מידע שימושי סגולת שני חמישי ושני אצל הרבי מזוועיל

• הוסף לסימניות
נראה כמו אשכול שיווקי.
משתמשים חדשים וכל הטוב הזה...
לפני שחושדים בכל אחד בשיווק סמוי, אולי תפעיל קצת את הראש:
מי ירוויח מהפצת הסגולה? בעצם הצדיק בעצמו שיקבל עילוי נשמה ועושי הסגולה שיוושעו בעז"ה, נכון?
כמו שכבר ציינו כאן, הצדקה לא צריכה להיות דווקא למוסדות זוויעהל, כך שהחשד ירד מהם לכעת עתה...
אז מה אכפת לך אם @שלמה עיון כותב כאן את סיפורו מתוך רצון לעזור לאחרים, או שהצדיק שלח אותו להפיץ את הסגולה? ;)

• הוסף לסימניות
לפני שחושדים בכל אחד בשיווק סמוי, אולי תפעיל קצת את הראש:
מי ירוויח מהפצת הסגולה? בעצם הצדיק בעצמו שיקבל עילוי נשמה ועושי הסגולה שיוושעו בעז"ה, נכון?
כמו שכבר ציינו כאן, הצדקה לא צריכה להיות דווקא למוסדות זוויעהל, כך שהחשד ירד מהם לכעת עתה...
אז מה אכפת לך אם @שלמה עיון כותב כאן את סיפורו מתוך רצון לעזור לאחרים, או שהצדיק שלח אותו להפיץ את הסגולה? ;)
מוסדות זוויעהל משווקים את הסגולה שצריך לתרום דווקא להם (כדי להתחבר לרצונו הקדוש והטהור...),
אלו שכתבו שלא צריך הם כאלו שניסו לגייר את הסגולה.

• הוסף לסימניות
מוסדות זוויעהל משווקים את הסגולה שצריך לתרום דווקא להם (כדי להתחבר לרצונו הקדוש והטהור...),
לא דיברו על לתת להם דיברו על הסגולה

• הוסף לסימניות
אנחנו במשפחה וגם אני עשינו כמה פעמים וראינו ישועות!!
לא ידוע לי על עניין התרומה...

• הוסף לסימניות
חבר'ה! סגולה מטורפת!
הולכים שני חמישי ושני לקבר ר גדליה משה בן שלמה מזוועיל (באזור גן סאקר בירושלים) מבקשים בקשה, ונושעים!
אני עשיתי כבר פעמיים לרפואה שלימה והבטחתי לפרסם, והנה אני מפרסם.
שני האנשים שהתפללתי התרפאו בצורה

סגולות זה דבר נהדר
אבל צריך לזכור מי באמת נותן הכל
מי שחושב שהצדיק הוא זה שמביא את הישועה הוא נכשל בעבודה זרה ה"י

• הוסף לסימניות
ובאמת כמו שאת אומרת להתפלל ישירות לד זה התפילה הכי אמיתית וטובה
וודאי!!
סגולות זה דבר נהדר
הצדיק מליץ יושר בעדך וה" מקבל את תפילתו! הוא לא מביא לך את הישועה בעצמו!

• הוסף לסימניות
סגולות זה דבר נהדר
זה לא הצדיק זה הקב"ה
יש עניין להתפלל בקברי צדיקים
ואולי זה שנושעים שם כי זה בעצם עוד פעולה שעושים מצדינו
אני עשיתי את זה עם חברה אני לזרע של קיימא והיא לזווג הגון
היא התארסה שלוש שבועות אחרי ואני נושעתי חודש וחצי אחרי
כל תפילה מקרבת!
והוא הבטיח שמי שיבוא להתפלל בקבר שלו הוא יעתיר בשבילו!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין שום מקור לסגולה
ובאמת כמו שאת אומרת להתפלל ישירות לד זה התפילה הכי אמיתית וטובה
זה המקור לסגולה:
את מקור הסגולה מעט יודעים: היה זה לפני כשלושים שנה, חלה אחד מחסידיו הרה"ח ר' פנחס בלאנק זצ"ל, בעת שנם בשנתו נגלה אליו בחלומו הרה"ק רבי גדליהו משה זיע"א ושאל אותו: "מדוע זה אינך בא להתפלל על קברי? בוא אליי והיוושע"!

למחרת שלח רבי פנחס שליחים להזכיר את שמו, ואף שלח תרומה למוסדות עם השליחים. בתוספת בקשה להעתיר עליו לרפואה שלמה. החלמתו המהירה והפלאית של רבי פנחס זצ"ל מחוץ לדרך הטבע ממש, התפרסמה חיש- מהר בכל הסביבה, ומני אז הפך המקום למקום תפילה נורא ונשגב, אליו מגיעים רבבות מישראל לפעול דבר ישועה ורחמים בסגולת 'שני חמישי ושני' המפורסמת, ומקיימים רצון צדיק.

סיפורי הישועות חוצים גבולות וקהלים, ורבים מכל גווני הציבור מגיעים ומספרים על ישועות שחוו במקום הקדוש לאחר שקיימו את רצון הצדיק והגיעו לעשות את סגולת 'שני חמישי – ושני'.

• הוסף לסימניות
נראה כמו אשכול שיווקי.
משתמשים חדשים וכל הטוב הזה...
????
כלומר?????????????
הסיבה היחידה שפתחתי את הפוסט היא כי הבטחתי לפרסם!
לא כתבתי שום דבר על לתרום להם, ואני בעצמי לא תרמתי להם!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני אומר לכם זה עוזר מנסיון אישי ושל עוד כמה חברים, אני חייב לו המון!!!!!!!
בשעטו"מ אחותי היום סגרה וורט אחרי שהלכה שני חמישי שני את הרבי מזוועיל🎉🎉🎉🎉
ממליץ ללכת לשם, הולכים ורואים ישועות, פשוטו כמשמעו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה