- הוסף לסימניות
אווהוו אקח את זה למחמאה וכל הטוב הזה..נראה כמו אשכול שיווקי.
משתמשים חדשים וכל הטוב הזה...
חוץ מפותח האשכול שפירסם את ישועתו לא ראיתי ניקים חדשים..
אוליי ראית משהו שלא ראיתי?!
אווהוו אקח את זה למחמאה וכל הטוב הזה..נראה כמו אשכול שיווקי.
לפני שחושדים בכל אחד בשיווק סמוי, אולי תפעיל קצת את הראש:נראה כמו אשכול שיווקי.
מוסדות זוויעהל משווקים את הסגולה שצריך לתרום דווקא להם (כדי להתחבר לרצונו הקדוש והטהור...),לפני שחושדים בכל אחד בשיווק סמוי, אולי תפעיל קצת את הראש:
מי ירוויח מהפצת הסגולה? בעצם הצדיק בעצמו שיקבל עילוי נשמה ועושי הסגולה שיוושעו בעז"ה, נכון?
כמו שכבר ציינו כאן, הצדקה לא צריכה להיות דווקא למוסדות זוויעהל, כך שהחשד ירד מהם לכעת עתה...
אז מה אכפת לך אם @שלמה עיון כותב כאן את סיפורו מתוך רצון לעזור לאחרים, או שהצדיק שלח אותו להפיץ את הסגולה?![]()
לא דיברו על לתת להם דיברו על הסגולהמוסדות זוויעהל משווקים את הסגולה שצריך לתרום דווקא להם (כדי להתחבר לרצונו הקדוש והטהור...),
אלו שכתבו שלא צריך הם כאלו שניסו לגייר את הסגולה.
אין שום מקור לסגולהכמה פעמים?
עשיתי את הסגולה פעם אחת ומאז אני מתפללת ישירות לה' מהבית![]()
חבר'ה! סגולה מטורפת!
הולכים שני חמישי ושני לקבר ר גדליה משה בן שלמה מזוועיל (באזור גן סאקר בירושלים) מבקשים בקשה, ונושעים!
אני עשיתי כבר פעמיים לרפואה שלימה והבטחתי לפרסם, והנה אני מפרסם.
שני האנשים שהתפללתי התרפאו בצורה
וודאי!!ובאמת כמו שאת אומרת להתפלל ישירות לד זה התפילה הכי אמיתית וטובה
הצדיק מליץ יושר בעדך וה" מקבל את תפילתו! הוא לא מביא לך את הישועה בעצמו!סגולות זה דבר נהדר
אבל צריך לזכור מי באמת נותן הכל
מי שחושב שהצדיק הוא זה שמביא את הישועה הוא נכשל בעבודה זרה ה"י
זה לא הצדיק זה הקב"הסגולות זה דבר נהדר
אבל צריך לזכור מי באמת נותן הכל
מי שחושב שהצדיק הוא זה שמביא את הישועה הוא נכשל בעבודה זרה ה"י
זה המקור לסגולה:אין שום מקור לסגולה
ובאמת כמו שאת אומרת להתפלל ישירות לד זה התפילה הכי אמיתית וטובה
????נראה כמו אשכול שיווקי.
לא כתבתי שום דבר על לתרום להם, ואני בעצמי לא תרמתי להם!!!!!!מוסדות זוויעהל משווקים את הסגולה שצריך לתרום דווקא להם (כדי להתחבר לרצונו הקדוש והטהור...),
אלו שכתבו שלא צריך הם כאלו שניסו לגייר את הסגולה.
בשעטו"מ אחותי היום סגרה וורט אחרי שהלכה שני חמישי שני את הרבי מזוועילאני אומר לכם זה עוזר מנסיון אישי ושל עוד כמה חברים, אני חייב לו המון!!!!!!!
כמה זמן עבר עד שהגיעה בס"ד הישועה?אני עשיתי את הסגולה ועדין לא נושעתי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים