- הוסף לסימניות
שמח לשמוע...נכתב ע"י ירושלמי;63717:יש גבול למה שאני מסוגל לעשות![]()
שמח לשמוע...נכתב ע"י ירושלמי;63717:יש גבול למה שאני מסוגל לעשות![]()
אני לא מבין.נכתב ע"י ונתנו10;63696:יש לך גופני מאסטרפונט, ואת זה אתה לא יכול לסגור לדפוס!
דיברו פעם על PDFCUTE שכן מצליח לסגור קבצי מאסטרפונט.
הדבר הכי טוב יהי' שתקנה מהם את הגופנים חוקי, ושלום על ישראל.
תתנהג כמו שצריך להתנהג.נכתב ע"י RCpro;63723:אז מה אני ירויח אם אני אקנה חוקי???
איך בדיוק?נכתב ע"י RCpro;63723:חוצמזה שאפשר להגדיר בפונט שיהיה בו רשיון הטמעה.
נכתב ע"י ונתנו10;63725:תתנהג כמו שצריך להתנהג.
בכל תוכנה לעריכת פונטים.נכתב ע"י ונתנו10;63725:איך בדיוק?
ככה אני הבנתי, אחרת איך בדיוק קורה שהגופנים שמסתובבים בשוק ממאסטרפונט אין בהם הטמעת גופן להדפסה? הם מוכרים גופנים בלי אפשרות הדפסה?נכתב ע"י RCpro;63726:היה משמע מדבריך שאם אני אקנה לא יהיו לי בעיות בהטמעת הגופן, זה לא כך.
תודה על הרצון הטוב, אבל אני חתום לא להעביר את זה הלאה, גם לא לצורך עזרה.נכתב ע"י RCpro;64031:ונתנו, אם קנית פונט חוקי והוא לא נותן לך להטמיע, תעלה ונסדר אותו. זה לוקח חצי דקה בדיוק (כשיגיע המחשב החדש,היום או מחר).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים