סגירת סרט למה זה קורה???????

• הוסף לסימניות
סרט בפרימיר 5 ניסיתי לסגור דרך התוכנה , נתקע, דרך אנקור נתקע ולא נסגר
חלק מהסרטים הם HD אבל בחרתי פורמט מתאים
מה עושים?
הסרט צריך להיות סגור היום!!!!!!!!!
תודה לכל מי שיעזור

• הוסף לסימניות
כעזרה ראשונה תנסי:
-להפעיל מחדש את המחשב
-להעתיק את כל הסיקוונס לפרויקט חדש
-לנסות לסגור חצי מהסרט, אולי הבעיה בקליפ מסוים?

• הוסף לסימניות
אם סגרת ל-MPG וכד' הוא מיצא את הסרט עד איפה שהוא נתקע, תנסי לראות בחומר שסגרת עד איפה הוא סגר, ותבדקי בפרויקט באותו מקום מה מפריע לו,
לפעמים אפשר לסגור רק את הקטע הבעייתי לבד ולהחליף אותו בסיקוונס. ואז לסגור את הכל יחד.

• הוסף לסימניות
באנקור איך אני יכולה לראות עד איפה הוא סגר?
אני רואה בפרויקט עוד משהו מוזר במקום מסוים הוא מראה כאילו אין לו את החומר והחומר נמצא שם ואני רואה אותו גם החלון הפרויקט פשוט מוזר איפה שהוא נתקע אים שום סיבה הגיונית לא תמונות גדולות ולא סרט כבד מידי
עכשיו אני מנסה באנקורדר מקוה שזה ילך

למולטימדיה, מה זה עוזר לי להעתיק את זה לפרויקט חדש?

תודה לכולכם באמת , כל הכבוד על האכפתיות

• הוסף לסימניות
טוב החתיכה שלא רואים זה כלום, סתם קליפ שנתקע מלמעלה
בקיצור לא מובן למה נתקע בסגירה

• הוסף לסימניות
אני ממש בוכה!!!!!!!!!
עכיוש אני רואה שזה נתקע באנקורדר אחרי 17 דקות מתוך סרט של שעה!
הצילו!!

• הוסף לסימניות
ניסית לסגור את הפרמייר ולפתוח אותו מחדש?
לי זה גם קרה וזה מה שעשיתי וזה עזר!

• הוסף לסימניות
ואיפה שנתקע זה באמצע אותה הסרטה לא משהו חדש כלומר זה סגר חלק מאותו קליפ

• הוסף לסימניות
עכשיו לא עשיתי אבל בסרטים קודמים עשיתי את זה וזה לא עזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;1135408:
למולטימדיה, מה זה עוזר לי להעתיק את זה לפרויקט חדש?

תודה לכולכם באמת , כל הכבוד על האכפתיות

מה אכפת לך לנסות?
לי זה פעם עזר
כשמיואשים מנסים הכל

• הוסף לסימניות
טוב אני אנסה כל הנסיונות לוקחים שעות לא יודעת למה ככ הרבה שעות לוקח לו לסגור חתיכות
ולמה לחלק רק ל2?
אולי סרט של שעה צריך לחלק ל4?

• הוסף לסימניות
עכשיו זה בעוד נסיון, מתפללת שזה ילך
זה נורמלי ש4% מתוך הסגירה לוקח כבר חצי שעה והסרט הוא באורך שעה ???

• הוסף לסימניות
1. אפקטים מסוימים עשוים לתקוע.
2. גודל תמונות גדול מידי בשביל התוכנה.
3. תמחקי קבצי גיבוי מיותרים דרך פרימייר עצמו

• הוסף לסימניות
קדם כל תודה
אז סעיף 1 ו2 לא אקטואלים פה
מה פרוש למחוק קבצי גבוי דרך הפרויקט?

• הוסף לסימניות
בבקשה.........
עכשיו זה ב 8% וזה כבר יותר משעתיים
להפסיק ולנסות משהו אחר?

• הוסף לסימניות
אני במקומך הייתי עושה כך: מעתיקה את הקליפ הבעייתי ששם הוא נתקע (אולי אחד קודם ואחד אחרי) לסיקוונס חדש ומנסה לייצא אותם בנפרד. אם זה עובד, להחליף בסיקוונס המקורי את האזור הבעייתי בסרט הסופי שזה עתה יצא.

• הוסף לסימניות
1. אם החומר הוא HD + אפקטים וכו', והמחשב שלך לא ממש תותח, אז כן, זה יכול לקחת שעות.
2. לפעמים יש קליפ מסויים בפרוייקט שלא מקודד נכון (בד"כ זה קורה לי עם קליפים שהורדתי בתוכנות פיראטיות). קליפ כזה נכנס לתוכנה מצוין, אבל תוקע / מפיל את הסגירה. תנסי לבדוק, ועדיף להמיר קליפ אחד ולהחליף לאורך הסרט, ואחר כך לסגור בחצי זמן.

את הלחץ הזה רק מי שבמקצוע יכול לחוש..
תספרי מה היה בסוף...

גיטי - מקסימדיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1135877:
אני במקומך הייתי עושה כך: מעתיקה את הקליפ הבעייתי ששם הוא נתקע (אולי אחד קודם ואחד אחרי) לסיקוונס חדש ומנסה לייצא אותם בנפרד. אם זה עובד, להחליף בסיקוונס המקורי את האזור הבעייתי בסרט הסופי שזה עתה יצא.
לי קרה אותו בר וזנ מה שעשיתי היו לי תמונות פגומות וסרטונים בעייתיים.
עשיתי רינדור, ראיתי בדיוק איפה הוא נתקע והוצאתי את ה"פגע".
אם המחשב שלך לא מספיק חזק בהחלט יכול לקחת לך שעות. קצת מוגזם 8% בשעתיים. אבל זה לוקח זמן.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
סוף סוף עכשיו אחרי 7 שעות זה נסגר ושוקל מלא , אני צריכה להמיר אותו ולצערי אני רואה עכשיו כמה מקומות שחסרים פרטים, אין לי מושג איך נעלמו כהסתכלתי בפרימיר זה היה ולא סימן שום סימן אדום שחסר לו דברים
אבל מקסימום קדם אתן להם את זה ועכשיו אכניס שוב את הסרט לתוכנה ואנסה לשים שם את הדברים החסרים , השאלה אם לא יוריד מאד את איכות הסרט

מה עושים מה הפתרון לכל הבעיות הללו רק בגלל זה אני רוצה להפסיק עם עריכה , כי מאתמול בלילה עד עכשיו אני עסוקה עם הסגירה וזה לא שפוי!!!!
אם הבעיה במחשב אז הייתי שמחה לסדר את זה , אני יודעת שיש ליי מספיק זכרון,
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;1136044:
תודה לכולם
סוף סוף עכשיו אחרי 7 שעות זה נסגר ושוקל מלא , אני צריכה להמיר אותו ולצערי אני רואה עכשיו כמה מקומות שחסרים פרטים, אין לי מושג איך נעלמו כהסתכלתי בפרימיר זה היה ולא סימן שום סימן אדום שחסר לו דברים
אבל מקסימום קדם אתן להם את זה ועכשיו אכניס שוב את הסרט לתוכנה ואנסה לשים שם את הדברים החסרים , השאלה אם לא יוריד מאד את איכות הסרט

מה עושים מה הפתרון לכל הבעיות הללו רק בגלל זה אני רוצה להפסיק עם עריכה , כי מאתמול בלילה עד עכשיו אני עסוקה עם הסגירה וזה לא שפוי!!!!
אם הבעיה במחשב אז הייתי שמחה לסדר את זה , אני יודעת שיש ליי מספיק זכרון,
מה אתם אומרים?
ומעבד... וכרטיס גרפי... וספק חשמל... ולוח... איזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה