סגירת סרט למה זה קורה???????

• הוסף לסימניות
הנה למשל עכשיו כשאני בודקת את המקומות שנתן לי ריבוע זהב במקום התמונה זה משהו לא הגיוני
ואני אסביר
תמונה שנמצאת בארך מסוים חלק ממנה רואים וחלק לא יש על זה איזה אפקט וכאני מסתירה אותו אז רואים את התמונה ,אבל ב2 שניות הראשונות רואים אותה ו2 שניות אחכ לא רואים
לא מוזר?

• הוסף לסימניות
זה נשמע שמאוד מאוד כבד למחשב שלך
לפעמים בסגירה קורים באגים והוא לא משתלט על אפקט כבד ששמת על תמונה בגודל ענק
ששוקלת הרבה, הפרימייר הרי מייצא כל פריים בנפרד, לכן הגיוני שקרה מה שכתבת

בן כמה המחשב וכמה זמן לא פורמט?
יש מצב לסגור סרטים בקלות, אל תתיאשי מהמקצוע:(
[כשאני קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי
מהירות הסגירה עלתה לפחות פי 5 ]

• הוסף לסימניות
שימי לב שיש המון דברים שיכולים לתקוע סרט. דווקא קבצים "פשוטים" ממצלמות דיגיטליות, AVI ממסרטות פיראטיות וכו' דווקא הם יכולים לעשות המון בעיות. (רוב הפעמים אם ההגדרות של הקובץ נכונות לHD הרינדור לHD הוא הכי פשוט.) כמובן אם המחשב חלש זה מוציא מהדעת ולכן לא להתייאש כ"כ מהר מהמקצוע, אלא ללכת ללמוד פורמטים של רינדור, התאמת הגדרות וכו,
אין מנוס מלשדרג את המחשב ללא הפסקה, לפרמט, זיכרון, כרטיס מסך לעריכה, מעבד....
עוד לא שמעתי שמחשב שמיועד לעיצוב גרפי בלבד מסוגל לעמוד ברינדור מהיר וכבד כ"כ.
דבר נוסף שיכול לתקוע רינדור זה ההתקנה של הפרימייר ע"י טכנאי שלא מבין כלום בעריכת וידאו, ולכן הוא לא מתאם את ההגדרות של ההתקנה לכרטיס המסך וכו'. (פופקו גדול בהתקנות כאלו)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
התקשרתי אליו היום והוא אמר שלא נראה לו הבעיה במחשב ואני אומרת לך מצחיק אבל זה ביצוא לא הוציא כמה תמונות שהם באיכות נמוכה תמונות ישנות וחלק מהם כן רואים

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה , אם אני לוקחת לפי שעות את כל הזמן הזה שהיום שרפתי על הסגירות לא חישבתי בכלל
האם זה נכון או שאם זה הדרך בסגירת סרטים כן מותר לקחת על זה משהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1136093:
זה נשמע שמאוד מאוד כבד למחשב שלך
לפעמים בסגירה קורים באגים והוא לא משתלט על אפקט כבד ששמת על תמונה בגודל ענק
ששוקלת הרבה, הפרימייר הרי מייצא כל פריים בנפרד, לכן הגיוני שקרה מה שכתבת

בן כמה המחשב וכמה זמן לא פורמט?
יש מצב לסגור סרטים בקלות, אל תתיאשי מהמקצוע:(
[כשאני קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי
מהירות הסגירה עלתה לפחות פי 5 ]

המחשב שלי בן 4 שנים בערך
ודוקא לפני חצי שנה בערך אולי פחות היה אצל טכנאי והוסיף שם משהו לא יודעת מה
והיה נקרא שזה בסדר, אולי לעבודות כאלה אני צריכה שמישהו שמבין ישדרג עוד את המחשב?
כל הסרטים של HD צריך להמיר אותם שיהיו פחות כבדים? כי פתחתח פרויקט של HD

• הוסף לסימניות
מה פתאום להמיר?
לא ממירים סרטים של HD
רק דואגים שהמחשב יהיה מספיק חזק לעכל אותם
התכוונתי לתמונות סטילס שלפעמים מכניסים לתוכנה בגודל ענק שכלל אין בו צורך
אז במקום להקטין בפרימייר, אפשר להקטין בפוטושופ, פעולה שמקלה מאוד על מחשבים איטיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמובן!
זה אני יודעת , אני מצרפת לך כאן רגע נתונים של המחשב( בהודעה חדשה כי אני לא מצליחה לצרף9
תגידו האם לשדרג?
ותודה על כל הסבלנות!
פעם אחת ולתמיד אני צריכה לפתור את הבעיה זה לוקח לי את כל הכח!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;1136124:
ועוד שאלה , אם אני לוקחת לפי שעות את כל הזמן הזה שהיום שרפתי על הסגירות לא חישבתי בכלל
האם זה נכון או שאם זה הדרך בסגירת סרטים כן מותר לקחת על זה משהו?

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;1136044:
סוף סוף עכשיו אחרי 7 שעות זה נסגר ושוקל מלא , אני צריכה להמיר אותו ולצערי אני רואה עכשיו כמה מקומות שחסרים פרטים, אין לי מושג איך נעלמו כהסתכלתי בפרימיר זה היה ולא סימן שום סימן אדום שחסר לו דברים

פעם הבאה תדעי שאם יש לך כזאת הודעה תדעי שחסרים לך קבצים על הטיימלין

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 25.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לא היתה לי בכלל הודעה כזאת הכל נסגר רגיל וגם בפרימיר שאני מסתכלת זה נמצא על הטיימלין

• הוסף לסימניות
אם את מספיק חזקה בתחום, את לוקחת מספיק כסף על כל שעת עבודה או על כל פרויקט, ששווה לך את זמן הרינדור. וממש לא צריך לקחת כ"כ הרבה זמן, גם לסרט של שעה. הרבה פעמים קל יותר למחשב "לעכל" כשאת מרנדרת חלקים חלקים, חלקי ל3 נגיד, ואח"כ מריצה רינדור שני של הקבצים המחוברים.

הקטע הזה של האיטיות, כל עורכת צריכה לעבור את ה"כפרת עוונות" הזו, חלק מהמעבר לעריכה רצינית.

• הוסף לסימניות
לקחתי מחיר ממש לא יקר כי הייתי פנויה לעבודה ובאתי לקראתם ולכן שאלתי את השאלה הזו
מה הכונה לעריכה רצינית? אני לא חדשה בתחום ואני לא יודעת באמת למה זה קורה?
אם זה קשור לבעיה אצלי אז אני מוכנה ללמד אבל לכי תשברי את הראש כל פעם מה עכשיו תקע אותו
היו סרטים שהלכו טוב( אמנם יותר קצרים, אבל חלק מהם גם היו בעיות איתם)

• הוסף לסימניות
נשמע בעית זכרון במחשב

• הוסף לסימניות
כל הזמן בדקתי תוך כדי אם מתמלא הזכרון , והיה מקום פנוי כך שלא נראה לי
בכל אפן צרפתי את נתוני המחשב שלי בהודעה חדשה אשמח אם תוכלו לראות שם
תודה ענקית על כל העזרה

• הוסף לסימניות
המעבד שלך לא מתחיל לעשות את העבודה. לי היה יותר מתקדם מזה ויצאתי מדעתי מהעבודה. תתחילי מI7 וגם בו יש סוגים וסדרות.

• הוסף לסימניות
איזה מעבד יש לך?
במחשב מלפני 4 שנים ייתכן והמעבד לא חזר מספיק.
לעריכת וידאו ב HD צריך לפחות i5.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה