סגירת מצגת בפאואר פוינט

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהטעות היא לא של מילר.
מה לעשות ושם הפורום הזה הוא עריכות וידיאו ומצגות .... :cool:
תפנימו כבר פעם אחת ולתמיד: מצגת= שקופיות. עריכת וידיאו זה משהו שונה לגמרי.
ומרצה במנטור שמעביר הרצאה אכן אמור להשתמש בפאוורפוינט בשביל לסכם את הנקודות עליו הוא מדבר. אבל כשהוא ילך לערוך סרט הוא לא יעיף מבט על התוכנה הזו.
לא יודעת ממה נובעת הטעות הנפוצה הזו, במקום סרט תדמית אומרים מצגת תדמית. (אולי זה כתוב באותו מילון של ויקטורי :cool: ) אלו שני מושגים אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משמשית;519676:
אם יש כאן מישהו שרוצה גם להכנס לרשימת העורכים בסכומים האלו, הוא יכול לתת לי את מס' הטלפון שלו באישי ואפנה אליו.........

בהצלחה!!!
התכוונת "אשלח אליו"...
אצלי כבר אין מקום ברשימה...

שם הפורום אכן מטעה, ואני חוזרת לשאלתי הראשונית מדוע עיצוב גרפי נקרא "עיצוב גרפי" ולא "עיצוב גרפי ושכפולים"?
מדוע שם לא מעלים עבודות בוורד, וכאן זהו פורום - חסד - חובבני?
וסליחה שאני מצמידה את המושג הקדוש "חסד" לחובבנות, עד כמה שידוע לי יש כאן פורום נוסף הנקרא פורום תוכנות מיקרוסופט ואופיס http://www.prog.co.il/forumdisplay.php?f=58
והשאלה הזו כמו הרבה דומות לה מתאימות יותר לשם.
ואין לי בעיה עם עניית תשובה לכל מאן דהוא, אבל מטרת הפורום היא מקצועיות והתמקצעות, כל עוד וקיים כאן בלבול אין סיכוי שהמקצועיים מבינינו ישארו כאן לאורך ימים.
וההפסד - של כולנו.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה בעיה עם תשובה למאן דהו בכל שאלה שישאל. לא נראה לי שאם נענה תשובה על מצגות זה יוריד מערך המקצועיות. אפשר באותה הזדמנות להסביר את ההבדל התהומי כמו שהסבירו לפני.
וחוץ מזה עורכים/ות יקרים/ות כדי להעלות את רמת הפורום יש להעלות יותר שאלות לדיון או דוגמאות לחוות דעת. שימו לב מה יוצר את הענין בפורום עיצוב גרפי- השיתוף וההתיעצות. נכון שכאן להעלות זה יותר מורכב אך עדין שווה וחיוני.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;519727:
התכוונת "אשלח אליו"...
אצלי כבר אין מקום ברשימה...

התכוונתי- אפנה- עם פתח תחת הא' (בקטנה...)

וא.ד-
גם אני חושבת שאין שום בעיה בעניית תשובות, לכל שאלה שלא תהיה, ואדרבא איש את אחיו יעזורו.................
אבל העובדה שהשאלה נשאלה בפורום זה, באמת מצביעה על בלבול בנושא, כמו שאמרה מירי- שבציבור נרתעים מהמילה "סרט" וכל מה שקשור לנושא, נקרא בשם- מצגת, או מיצג אור קולי..... (ציטוט מידידתנו ויקיפדיה: מצגת היא אוסף שקפים שנוצר, באמצעות תוכנת מצגות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה