נכתב ע"י שולי;1135408:למולטימדיה, מה זה עוזר לי להעתיק את זה לפרויקט חדש?
תודה לכולכם באמת , כל הכבוד על האכפתיות
לי קרה אותו בר וזנ מה שעשיתי היו לי תמונות פגומות וסרטונים בעייתיים.נכתב ע"י אאססתתרר;1135877:אני במקומך הייתי עושה כך: מעתיקה את הקליפ הבעייתי ששם הוא נתקע (אולי אחד קודם ואחד אחרי) לסיקוונס חדש ומנסה לייצא אותם בנפרד. אם זה עובד, להחליף בסיקוונס המקורי את האזור הבעייתי בסרט הסופי שזה עתה יצא.
ומעבד... וכרטיס גרפי... וספק חשמל... ולוח... איזה?נכתב ע"י שולי;1136044:תודה לכולם
סוף סוף עכשיו אחרי 7 שעות זה נסגר ושוקל מלא , אני צריכה להמיר אותו ולצערי אני רואה עכשיו כמה מקומות שחסרים פרטים, אין לי מושג איך נעלמו כהסתכלתי בפרימיר זה היה ולא סימן שום סימן אדום שחסר לו דברים
אבל מקסימום קדם אתן להם את זה ועכשיו אכניס שוב את הסרט לתוכנה ואנסה לשים שם את הדברים החסרים , השאלה אם לא יוריד מאד את איכות הסרט
מה עושים מה הפתרון לכל הבעיות הללו רק בגלל זה אני רוצה להפסיק עם עריכה , כי מאתמול בלילה עד עכשיו אני עסוקה עם הסגירה וזה לא שפוי!!!!
אם הבעיה במחשב אז הייתי שמחה לסדר את זה , אני יודעת שיש ליי מספיק זכרון,
מה אתם אומרים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים