- הוסף לסימניות
בהצלחה! שתפי אותנו בקשה אח"כ בתוצאות.נכתב ע"י credit;656464:נראה לי שנלך על השכרה של מצלמה לזמן קצר, נקווה שנעלה על משהו או שהחשש יתבדה.
בהצלחה! שתפי אותנו בקשה אח"כ בתוצאות.נכתב ע"י credit;656464:נראה לי שנלך על השכרה של מצלמה לזמן קצר, נקווה שנעלה על משהו או שהחשש יתבדה.
נכתב ע"י credit;656123:במקום מועסקות בעיקר חילוניות ועובדות זרות.
זה באמת לא אותו דבר.נכתב ע"י ח. לב;656889:אם היית מגלה שהילד הקטן שלך בן השנה וחצי מוכה ע"י המטפלת שלו והיא מתעללת בו, לא היית מעבירה אותו עוד באותו היום למטפלת אחרת אפילו שיהיה קשה לו להסתגל למטפלת החדשה???
למה אצל סבתא לא?! עם כל הקושי להסתגל למקום חדש- אם היא מתלוננת על זה לדעתי צריך מיד למצוא לה מקום שהיא תשמח בו אחרי ההסתגלות מחדש.
סבתא היא כמו פעוט קטן חסר הגנה שלא יכול לעזור לעצמו, ולצערינו לפעוטות המתוקים מתייחסים מיד ואילו הזקנים...
אני לא מדברת עליך ספציפית, אני בטוחה שאכפת לכם מאד מהסבתא, אבל זה מצב כללי מצער.
נכתב ע"י prog;656920:מצטער, לא ברור לי מה הבעיה.
למה צריך לעשות הכללות, יש צוותי טיפול וסעד שהם אנשים טובים ורגישים, המטפלים במסירות, ויש אנשים שהם לא. ואין שום קשר לזה עם הענין שהצוות חילוני.
נכתב ע"י גילה;656561:יש לקנות מקליטים בסטנד ביי - שמתחילים לעבוד כאשר יש קולות בחדר, וכך חוסך את הבטריה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים