- הוסף לסימניות
האם ניתן לערוך מצגת בפאואר פוינט, ולנעול אותה בצורה שלא יוכלו לערוך אותה אח"כ.
נכתב ע"י naamaid;519363:קיימת זילות איומה ומצערת בציבור שלנו לכל הנוגע לעריכת וידאו.
.
נכתב ע"י מיצג;519376:אני לא מבינה מה הבעיה בעריכת מצגת בפאוור פוינט?
נכתב ע"י mis;519372:כמה שאת צודקת!!!
עד לפני כמה חודשים הייתי בטוחה שזה המקצוע שלי (אחרי שלמדתי ואני עובדת בזה כבר!) אבל לאחרונה הביטחון ירד לי, חוץ מבעלי אף אחד לא מבין כמה עבודה יש בזה....
ועוד מנסים בסוף לבקש "לעגל" מחירים...
אבסורד.
(מה קורה?נכתב ע"י naamaid;519393:מיצג יקרה
(דרך אגב - אנחנו מכירות, לא?!)
מה הבעיה בעימוד ספר בוורד?
הפורום נועד לאנשי מקצוע או אלו שנמצאים בדרך להיות אנשי מקצוע, ולא לשאלות חובבניות שגורמות לכל התחום שלנו להיות בלתי מוערך בעליל.
עכשיו את יכולה להבין מדוע על שעת אפטר בעולם הכללי מקבלים 100$ (ואני קבלתי כך) וכשאני עובדת עם הציבור הדתי - חרדי אני נאלצת לקחת רק 150 ש"ח (איזה לקוח יהיה "פראייר" וישלם יותר?!)
תפסיקו להיות תמימים! אם עורכי הוידאו במגזר לא יעלו את רמתם (המקצועית) והערכותיהם לגבי שעות עבודה, מחירים וכו' אנו נדשדש מאחור, עובדה שתפגע בעורכים ובלקוחות הפוטנציאלים.
(תבדקו פעם כמה לוקחים בציבור שלנו על בניית אתר וכמה על סרט? וגם למה יש מחירון של פרוג לעבודות דפוס ואינטרנט אבל לא מוזכרת שם ולו מילה אחת על אפטר אפקטס או עריכה בסיסית?)
מעניין לערוך סקר בסגנון של:
יש כאן עורך וידאו המצליח להוציא את פרנסתו מעריכה בלבד?![]()
נכתב ע"י BRO;519413:אני עם כל זה שאני עורכת רק בפרימייר ואפטר, התבקשתי ליצור מצגת למרצה, שתוכל לעבור בין השקופיות השונות תוך כדי ההרצאה, והמלצתי ללקוח לערוך זאת בפאורפוינט, לדעתי, אין נוח מפאורפוינט ליצירת דבר שכזה.
נכתב ע"י מיכל123;519593:אם הבנתי נכון, MILLER הוא יועץ מס, וזה לא נכון לומר ליועץ מס תתמקצע בתוכנות יקרות ומסובכות לעריכת מצגות.
אם הוא רוצה להשאר מקצוען בייעוץ מס הוא לא צריך ללמוד תוכנות אחרות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים