סגירת מצגת בפאואר פוינט

• הוסף לסימניות
האם ניתן לערוך מצגת בפאואר פוינט, ולנעול אותה בצורה שלא יוכלו לערוך אותה אח"כ.

• הוסף לסימניות
שלום מילר יקר/ה
לא נראה לי שהמסתובבים בפורום זה מבינים יותר מידי בפאוור פוינט (לפחות אני לא...) ולפחות הם לא מוציאים את לחמם מתוכנה זו והדומות לה.

קיימת זילות איומה ומצערת בציבור שלנו לכל הנוגע לעריכת וידאו.
בעריכת וידאו מקצועית
לא נעזרים בתוכנות חובבניות.
לא משתמשים באפקטים זולים,
ולא מייצאים ללקוח סרט שהפונט בו משתנה.
ועוד...
בדיוק כמו שלא מקובל לעמד עיתון בוורד.

בבקשה -
העבר/י הלאה לכל מקריך שסרט אנימטיבי לא נעשה בפאוור פוינט אלא באפטר אפקטס, ויש לכך הרבה סיבות, הראשונה שבהן היא הסיבה שבעבורה פתחת את האשכול הנוכחי.

אז סליחה על ההתפרצות אבל קצת ריספקט (לא רק ממך).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;519363:
קיימת זילות איומה ומצערת בציבור שלנו לכל הנוגע לעריכת וידאו.

.

כמה שאת צודקת!!!
עד לפני כמה חודשים הייתי בטוחה שזה המקצוע שלי (אחרי שלמדתי ואני עובדת בזה כבר!) אבל לאחרונה הביטחון ירד לי, חוץ מבעלי אף אחד לא מבין כמה עבודה יש בזה.... :confused:
ועוד מנסים בסוף לבקש "לעגל" מחירים...
אבסורד.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה הבעיה בעריכת מצגת בפאוור פוינט?
הוא לא ביקש פה משהו מקצועי,הוא רוצה משהו פשוט שיהיה סיכום לנושא כלשהוא ואין שום בעיה להכין בתוכנה הזאת.

בכל אופן לא שמעתי על אפשרות של נעילה

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שממירה קבצי פאוור פוינט לסרט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;519376:
אני לא מבינה מה הבעיה בעריכת מצגת בפאוור פוינט?

מיצג יקרה
(דרך אגב - אנחנו מכירות, לא?!)

מה הבעיה בעימוד ספר בוורד?
הפורום נועד לאנשי מקצוע או אלו שנמצאים בדרך להיות אנשי מקצוע, ולא לשאלות חובבניות שגורמות לכל התחום שלנו להיות בלתי מוערך בעליל.
עכשיו את יכולה להבין מדוע על שעת אפטר בעולם הכללי מקבלים 100$ (ואני קבלתי כך) וכשאני עובדת עם הציבור הדתי - חרדי אני נאלצת לקחת רק 150 ש"ח (איזה לקוח יהיה "פראייר" וישלם יותר?!:()
תפסיקו להיות תמימים! אם עורכי הוידאו במגזר לא יעלו את רמתם (המקצועית) והערכותיהם לגבי שעות עבודה, מחירים וכו' אנו נדשדש מאחור, עובדה שתפגע בעורכים ובלקוחות הפוטנציאלים.

(תבדקו פעם כמה לוקחים בציבור שלנו על בניית אתר וכמה על סרט? וגם למה יש מחירון של פרוג לעבודות דפוס ואינטרנט אבל לא מוזכרת שם ולו מילה אחת על אפטר אפקטס או עריכה בסיסית?)

מעניין לערוך סקר בסגנון של:
יש כאן עורך וידאו המצליח להוציא את פרנסתו מעריכה בלבד?:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mis;519372:
כמה שאת צודקת!!!
עד לפני כמה חודשים הייתי בטוחה שזה המקצוע שלי (אחרי שלמדתי ואני עובדת בזה כבר!) אבל לאחרונה הביטחון ירד לי, חוץ מבעלי אף אחד לא מבין כמה עבודה יש בזה.... :confused:
ועוד מנסים בסוף לבקש "לעגל" מחירים...
אבסורד.

אל תתיאשי,
הפתרון הוא לסנן עבודות.
השקיעי בהתמקצעות ותבררי (מלש' לברור) את סגנון הפרויקטים המתאימים לך,
תזהרי מ"כלבויניקיות" והלקוחות שירצו עבודה טובה יגיעו אליך, מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;519393:
מיצג יקרה
(דרך אגב - אנחנו מכירות, לא?!)

מה הבעיה בעימוד ספר בוורד?
הפורום נועד לאנשי מקצוע או אלו שנמצאים בדרך להיות אנשי מקצוע, ולא לשאלות חובבניות שגורמות לכל התחום שלנו להיות בלתי מוערך בעליל.
עכשיו את יכולה להבין מדוע על שעת אפטר בעולם הכללי מקבלים 100$ (ואני קבלתי כך) וכשאני עובדת עם הציבור הדתי - חרדי אני נאלצת לקחת רק 150 ש"ח (איזה לקוח יהיה "פראייר" וישלם יותר?!:()
תפסיקו להיות תמימים! אם עורכי הוידאו במגזר לא יעלו את רמתם (המקצועית) והערכותיהם לגבי שעות עבודה, מחירים וכו' אנו נדשדש מאחור, עובדה שתפגע בעורכים ובלקוחות הפוטנציאלים.

(תבדקו פעם כמה לוקחים בציבור שלנו על בניית אתר וכמה על סרט? וגם למה יש מחירון של פרוג לעבודות דפוס ואינטרנט אבל לא מוזכרת שם ולו מילה אחת על אפטר אפקטס או עריכה בסיסית?)

מעניין לערוך סקר בסגנון של:
יש כאן עורך וידאו המצליח להוציא את פרנסתו מעריכה בלבד?:):):)
(מה קורה?:) הסתפקתי אם תזכרי אותי:))
לענינינו, אני מאז ה' יסודי לא נגעתי בפאוור פוינט, אני עובדת על פרימייר ואפקט אפקט,
לגבי פותח האשכול, הוא רצה לשאול שאלה על התוכנה זאת, אני לא חושבת שזה מוריד את הרמה של הפורום, ולא הלכתי להמליץ לו לעבוד איתה.
אם הוא, בתור חובב יצור מזה מצגת, לא חושבת שיש כאן בעיה לענות לו ולהתייחס לשאלתו

• הוסף לסימניות
לגופה של שאלה:
יש דבר כזה. קיבלתי כמה פעמים באימייל קבצים סגורים לצפיה בלבד, אך אין לי מושג האם זו פקודה בתוך הפאואר פוינט, או שזה תוכנה חיצונית.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תוכנת פאורפוינט נועדה מעיקרה לשמושים שונים משל עריכת וידיאו.
אני עם כל זה שאני עורכת רק בפרימייר ואפטר, התבקשתי ליצור מצגת למרצה, שתוכל לעבור בין השקופיות השונות תוך כדי ההרצאה, והמלצתי ללקוח לערוך זאת בפאורפוינט, לדעתי, אין נוח מפאורפוינט ליצירת דבר שכזה.
בענין כל מה שאמרת, הכול נכון בגדול!!! אבל, בקשר לתוכנת פאורפוינט חוששני שאת קצת טועה, יש לה שמושים אחרים, שאינם מעידים על מקצעויות או ההפך מכך.

• הוסף לסימניות
יש בפאור פוינט אפשרות של "ארוז ולך". או תוכנות צד שלישי להפיכת מצגת לסרט.

לגבי הריספקט...
תעלו מחירים ויבואו אליכם אנשים שמכבדים את זה ומשלמים הרבה.
אנשים מתקשרים אליי ומבקשים עריכת סרט לגן ב-200 שקל, אני אומר לה "תראי אני לא מתעסק בעבודות פשוטות כאלה רק ברציניות יותר, היא שואלת מה אתה לא יכול לעשות את זה? אני אומר לה אני יכול אבל זה יעלה לך 700 שקל מכיוון שאני לא עושה עבודות פשוטות, היא אומרת לי -אני רוצה אבל פשוט, אז אני אומר לה יש מלא בשוק שישמחו לעזור לך.
בזה הרגע זיננתי לקוח שיציק לי פי כמה מלקוח יוקרתי וישלם הרבה פחות.
האנשים שיודעים לשלם ובוא נודה ונאמר המשפחות המודרניות שמוציואת כסף על בר מצווה ובת מצווה משלמים לי 1200 שקל לסרט כזה, בלי ויכוחים בלי כלום, הם פשוט שומעים מה יש לי להגיד לפני, סוגרים דיל, ובאים לקחת.
תמיד הם יצאו מרוצים מכיוון שאני יודע שאני לוקח הרבה כי יוצא לי דברים טובים, ואני בטוח שלהרבה כאן מהפורום יוצאים דברים טובים ואין שום סיבה שלא ייקחו ברמה רצינית.

אז תדעו כשאתן עובדות על 5 לקוחות בשבוע , ואני מדבר על שבוע הכי טוב, שיש כל יום לקוח, ומשלמים לכם 200 שקל פלוס לפרוייקט פשוט, אני כל השבוע בלימודים, עובד בנושאים שונים ומתאמן וביום חמישי אני עושה פרוייקט של 1200 שקל -אחד. הרווחנו אותו דבר, ואני עבדתי 1/5 ממכם.

תחשבו מה יקרה בעבודות רציניות יותר שלוקחות הרבה זמן, ברגע שיוצא לכם שם של מקצוענים, מגיעים אליכם אנשים עם הרבה כסף, למשל מגיע אליי אחד מצרפת במיוחד לכאן כי קיבל המלצה עליי, וזה משהו שקשור לטהרת המשפחה, אני בלי להסס רואה שמדובר בעבודה של חודש ואומר 5000 יורו!
הוא עונה לי שיחשוב על זה (כמובן), למחרת הוא שואל מתי אנחנו מתחילים, אני אומר לו קודם תעביר לי 1000 יורו, בשביל שאראה שאתה רציני ולא אעבוד סתם חודש... ואז נמשיך, וזהו ככה העבודה הסתדרה מצויין ב"ה.

את האמת זה מצויין שישנם אנשים שעושים ב200 שקל, זה כלל - כמה שיש יותר נמוכים, הגבוהים בולטים יותר.

אבל לפני הכל תתמקצעו, ותפסיקו לחסוך בדברים שגורמים לכם להתמקצע.

שבת שלום :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;519413:
אני עם כל זה שאני עורכת רק בפרימייר ואפטר, התבקשתי ליצור מצגת למרצה, שתוכל לעבור בין השקופיות השונות תוך כדי ההרצאה, והמלצתי ללקוח לערוך זאת בפאורפוינט, לדעתי, אין נוח מפאורפוינט ליצירת דבר שכזה.

השאלה שלי הייתה בדיוק לעריכת מצגת להעברת חומר בהרצאה.

תודה לכל המגיבים בעניין.

אני מאוד מבין את הכאב של כל הכותבים אחרי, אבל חושבני שזה לא האשכול הנכון.

• הוסף לסימניות
כמו שהזכירו, יש בפאואר פוינט אפשרות של ארוז ולך.

• הוסף לסימניות
אני מכירה את פוורפוינט מצויין, וכמו שאמרו רבים השימושים שלה שונים בתכלית מעריכת וידאו היא בכלל לא מנסה לעמוד במקום ולהיות לחובבנים.
יש שלושה אפשרויות שמירה
1. אחת לשנות/ לשמור בסיומת ppsx.* (או pps.* לאופיס ישן מ2007) יש לזכור להטביע גופנים.
הבעיה בזה שאם הלקוח חכם הוא יכול לשנות חזרה לpptx.*
2. ליצא כסרט- באפשרות שמור ושלח יש צור וידאו. רק באופיס מתקדם.
3. ליצא לpdf אך אז מאבדים את האפקטים של המעברים והכניסות של אוביקטים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אגב, הייתי בשתי הרצאות של מורים ממנטור והמצגות שהם הציגו נעשו בבפאואר פוינט

• הוסף לסימניות
תזהרי מ"כלבויניקיות"
האם זה נכון או לא?
האם זה יגרום להפסד ברווחים, או אולי רק יגדיל אותם?
מענין לשמוע חוות דעת.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, MILLER הוא יועץ מס, וזה לא נכון לומר ליועץ מס תתמקצע בתוכנות יקרות ומסובכות לעריכת מצגות, או שתתן לנו פרנסה ותשלם לנו על כל מצגת 1500 ש"ח העיקר שלא תעיז לעבוד ח"ו עם פאואר פוינט.
אם הוא רוצה להשאר מקצוען בייעוץ מס הוא לא צריך ללמוד תוכנות אחרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;519593:
אם הבנתי נכון, MILLER הוא יועץ מס, וזה לא נכון לומר ליועץ מס תתמקצע בתוכנות יקרות ומסובכות לעריכת מצגות.
אם הוא רוצה להשאר מקצוען בייעוץ מס הוא לא צריך ללמוד תוכנות אחרות.

יועצת המס שלי פונה אלי כשהיא צריכה "מוצרים מקצועיים" (בואו נקרא לזה כך), בדיוק כשם שהיא תפנה לגרפיקאית כשתצטרך גרפיקה.
מדוע עריכת וידאו שונה???

נ.ב.
כשאדם מכין לעצמו מצגת, בד"כ אין לו בעיה עם נעילות, שינויים וכו'...

• הוסף לסימניות
איני חושבת שיועץ מס לא יכול להכין לעצמו מצגת,
וגם לא קרה שום דבר, אם הוא הסתדר בהכל ויש לו רק בעיה עם הנעילות.

אך כל שאר הדברים שהזכרת, הם באמת בעיה, שאני חושבת שיש הרבה עורכים, שיוצרים את הבעיה לעצמם.
אם אתם חושבים שהעבודות שלכם שוות, תקחו עליהן בהתאם, שבאמת תהיינה שוות.
בדיוק היום פנתה אלי משהי, שרצתה מצגת לחתונה הכסף, היא החלה לומר לי מה היא רוצה,
וכבר תכננה לבוא לראות דוגמאות של עבודות... היא לא נשמעה לי רצינית... אמרתי לה- לפני שאת ממשיכה, אני חושבת שתגידי לי בדיוק מה את רוצה, אגיד לך מה המחיר, ונראה אם מתאים לך... היא רצתה מצגת באורך- 18 דקות הכוללת, כיתוביות, צילומים (דיגיטליים, כמובן) תמונות... חישבתי פחות או יותר ואמרתי לה- 2500 ש"ח אותה אלמונית, הייתה המומה, היא תכננה "להשקיע" 600 ש"ח, אמרתי לה שכל הכבוד לה, ושלא תבהל, כי אני בטוחה שהיא תמצא הרבה עורכות שתסכמנה במחיר הזה, ואני מוכנה גם לתת לה כמה טלפונים.
אני נתקלת בהרבה שיחות כאלה.
אם יש כאן מישהו שרוצה גם להכנס לרשימת העורכים בסכומים האלו, הוא יכול לתת לי את מס' הטלפון שלו באישי ואפנה אליו.........

בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה