ניסיתי גם את זה, אך האיכות בו עדיין טובה... מה עוד ניתן לעשות?נכתב ע"י עדן;482468:כשאת שומרת לפי,די,אף ביצוא ישיר
יש לך אפשרות לשמור לsmallest quality - איכות נמוכה
כבר איבדתי אות האמון מזמן...נכתב ע"י טאצ';482477:כלום בעצם...
רק לתת אמון בלקוח
נכתב ע"י תובנה;482484:יש דרך לנעול אותו להדפסה או לעריכה ע"י קוד.
זה נמצא באחת האפשרויות בייצוא לפי די אף.
נכתב ע"י תובנה;482484:יש דרך לנעול אותו להדפסה או לעריכה ע"י קוד.
זה נמצא באחת האפשרויות בייצוא לפי די אף.
תודה לך! מצאתי את זה.נכתב ע"י Big;482496:נראה לי שזו הדרך האידיאלית בינתיים, איך עושים את זה? באיזה תפריט?
נכתב ע"י naamah;482510:זה עדיין אל מונע את האפשרות לעשות שימוש בקובץ... אמנם לא לשנות אותו אבל להדפיסו ולהשתמש בו.
ניתן גם לפתוח קובץ כזה בפוטושופ ולערוך אותו. (הוא אמנם יתרסטר)
שמירה לsmallest file size היא הדרך האידיאלית עבורך להבטיח שלא ייעשה שימוש בקובץ ללא רשותך. הקבוץ נראה טוב על המסך אך לא מתאים להדפסה. אופציה אחרת היא כמובן לשלוח JPEG מוקטן.
ומה עושים כשהקובץ כמעט כולו וקטורי, למעט אוביקט אחד או שניים, התצוגה נשארת אותו הדבר.נכתב ע"י naamah;482514:נסי להגדיל את התצוגה מעבר ל-100% ותראי את הפיקסלים על המסך.
קובץ PDF באיכות טובה לא אמור להיראות מפוקסל גם ב-400%.
חברה, תעזרו לי... יש לי קובץ pdf כ-20 עמודים ואני רוצה לשלוח ללקוח להתרשמות, איך לשלוח, בצורה שלא יהיה ניתן להדפיס עד לשליחת קובץ אחר מצידי (לאחר התשלום...)נכתב ע"י park;482550:פותחים אותו בפוטושופ משטחים ואז שומרים שו"פ לPDF
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים