזמנו אמר לי סאונדמן שהם חיקוח מוצלח, ואני נהנה מהם עד היום, אין לי הבנה לגמרי בהבדלים בין הסוגים אבל הוא נותן בראש
והוא זול מאוד
RCF זה לא.
אני מציע לקנות את הדגמים היותר זולים של RCF כמו 715
אמנם זה לא חזק כמו 745, אבל זה מספיק לגמרי בשביל אירועים בינוניים שהם לא חתונה.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לכתוב את ההבדלים בין הרמקולים -
חב' RCF בין הדגמים 712 ל 715 ?
איכות, עוצמה ומחיר?
תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה