כללי סגירה לפי די אף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;63696:
יש לך גופני מאסטרפונט, ואת זה אתה לא יכול לסגור לדפוס!
דיברו פעם על PDFCUTE שכן מצליח לסגור קבצי מאסטרפונט.
הדבר הכי טוב יהי' שתקנה מהם את הגופנים חוקי, ושלום על ישראל.
אני לא מבין.
בפונט אפשר להגדיר אם יהיה בו רשיון הטמעה ב-PDF (ובעצם בכל מדפסת PS), אם יהיה בו רק רשיון להדפסה וכו'. אם יש לי את הפונט זה אומר שמישהו קנה אותו לא? וא"כ גם אם אני אקנה תהי' לי אותה הבעיה מאחר וכך הם מגדירים את הפונטים.
אז מה אני ירויח אם אני אקנה חוקי???

חוצמזה שאפשר להגדיר בפונט שיהיה בו רשיון הטמעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;63723:
אז מה אני ירויח אם אני אקנה חוקי???
תתנהג כמו שצריך להתנהג.

נכתב ע"י RCpro;63723:
חוצמזה שאפשר להגדיר בפונט שיהיה בו רשיון הטמעה.
איך בדיוק?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;63725:
תתנהג כמו שצריך להתנהג.

היה משמע מדבריך שאם אני אקנה לא יהיו לי בעיות בהטמעת הגופן, זה לא כך.
נכתב ע"י ונתנו10;63725:
בכל תוכנה לעריכת פונטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;63726:
היה משמע מדבריך שאם אני אקנה לא יהיו לי בעיות בהטמעת הגופן, זה לא כך.
ככה אני הבנתי, אחרת איך בדיוק קורה שהגופנים שמסתובבים בשוק ממאסטרפונט אין בהם הטמעת גופן להדפסה? הם מוכרים גופנים בלי אפשרות הדפסה?

• הוסף לסימניות
חייב להיות כך.
אין דרך לעשות הגבלת פיראטיות על פונטים, גם לא ב-OT, אז אם למישהו יש חוקי ואני מעתיק ממנו, זה אותו קובץ בדיוק. ואם למישהו יש פונט שלהם, חייב להיות שהגיע ממישהו שקנה, א"כ הם משווקים פונטים בלי אפשרות הטמעה.
או שאולי הם הפציצו את ארצנו בפונטים "דמו"? לא נראה לי.
זה לא בלי אפשרות הדפסה, אפשר להדפיס, אבל א"א להטמיע ב-PDF.
אם הוא לא היה מדסטלר ב-Press זה לא היה קופץ לו.

• הוסף לסימניות
מעניין לענין (שלא) באותו ענין.
איך אני מעלים את ההודעות האלו באילוסטרייטר (מעצבן אותי כל הזמן בשמירה שהגופן לא מוטמע בקובץ, אבל איך אני מבטל את ההודעה?)

קבצים מצורפים

• 605.jpg
    KB 169.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
תנסה להגדיר אחרת את הגדרות הטמעת הפונטים, לפעמים זה עובד

• הוסף לסימניות
איפה ואיך, רק היום התחלתי לעבוד על האילוס.

• הוסף לסימניות
מעיינות?
דוקא הגופן הזה חוקי לגמרי.
אפשר לשאול את המחבר פונטגרפר.

• הוסף לסימניות
צודק, צודק.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקין את התוכנה גם במחשב אחר, זה נראה שהתקין בסדר, אבל כשאני מנסה לסגור מוורד למדפסת הזאת הוא מראה לי את השגיאה הזאת.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 54.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ונתנו, אם קנית פונט חוקי והוא לא נותן לך להטמיע, תעלה ונסדר אותו. זה לוקח חצי דקה בדיוק (כשיגיע המחשב החדש,היום או מחר).

• הוסף לסימניות
לא רציתם לעזור לי, אז עשיתי שיחזור מערכת.:(

כעת התקנתי מחדש, לאחר שכל הפסים הירוקים מתמלאים הוא נותן לי את ההודעה הזאת.

על מה אני אמור ללחוץ? נראה לי שפעם קודמת לחצתי על כן.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 71.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;64031:
ונתנו, אם קנית פונט חוקי והוא לא נותן לך להטמיע, תעלה ונסדר אותו. זה לוקח חצי דקה בדיוק (כשיגיע המחשב החדש,היום או מחר).
תודה על הרצון הטוב, אבל אני חתום לא להעביר את זה הלאה, גם לא לצורך עזרה.

• הוסף לסימניות
אז אתה גם חתום על לא לערוך... מן הסתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה