סבתא סובלת בבית אבות - הבו פתרונות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;656464:
נראה לי שנלך על השכרה של מצלמה לזמן קצר, נקווה שנעלה על משהו או שהחשש יתבדה.
בהצלחה! שתפי אותנו בקשה אח"כ בתוצאות.

• הוסף לסימניות
"היו הורים טובים לילדים שלכם-אחרי הכל, הם אלו שיבחרו עבורכם את בית האבות".....

• הוסף לסימניות
אם היית מגלה שהילד הקטן שלך בן השנה וחצי מוכה ע"י המטפלת שלו והיא מתעללת בו, לא היית מעבירה אותו עוד באותו היום למטפלת אחרת אפילו שיהיה קשה לו להסתגל למטפלת החדשה???
למה אצל סבתא לא?! עם כל הקושי להסתגל למקום חדש- אם היא מתלוננת על זה לדעתי צריך מיד למצוא לה מקום שהיא תשמח בו אחרי ההסתגלות מחדש.
סבתא היא כמו פעוט קטן חסר הגנה שלא יכול לעזור לעצמו, ולצערינו לפעוטות המתוקים מתייחסים מיד ואילו הזקנים...
אני לא מדברת עליך ספציפית, אני בטוחה שאכפת לכם מאד מהסבתא, אבל זה מצב כללי מצער.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;656123:
במקום מועסקות בעיקר חילוניות ועובדות זרות.

מצטער, לא ברור לי מה הבעיה.

למה צריך לעשות הכללות, יש צוותי טיפול וסעד שהם אנשים טובים ורגישים, המטפלים במסירות, ויש אנשים שהם לא. ואין שום קשר לזה עם הענין שהצוות חילוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;656889:
אם היית מגלה שהילד הקטן שלך בן השנה וחצי מוכה ע"י המטפלת שלו והיא מתעללת בו, לא היית מעבירה אותו עוד באותו היום למטפלת אחרת אפילו שיהיה קשה לו להסתגל למטפלת החדשה???
למה אצל סבתא לא?! עם כל הקושי להסתגל למקום חדש- אם היא מתלוננת על זה לדעתי צריך מיד למצוא לה מקום שהיא תשמח בו אחרי ההסתגלות מחדש.
סבתא היא כמו פעוט קטן חסר הגנה שלא יכול לעזור לעצמו, ולצערינו לפעוטות המתוקים מתייחסים מיד ואילו הזקנים...
אני לא מדברת עליך ספציפית, אני בטוחה שאכפת לכם מאד מהסבתא, אבל זה מצב כללי מצער.
זה באמת לא אותו דבר.
לילד בן שנה וחצי אין שום בעיה להסתגל למטפלת חדשה טובה יותר, אצל בן אדם מבוגר כל כך, בסביבות 90, המעבר עצמו הוא בעייתי מאד מאד.
כמובן, אם בטוחים שזה הצעד הנכון עושים את זה, אבל באמת יש מה לשקול בתשומת לב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;656920:
מצטער, לא ברור לי מה הבעיה.

למה צריך לעשות הכללות, יש צוותי טיפול וסעד שהם אנשים טובים ורגישים, המטפלים במסירות, ויש אנשים שהם לא. ואין שום קשר לזה עם הענין שהצוות חילוני.

מצטערת אם הובן מדברי שזה נגרם היות והצוות לא דתי. יתר מכך, יש במקום גם 2-3 חרדיות לחלוטין, לא נראה שההתנהגות שלהן עולה על אלו, בכל אופן לא כשאנחנו בשטח.

אשתדל לעדכן אתכם בתוצאות, אם מענין אתכם כמובן :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;656561:
יש לקנות מקליטים בסטנד ביי - שמתחילים לעבוד כאשר יש קולות בחדר, וכך חוסך את הבטריה.

דבר כזה יכול לענין אותי. יש לך פרטים נוספים?

• הוסף לסימניות
יש מקליט דיגטילי - כמו טייפ מנהלים, אני ראיתי את זה של SAFA, שהוא מופעל, אבל בפועל מקליט רק כאשר יש דיבורים. גם האיכות שלו גבוהה, וגם קטן יחסית. אפשר להניח דבר כזה על ארון, או להצמיד מתחת לשולחן או למיטה.
מה שחוסך לך את ההתקנה של מצלמה. מבחינתך את כרגע לא צריכה "להוכיח", את רוצה קודם לשמוע ולדעת אם החשדות נכונים. בשלב הבא תוכלי גם להסריט.

• הוסף לסימניות
דבר אחד לא הבנתי:
נאמר פה שהסבתא צלולה לחלוטין אז למה לא להאמין לה ולתת לה להמשיך לסבול.
למחרת אותו היום כבר הי-ה צריך להקליט ולבדוק אחת ולתמיד.
אם זה נכון ---פרוש הדבר שהסבתא עוברת את מה שהיא עוברת כבר _____ ימים.

• הוסף לסימניות
אבי בבית אבות הנחשב כאיכותי , גם לנו היו תלונות. כשהתלוננו לא נתנו לצוות צ'אנס לערער אלא קבענו עובדה שאם זה ממשיך אנחנו מעבירים לבית אבות אחר - הכל השתנה ברגע , עזיבה זה האיום הכי גדול לבית אבות מפני שידעו מאיפה הגיע ולמה ,זה הורס את העתיד של הבית אבות! זה מתפרסם ואנשים ימנעו מלשלוח אליהם.
תפנו להנהלה בדרישה חד משמעית למגר את התופעה!
לא יעזור תתחילו עם המצלמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה